Sağlık & Fitness

Trending:


Koruma altındaki çayırlar kepçeyle böyle söküldü! Rahat yüzmek için denizi katlettiler

Balıkesir Erdek'te bazı yazlıkçıların, iş makinesiyle evlerinin önündeki plajın kıyı kesiminde temizlik yaptırdığı ve koruma altındaki deniz çayırlarına zarar verdiği ortaya çıktı. 7 ev sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.


Çakmakla oynayan çocuk yangın çıkardı

Karaman’da çakmakla oynayan çocuk teras katında yangın çıkardı.


Düzce Belediyesi Çölyak hastalarının yanında

Düzce Belediyesi, 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü itibariyle şehir genelinde bulunan 9 Halk Ekmek büfesinde glutensiz ekmek satışına başladı. Glutensiz ekmeğe kolayca ve daha uygun fiyata ulaşma imkanına kavuşan çölyak hastaları Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkürlerini iletti.


MasterChef 3. tura hangi yarışmacılar geçti? 1 Temmuz 2024 üst tura geçen yarışmacılar

MasterChef'te üst turu kazanan isimler, dün geceki düello heyecanı sonrası belli oldu. 1 Temmuz Pazartesi 2024 akşamında her düello 3 yarışmacı arasında gerçekleşti. MasterChef'te kimler kazandı, üst tura kimler çıktı? Peki, MasterChef düelloları kim kazandı?


Müfredatın örnek sınıfı

Köy okulu öğretmeni Rümeysa Çevlik’in okulöncesi öğrencilerinin oyun hamuru yerine çamura, böceklere, bitkilere dokunarak ders gördüğü ‘açık hava sınıfı’ yeni müfredata ‘örnek sınıf modeli’ olarak girdi.


Çocuğunu doğurmamak için ilk kocasını aldatmıştı... İkinci kocasıyla hayalleri gerçekleşti... 'Çiçek gibi' kızı artık lise mezunu

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri bugünlerde her zamankinden çok daha heyecanlı. Onları sarıp sarmalayan bu heyecanın içinde gurur, mutluluk, neşe dolu kahkahalar ama aynı zamanda coşkulu gözyaşları var. Çünkü bu ünlüler, küçücük birer bebekken kucaklarına aldıkları çocuklarının mezuniyet mutluluğuna tanık oldu. Kimi ilkokul, kimi liseyi bitirdi bu çocukların. Anne ve babalarının duygusu ise ortak!


Metrelerce uzunlukta! Yılancı Kemal elleri ile yakalandı

Yaz aylarının gelmesi ve havaların aşırı ısınmasından dolayı yeraltı canlıları, gün yüzüne çıkmaya başladı. Yer altı canlılarından özellikle yılanlar; doğada, yollarda, bahçelerde ve evlerde görülmeye başladı. Hatay'ın Payas ilçesinde yaşayan ve haşere ilaçlama işi yapan Kemal Başer de insanların yaşam alanına giren karayılanı yakaladı. İlginizi Çekebilir Bölgede 'Yılancı Kemal' olarak bilinen Başer'in karayılan hakkında bilgi verdiği anlar ve...


Eşya yüklü kamyonetteki çocukların tehlikeli yolculuğu

Adana'da eşya yüklü kamyonette 3 çocuğun tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi.


Duyun bu feryadı: Korkuyla yaşamaktan bıktım beni kurtarın

Psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı 25 yıllık eşi Fadime D.’nin boşanma davası açması üzerine Ali D., uzaklaştırma kararına rağmen eve giderek demir çubukla tüm eşyaları kırıp tehditler savurdu. Fadime D., “Korkuyla yaşamaktan bıktım, beni kurtarın” dedi.


SON DAKİKA! Borsa yeni güne nasıl başladı? (02.07.2024)

BIST 100 endeksi, açılışta bir önceki kapanışa göre 11,64 puan ve yüzde 0,11 artışla 10.354,95 puana yükseldi.


BİM aktüel ürünler 2 Temmuz 2024 Salı.... Bugün satışa çıktı! İşte BİM aktüel kataloğu

BİM, 2 Temmuz 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak yeni aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Bu hafta BİM mağazalarında yine birbirinden cazip ürünler indirimli fiyatlarla tüketicilere sunulacak. Katalogda yer alan ürünler arasında gıdadan temizlik ürünlerine, bebek malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpaze yer alıyor. Tüketiciler, gıda kategorisinde ise yarım yağlı tost peyniri, %3 yağlı yoğurt ve çikolatalı süt...


