Trending:


ÇATALCA İCRA DAİRESİ

ÇATALCA İCRA DAİRESİ Ouml;rnek No:55* T.C.Ccedil;ATALCAİCRA DAİRESİ 2020/225 TLMT. TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI Bir borccedil;tan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa ccedil;ıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı gouml;rsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı accedil;ıklamalaraesatis.uyap.gov.tra...


Bodrum’da arızalanan hatlara müdahale sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (MUSKİ) ekipleri, Bodrum’da yaşanan hat arızalarına müdahale etmeye devam ediyor. Bodrumlu vatandaşların susuz kalmasını engellemek için yoğun mesai harcayan ekipler, günün 24 saatinde hat arızaları için teyakkuz halinde bekliyor.


Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH

Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Yangın buğday tarlasına ve ormana sıçradı

Edirne'de anız tarlasında çıkan yangın, hasat edilmemiş buğday tarlalarına ve ormana sıçradı.


Ağrı’da uyuşturucu operasyonu: 109 gram metamfetamin ele geçirildi

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen operasyonda 109 gram metamfetamin ve 35 bin 800 TL ele geçirildi.


İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikizlerin yüzlerini ilk kez gösterdi! ‘Kocanı klonlamayı nasıl başardın’

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in yüzünü gösterdi. Çiftin bebekleri babaya ve dede İbrahim Tatlıses'e benzetildi.


1 Temmuz e fatura zorunluluğu mu geliyor? Kesilecek toplam ceza 1 milyon 100 bin lira olacak.

Brüt satış hasılatı 2022 yılında 3 milyon lira ve üzeri olan mükellefler, 1 Temmuz'dan sonra sektör ayrımı olmadan e-faturaya geçmek zorunda olacak.


4 çocuk annesi kendisini evine bırakan polisi vurmuştu! Cinsel taciz iddiasında şok detaylar

Olay, 31 Ocak 2024'te saat 23.00 sıralarında, Uzundere Mahallesi 6002 Sokak TOKİ Konutları’ndaki bir apartmanda meydana geldi. İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı belirtilen Büşra Karademir (32), eşi Cenk Karademir'e boşanma davası açtı. 2 Şubat'ta boşanma davası görülecek olan Büşra Karademir, iddiaya göre, eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım istedi. Kısa sürede eve gelen polis...


İlk olma özelliği taşıyor: AB’den kedi ve köpeklerin refahı için yasa hazırlığı

AB üye devletleri, satış kuruluşları ve barınaklardaki kedi ve köpeklerin refahı için asgari standartları belirleyen yasada uzlaştı.


The Notebook'un yıldızı Gena Rowlands, Alzheimer'a yakalandı! Bu belirtiler varsa dikkat! 'Her 10 aileden birinde görülüyor'

Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ın başrollerini paylaştığı The Notebook (Not Defteri) filminde Allie Hamilton'ın yaşlılığını canlandıran Gena Rowlands, Alzheimer'a yakalandı. Bir başka deyişle film gerçek oldu. Gena Rowlands, bu kült filmde Alzheimer hastası bir kadını canlandırmıştı. Yayımlanan verilere göre Türkiye'de her 10 aileden birinin Alzheimer hastası akrabası bulunmaktadır. İşte hastalığın belirtileri...


Menteşe’de çöp konteynerlerine hassas temizlik

Menteşe Belediyesi, yaz döneminde çöplerden oluşabilecek kötü koku ve kirliliğe karşı çöp konteynerlerini yıkama ve temizleme işlemine hız verdi.


Hac ibadeti sırasında sağlık sorunu yaşayan 13 kişi Ankara’ya getirilecek

Sağlık Bakanlığı, hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunları yaşayan 13 vatandaşın 10 kişilik sağlık ekibi eşliğinde Ankara’ya getirileceğini açıkladı.


Vazgeçilmeyen bir tutku, saatlerce yanlarında bekliyorlar

Erzincanlı kuş yetiştiricileri vazgeçemedikleri güvercinler için her gün kümeslerinin başına gelerek kuşlarıyla yakından ilgileniyorlar.


Evine gelen şahıslarla tartışan kadın kaçmaya çalışırken 2’nci kattan düştü

Eskişehir’de 2 kattaki evine misafirliğe gelen Ş.Y. ve arkadaşı ile tatışıp korkan kadın, balkondan 1’inci kata düşerek yaraladı. Polise kapıyı açmayan şüpheli ve arkadaşı kapının kırılması ile gözaltına alındı.


