İKIZLER: GüNLüK BURç YORUMLARı - 30 HAZIRAN

Genel

Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.Saatlerde gizli mesajları keşfedin >> 20 dakika bireysel danışmanlık

Aşk Burç Yorumları - 30 Haziran

Bugün, manevi yönden, entelektüel güce ve inanca sahip muhtemelen bir erkek sizi çok etkileyebilir. Bu kişi, dürüstlük denince akla ilk gelen kişi. Onunla karşılaşmanız, bir iyilik yapmanız ya da belki de bir hayır kurumuna kendinizi yürekten adamanız için ilham kaynağı olacak.

İş ve Kariyer Burç Yorumları - 30 Haziran

Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da sorunlarla boğuşuyor olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu kişinin kendi sorumluluklarıyla yüzleşip onlarla başa çıkması gerektiğini de unutmayın. Yaşadığı zorluklar, sizin değiştiremeyeceğiniz şeyler.

Maddi Durum Burç Yorumları - 30 Haziran

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

İyi Yaşam Burç Yorumları - 30 Haziran

Gün ilerledikçe gerilim kokusu alabilirsin. Üzerinden atamadığın yorgunluk gittikçe yığılarak birikiyor gibi hissedebilirsin. Sana yakın birisiyle de tartışmaya girebilirsin. Ama bunun da bir nedeni var elbet. Durumdan, arkadaşınla aranı temizlemek ve yeni bir başlangıç yapmak için faydalan...

Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

24 Haziran - 30 Haziran haftalık burç yorumları

İşleriniz son derece yoğun olsa da, pozitif düşünme beceriniz sizi bir kalkan gibi koruyor. Zorluklar karşısında Jüpiter yolunuzu bulmanıza yardımcı oluyor. 

haziran aylık burç yorumları

Ayın 6'sından itibaren Venüs duygusal yaşamınızı renklendiriyor ve Mars da ona eşlik ediyor. Arkadaşlıklarınız oldukça sağlam ve aşk hayatınızda daha yoğun duygular hissediyorsunuz. Ayın 11'i civarında hayatın zevklerine öncelik tanıyorsunuz. Ayın 21'inden sonra aşk hayatınızda bir değişiklik olması mümkün. İlk görüşte aşk yeni bir ilişkinin filizlenmesine sebep olabilir. Ayın 18'inde yeterince dikkatli olur ve kötü niyetli tavsiyelerden kaçınırsanız, 19'u ile 21'i arasında işinizde iyi bir pozisyona gelip istediğiniz her şeyi başaracaksınız. Güneş ve Neptün yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olsa da Satürn yolunuzdan sapmamanızı sağlayacak. Ayın 6'sı ile 21'i arasında cazibeyle dolusunuz! Mars tüm ay boyunca enerjinizi yüksek tutmanıza yardımcı oluyor. Ayın 11'inden itibaren burcunuzda konumlanan Merkür, gerektiğinde uyum sağlama becerilerinizi kullanmanızı sağlayacak ve zihniniz daha keskin ve berrak olacak. Bu da olaylara farklı açılardan bakmanızı kolaylaştıracak.

2022-04-25T15:49:59Z dg43tfdfdgfd