Seyir halinde damperini açan kamyon, 200 metre boyunca yola toprak döktü o anlar kamerada

Hatay'da bir hafriyat kamyonu, seyir halindeyken damperini 200 metre boyunca yola toprak döktü. Kamyonun yola toprak döktüğü anlar güvenlik kamerasına yansırken vatandaşlar duruma tepki gösterdi.


Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklama

Şarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu gündem olmuştu. Kendi adını taşıyan tenis turnuvasının ödül törenine katılan sanatçı, tartışma konusu olan sözleri hakkında açıklama yaptı.


Yaşlı kadın tavukları için çıktığı çatıda mahsur kaldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde tavuk beslemek için çıktığı çatıda ayağı burkularak düşen yaşlı kadının imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Düşmenin etkisiyle kolu ve ayağı incinen yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından çatıdan indirildi.


Ormanya’da yaz okulu başlıyor

Ormanya, çocukların ekolojik farkındalık kazanacakları Orman Okulu Yaz Eğitim Programı'nı başlatıyor.


Mars’a en uygun bitki: Çöl yosunu

Araştırmacılar Mars’ta yetişebilecek bir bitki keşfetti.


Antalya Ticaret Borsası Haziran hal endeksini açıkladı

Antalya hallerinde işlem gören domates miktar endeksi yıllık yüzde 6,83 ve sebzede yüzde 7,88 azalırken, meyvede yüzde 2,13 arttı. Domates fiyat endeksi yıllık yüzde 27,49 artarken, sebze fiyat endeksi yıllık yüzde 45,53 arttı, meyvenin yıllık işlem miktarındaki artışa rağmen fiyat endeksi yıllık yüzde 89,80 arttı.


Güney Koreli ebeveynlerin hücreye kapatılma isteğinin arkasında ne var?

Güney Kore'de bazı aileler kendilerini toplumdan izole eden çocuklarını anlamak için hücrede vakit geçiriyor.


Kiracılar dikkat! 'Anahtar' detayı her şeyi değiştiriyor: Fazladan kira ödemek zorunda kalabilirsiniz

Kiracı ve ev sahipleri arasında yüksek kira fiyatları nedeniyle tahliye davalarında artış yaşanıyor. Uzmanlar kiracıları tahliye süreci ile ilgili uyarıyor. Birçok kiracı bilmeden yapıyor. Evin anahtarının teslim edilmesi ile ilgili prosedürlerin doğru uygulanmaması durumunda kiracı fazladan kira ödemek zorunda kalabiliyor. İşte konunun ayrıntıları...


Annesini öldüren üvey babasını katletti

Kütahya'da Ünal Koçer (53) tartıştığı eşi Sevgi Koçer’i (48) pompalı tüfekle öldürdü. Bu sırada evde olan Mert Furkan Şenol ise annesinin öldüğünü görünce tabancayla üvey babası Ünal Koçer’e ateş ederek öldürdü.


Uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde satışı yaptığı esnada suç üstü yakalanan şüpheli H. G.’nin üzerinde ve aracında uyuşturucu ele geçirildi.


Kapsül hapların doldurulma yöntemi

Kapsül hapların doldurulma yöntemi


Elazığ’daki Kent Müzesi’nde sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen, şehrin kültür ve turizmine yeni bir değer katacak olan Kent Müzesinde çalışmaların sonuna gelindi.


Meltem Farah Aydın Hayal kırıklıkları

Bu hafta ‘5 Soru 5 Cevap’ta ‘Hayal kırıklıkları’ konusunda bize sıkça yöneltilen 5 soruyu sizler için cevaplandırdım…


Tüm gösterilerin geliri hasta çocuklara bağışlandı

Samsun’da bu yıl Seyir Tiyatrosu tarafından sahnelenen tüm oyunların geliri, tedavi olmak üzere hasta çocuklara bağışlandı.


Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yatırımcıya kritik uyarı geldi, rekor üstüne rekor gelecek

Altın, dolar ve borsa fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Doların değerini korumasının etkisiyle altın fiyatları düşüşünü sürdürüyor. Piyasalar bugün Jerome Powell'ın konuşmasını bekliyor. Ons altın değeri 2 bin 331 dolardan işlem görürken; gram altın fiyatı bugün 2 bin 442 TL seyrediyor. Öte yandan altın ile ilgili uzmanlardan rekor üstüne rekor uyarısı geldi.


Marmara Denizi’nde deniz çayırı katliamı

Müsilaj tehlikesi hâlâ geçmemişken, Balıkesir Erdek’te plaj temizliği sırasında koruma altındaki deniz çayırları, kepçelerle söküldü. Deniz çayırlarının, denizin akciğerleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi’nin oksijensiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını ifade etti.


Montları metro kapısına sıkışan kadınlar raylarda sürüklendi

T24 Dış Haberler İngiltere'de meydana gelen olayda, iki kadının montlarının metro kapısına sıkışması sonucu yaralandığı belirtildi. 101 yaşındaki bir kadın, Archway'deki Northern hattındaki platformda sürüklenerek ağır yaralandı. Arkadaşıyla birlikte trenden inerken trenin kapısı kapandı ve ceketi sıkıştı, iki kadın da iki metre boyunca platformda ...


Kepez’de spor dolu yaz tatili

Antalya’da Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün yaz spor okullarına katılan çocuklar, ilk derslerinde duruş eğitimi aldı.


The Best Christmas Pageant Ever Fragman


Anne ve üvey baba katili gençten itiraf!

Anne ve üvey baba katili gençten itiraf! Kütahyada edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi Meltem Sokak üzerinde bulunan bir ikamette Mert F.Ş. (19) isimli genç, üvey babası Ünal Koçer (53) ile annesi Sevgi Koçeri (48) vurduktan sonra polis ekiplerine ihbarda bulunmuş, bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri daire kapısı kilitli olduğundan k...


İstanbul’da fiyatı en fazla artan ürün limon oldu

Haziran ayında İstanbul’da limon fiyatı yüzde 56,64 arttı.


Bu fitne ateşini kim söndürecek?

Yıllardır özenle döşüyorlar bu fitne taşlarını, üstelik gizlice değil. Gözlerimizin önünde yaşanıyor her şey. Ülkemizde yaşayan sığınmacılar üzerinden bir iç savaş çıkarmak, Türkiye'yi coğrafyada güçsüz kılmak ve iktidarı devirmek istiyorlar. Hedefleri çok açık ve gizlemiyorlar. O kadar iyi bildiğimiz bir senaryo ki bu, acısını hâlâ çekiyoruz. Mara...


Kira zammında yeni dönem başladı! İşte 6 soru, 6 cevap

Fahiş kira artışlarını önlemek için 2 yıl önce uygulamaya konulan kirada yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz itibarıyla sona erdi. Peki yeni dönemde kira artışı nasıl belirlenecek? Ev sahipleri yasal çerçevenin üzerinde zam yapabilecek mi? Ev sahibi kiracının tahliyesini isteyebilir mi? İşte örnek kira artış hesabı...


YEŞİLOVA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

YEŞİLOVA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. YEŞİLOVA ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2024/79 Esas KAMULAŞTIRMA İLANI Dava konusuBurdur İli Yeşilova İlccedil;esi Guuml;ney Kouml;yuuml; 347 ada 10 parsel (Geldisi 5155 Parsel) ve Burdur İli Yeşilova İlccedil;esi Guuml;ney Kouml;yuuml; 350 ada 19 parsel (Geldisi 5134 Parsel) sayılı davalılar adına kay...


Suriye Milli Ordusu'ndan kardeşiz mesajı

Suriye Milli Ordusu (SMO) bileşenlerinden Hamza ve Süleyman Şah tümenlerinin oluşturduğu Müşterek Kuvvetler, ülkenin kuzeyinde Türk bayrağını göndere çekerek, "kardeşiz" mesajı paylaştı.


İkizler: Günlük Burç Yorumları - 2 Temmuz

İkizler: 2 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Restorasyon için 3 yıl taş arandı

Osmanlı sadrazamlarından Hersekzade Ahmet Paşa tarafından 16’ncı yüzyılda inşa ettirilen kare planlı cami, 5 asır boyunca çeşitli restorasyonlar gördü.