Depresyonun hafif hali: Distimi

Distimi, hafif seyirli ancak uzun süren bir depresif ruh hali olarak tanımlanır. Genellikle hafif bir depresyon olarak adlandırılsa da, etkileri kişisel ve sosyal yaşam üzerinde derin izler bırakabilir. Distimi, bireyin yaşamını gölgelerken, umutlarını ve hayattan aldığı keyfi sinsi bir şekilde azaltır. Kişi kendini sürekli olarak yorgun, umutsuz ve değersiz hissedebilir. Bu hisler zamanla hayatın her alanına nüfuz ederek kişinin sosyal...


İlkadım’da zabıta, fırınları denetledi

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki ekmek fırınları ve unlu gıda mamulü üretimi yapan tesisleri denetledi.


Haliç Metro Köprüsü'nden denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı kurtardı

Haliç Metro Köprüsü üzerinden bilinmeyen bir nedenle denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı can simidiyle kurtardı. Olay, saat 00.00 sıralarında Haliç Metro Köprüsü üzerinde meydana geldi. Gencin çırpındığını gören tur teknesinin kaptanı tekneyle yardıma koştu. Can simidini denizde çırpınan gence atan kaptan, deniz polisinin de yardımıyla genci tekneye aldı. Tekneyle karaya çıkarılan genç, sahilde bekleyen ambulansa alınarak tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Ekipleri dehşete düşüren görüntü! Evden, 1 ton çöp çıktı

Odunpazarı ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi’ndeki bir apartmanda komşular, kötü kokular geldiği gerekçesiyle ev sahibi B.K.’dan şikayetçi oldu. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu ve Eskişehir 1’nci Sulh Ceza Hakimliği evin temzilenmesi kararı verdi. Odunpazarı Belediyesi Zabıta, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri evi temizlemek için harekete geçti. Ev sahibi B.K., karara karşı çıktı. Savcılık talimatıyla daire kapısı çilingir...


Van’da sulama göletine giren çocuk boğuldu

Van'ın İpekyolu ilçesinde serinlemek için sulama göletine giren 15 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.


VanEck, ABD’de Solana ETF ihracı için başvuruda bulundu

Investing.com - Kripto varlık yönetim şirketi VanEck, bu hafta kripto katılımcılarını ikinci kez heyecanlandıran bir hamle yaptı. VanEck, bu hafta Ethereum ETF’i için SEC’e işlemlere başlama konusundaki gerekli evrakları...


Bahçelievler’de çöken binanın yanında bulunan 3 binadan örnek alındı

Bahçelievler'de kısmen çöken 7 katlı binanın yanında bulunan 3 binadan karot alındı.


Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’a kent gastronomisine yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi.


MasterChef Mehmet Şef'ten kopan parmağına dair itiraf! 'Askerlik şubesinde ellerimi sakladım!'

MasterChef Türkiye jüri üyesi Mehmet Şef (Mehmet Yalçınkaya) kopan parmaklarıyla ilgili ilk kez konuştu. İzleyicilerinin yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi gösterdiği programda Mehmet Şef'in eli gündem oldu. Sert tavırları, eğlenceli anları, babacan tavırlarıyla ilgi gören Mehmet Şef'in başına gelenler herkesi duygulandırdı. Yarışma süresince sol elini hiç göstermeyen Mehmet Şef ile ilgili gizemli sır ortaya çıktı. Sol elini gizleme...


Uzungöl'de sıcak hava balonu dönemi

Türkiye'nin en ünlü turizm merkezlerinden Uzungöl'de sıcak hava balonu turizmi başladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sıcak hava balonlarıyla eşsiz Uzungöl manzarasının keyfini artık havadan da sürebilecek.


Bankacılık sektörünün kredi hacmi belli oldu! Rakamlar ortaya çıktı

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, 21 Haziran haftası 55 milyar 219 milyon lira azalarak 13 trilyon 627 milyar 781 milyon liraya geriledi.


Kütahya’da 6 yıldır ibadete kapalı olan Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantısı

Kütahya'da zemin kayması sebebiyle 6 yıldır ibadete kapalı olan kentin simgelerinden Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantı düzenlendi.


Diyarbakır İçkale Müze Kompleksi’ne gelen 90 bininci ziyaretçi, çiçekle karşılandı

Diyarbakır İçkale Müze Kompleksi’ne gelen 90 bininci ziyaretçi, çiçekle karşılandı Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)-DİYARBAKIR İçkale Müze Kompleksi’nin 90'ıncı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında müzeyi gezmeye gelen 90 bininci ziyaretçi, çiçeklerle karşılandı. Özel baskı para ve sertifika hediye edildi. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde buluna...


Tunceli’de ağaçlık alanda yangın

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü.


Manisa'da yediveren incirinin hasadı başladı

Ege Bölgesi'nde sadece Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen ve yıl içerisinde bir ağaçtan 7 kez meyve alınması nedeniyle "yediveren inciri" adı verilen meyvenin hasadına başlandı.


Didim’deki yangında 50 dekar alan zarar gördü

Didim’de makilik alanda çıkan yangın korkuttu. Evlere yakın bölgede çıkan yangına 4 helikopter, 3 uçakla havadan, iş makineleri ve arasözlerle müdahale edilirken yangında yaklaşık 50 dekarlık alan zarar gördü.


Altı ay sonra ilk kez ortaya çıkmıştı... Sonra kapılar yine üstüne kapandı..: Kate sessizce dua ediyor

Şu anda dünya üzerinde milyonlarca kişinin çok merak ettiği biri var: İngiliz kraliyet ailesinin gözde gelini, geleceğin kraliçesi, Galler Prensesi Kate Middleton.


Unutulmaya yüz tutmuş lezzet ’durak yoğurdu’

Unutulmaya yüz tutmuş olan lezzetlerden 'durak yoğurdu' ve yoğurt taşı; Çadıryeri Muhtarı Fatma Ayboğan tarafından sofraları süslemeye devam ediyor.


İkizler: Günlük Burç Yorumları - 28 Haziran

İkizler: 28 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Altın Vadeli İşlemleri yükselişte

Investing.com - Altın Vadeli İşlemleri Perşembe günü yükselişte.Altın Vadeli İşlemleri yazı yazılırken, New York Ticaret Borsası'nın Comex bölümünde, Ağustos ayı için %0,69 yükselerek onsu USD2,00 'den işlem...


MEB'den LGS tercih süreci için ebeveynlere yönelik kılavuz

Kılavuzda, tercih süreci, lise türleri, nakil işlemleri ve yerleştirmelere ilişkin bilgiler ile sıkça sorulan sorular ve öneriler gibi detaylı konu başlıkları yer alıyor.


Esaret Dizisi 369. Bölüm İzle - 27 Haziran Perşembe

Ekranların sevilen yerli dizisi Esaret 27 Haziran Perşembe günü yayınlanan 369. bölümüyle izle7.com'da. Kanal 7 ekranlarının heyecanla izlenen dizisi Esaret ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşuyor. Hira’yı kaybetmenin acısıyla yeniden ketum biri haline dönen Orhun ve büyük bir bilinmezliğin içerisinde sürüklenen Hira’nın yarım kalan hikayesi izleyiciyi ekran başına kilitliyor. 2. Sezon Hikayesi Hira’nın ölümünün üzerinden bir yıl geçmiştir. Sevdiği kadının cesedi başında onunla vedalaşan Orhun, darmadağın haldedir. Yasın derin kederi içinde boğulurken, çevresindekiler de onunla birlikte kaybolmaktadır. En çok da Hira’ya annesi gibi bağlanan küçük Ali! Her şey Orhun’un elinden kayıp giderken, konağa geçmişten bir misafir gelir. Hem Ali’nin hem de Hira’nın hatırasının üzerine, iyilik kılığında karanlık bir gölge gibi çöker. Orhun zor bir karar vermek zorunda kalır. Ali için; canı gibi sevdiği küçük yeğeninin sağlığı ve mutluluğu için, asla girmem dediği bir yola bir kez daha girecek, gönlündeki aşka ihanet mi edecektir? Fakat Orhun’un bilmediği bir gerçek vardır. Önce düşmanı, sonra vicdanı, en sonunda ise hayatının aşkı olan kadın yaşamaktadır. Hira hala hayattadır! Ama bir kez daha esirdir. Bir kez daha özgürlüğüyle arasında zincirler durmaktadır. Kader ikilinin yolunu bir kez daha birleştirir. Fakat gölgelerin ardında başka gölgeler, kötülüğün maskelerinin ardında başka maskeler vardır. En büyük düşman ise Demirhanlı ailesinin geçmişinden çıkıp gelir. Orhun ve Hira, bir kez daha, aşkları ve sevdikleri için el ele bu düşmanın karşısında durmak zorunda kalırlar! Her şeyin; aşkın ve güvenin, ailenin ve sadakatin hiç olmadığı kadar sınandığı bir hikaye başlar. Yönetmen: Ayhan Özen – Serkan Mut Senaryo: Başak Yazı Odası Oyuncular: Mahassine Merabet, Cenk Torun, Ali Yağız Durmuş, Hilal Anay, Melahat Abbasova, Mustafa Şimşek, Zeki Ocak, Esra Demirci, Pervin Mert, Yağmur Çelik, Yaren Yıldırım, Kerem Tanık, Ceren Su Gülnaz Özçelik, Bülent Ergün, Başak Durmaz, Öncil Aktarıcı, Gözde Erdem, Sinem Karaçoban, Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın Tür: Drama Yapım Şirketi : Karamel Yapım


Yaz aylarında motosiklet kullanımına ve bakımına dikkat

Erzincan’da uzun yıllardır motosiklet satışı ve tamiri yapan Ali Kilit, yaz aylarında artan motosiklet kullanımına dikkat çekerek sürücüleri düzenli olarak bakımlarını yapmaya davet etti.


Kader filmi oyuncuları kimler? Kader filmi ne zaman, hangi yıl çekildi? Kader konusu nedir, nerede çekildi?

SHOW TV'de yayınlanan Kader filminin konusu ve oyuncuları merak edildi. Sergio (Luis Tosar), ailesini kaybetmemek ve kumar sorunundan dolayı bozulan evliliğini kurtarmak için çabalayan biridir. Pablo (Alex Garcia), ulusal polis memurudur. Peki ama Kader filmi oyuncuları kimdir? İşte Kader filmine dair bilgiler...


Fethiye’de 17 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçısı yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot ile yasa dışı yollardan çıkış yapan botta yapılan aramada 17 düzensiz göçmen ve bir göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı.


e okul adrese dayalı lise sorgulama! LGS adrese dayalı yerleştirme 2024 nasıl yapılır, adrese dayalı liseleri nasıl öğrenebilirim? İşte adrese dayalı okul sorgulama

Lise sınav sonuçlarının açıklanması ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından tercih tarihlerinin duyurulmasıyla adrese dayalı lise araştırması başladı. Peki, LGS adrese dayalı yerleştirme 2024 nasıl yapılır, adrese dayalı liseleri nasıl öğrenebilirim? İşte e okul adrese dayalı lise sorgulama…


Yaşlanmayı nasıl yavaşlatabiliriz? Uzun yaşamın şifreleri

Longevity, sağlıklı ve uzun yaşamak anlamına gelir. Bu felsefe, hastalığı tedavi etmek yerine önlemeyi amaçlar. Sağlık harcamalarını azaltmanın yolu hastalıkları önlemektir. Örneğin, 80 yaşına kadar sağlıklı yaşayan bir kişi, sağlık sistemi üzerindeki yükü azaltır. Kardiyoloji Uzmanı ve Fonksiyonel Tıp Uygulayıcısı Dr. Begüm Öztürk, geleceğin sağlık felsefesi Longevity hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.


Bandırma’da çöp dağları temizleniyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, kaçak moloz ve çöp dökme alanı olarak kullanılan alanda temizlik çalışması başladı.


Galatasaray, Avusturya kampında 5 hazırlık maçı oynayacak

Yeni sezon hazırlık kampını iki etap şeklinde Avusturya’da gerçekleştirecek Galatasaray, burada 5 hazırlık maçı oynayacak. Sarı-kırmızılıların, Avusturya kampında yapacağı hazırlık maçlarının programı daha sonra duyurulacak.


Arnavutköy, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamalarına hazır

Arnavutköy Belediyesi, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nı Karaburun'da bir dizi etkinlikle kutluyor.


Mayıs ayı çay bedelleri yatırılıyor

ÇAYKUR, mayıs ayı yaş çay bedelini yarın üreticilerin hesabına yatıracak.


Polisler havadan, karadan, ve denizden vatandaşları uyardı: Tedbiri bırakma, akıntıya kapılma

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri denizde boğulma olaylarına karşı vatandaşları havadan, karadan ve denizden uyardı.


Kayseri'da kar maskeli sapık! Zihinsel engelli kadını takip edip istismar etti

Kayseri'de kar maskesi takan M.K. (56) takip ettiği yüzde 90 zihinsel engelli kadına cinsel saldırıda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından; şahsı yakalamak için özel ekip kuruldu. 70 saatlik güvenlik kamera görüntüsünü inceleyen ekipler şüphelinin adresini tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler M.K.'yi saldırı sırasında kullandığı kar maskesi ile yakalayarak gözaltına aldı....


Yüksekova’da eşi tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde eşi tarafından bıçaklanan R.A. isimli kadın ağır yaralandı.


Karısını bıçaklayıp, aynı bıçakla intihar etti

Samsun'da karısını bıçaklayan bir kişi, aynı bıçakla intihar etti.


Yaş çay bedeli yarın üreticilerin hesaplarına yatırılacak

ÇAYKUR, mayıs ayı yaş çay bedelinin yarın üreticilerin hesaplarına yatıracağını açıkladı.