31. İstanbul Caz Festivali'ne yıldız yağacak

31. İstanbul Caz Festivali, 3-18 Temmuz'da müzikseverlerle buluşacak. Festival yerli ve yabancı 200'ü aşkın sanatçıyı ağırlayacak.


Alzheimer’ın ilacı sağlıklı hayatta

DİDEM SEYMEN İstanbul - İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi Fonksiyonel Tıp Ünitesi Hekimi Dr. Kerem Korkut konuyla ilgili şunları söyledi: İlginizi Çekebilir “Çalışmada beslenme ve yaşam şeklini değiştiren, destek ürünler kullanan, stresi yöneten ve uyku kalitesine dikkat edenlerin bağırsak florasında önemli değişiklikler görülmüş. Özellikle Alzheimer’da hastalığın bileşeni olan iki özel bakterideki azalma tersine dönüyor....


Penisinde uçuk benzeri yaralar çıktı; sonu ampütasyon oldu!

T24 Dış Haberler 55 yaşındaki Shaun Evans isimli adam, nadir görülen bir kanser türüne yakalandıktan sonra penisini aldırmak zorunda kaldı. Duşta penisinde uçuk benzeri yaralar çıktığını fark eden adam, semptomlarının artışının ardından penis kanseri tanısı aldı. Polis memuru olan Shaun, "Ben titiz bir banyo yapan biriyim, ancak bir gün yıkanırken ...


Mersin'de Antika Pazarı Hem Tutkunları Hem de Gençleri Çekiyor

Mersin'de her cumartesi kurulan antika pazarı, antika tutkunlarını tarihe yolculuğa çıkarırken, gençlere de geçmiş hakkında ışık tutuyor. Pazarda antika eşya satan Hasan Demirelli, eski teknolojiyi öğrencilere anlatarak kültür ve bilgi hizmeti verdiklerini belirtti.


TÜİK'ten 'düzeltme ve cevap' açıklaması

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), T24 yazarı Ercan Uygur'un 'Talep' hesabında köpük var: TÜFE'deki yanlışlar, açlık ve yoksulluk çeken dar gelirlilerin talebini yüksek gösteriyor! başlıklı yazısı için bir düzeltme ve cevap açıklamasında bulundu. Açıklamanın tam metni şöyle: "Düzeltme ve cevap metni 07/06/2024 tarihli köşe yazısında Ercan UYGUR tara...


Beşiktaş, eski yıldızı Talisca için harekete geçti! Bonservisi...

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, transferde de büyük oynuyor!


Yaz aylarının kabusu: Kaşıntı, kuruluk, kızarıklık ve batma varsa dikkat! Göz sağlığını tehdit ediyor...

Gözlerde kuruluk, yoğun kaşıntı, batma hissi, kızarıklık… Göz alerjisi yaz aylarını adeta kabusa dönüştürebiliyor! Her mevsim oluşabilen göz alerjisi; polenler, güneş ışınları, havuzdaki klorlu su ve klimanın kurutucu etkisiyle bu mevsimde daha fazla görülüyor. Tedavi edilmezse görme problemlerine veya enfeksiyona, bazı durumlarda çocuklarda astigmata, hatta kornea nakli gerektirecek hastalıklara bile yol açabiliyor.


Murat Göğebakan filminde yanlış yaptık

“Kalbim Yaralı” filminde merhum sanatçı Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç, projeyle ilgili dikkat çekici bir itirafta bulundu.


‘Yangına karşı kırmızı alarm pozisyonundayız’

Özel, şunları söyledi: “İzmir ile Aydın’ın il sınırında önce Selçuk’ta başlayıp daha sonra Kuşadası’na sirayet eden, ilk belirlemelere göre en az 350 hektar orman alanını kaybettiğimiz, cumartesi günkü büyük orman yangının olduğu bölgedeyiz. Bir daha böyle bir kızılçam ormanının oluşması 50 yıl sürecek. Her bir metrekare yeşil alan hepimizin bu millete namus borcudur. Her bir çam ağacı ve makilik arazi bu memlekete bizim borcumuzdur. O yüzden...


‘Tüccarlar Çetesi'ni kim çökertecek

Domates tarlada çürütülüyor, patlıcan da, hıyar da! 'Tüccar' görünümlü alçaklar köylünün-çiftçinin parasını ödüyor 'mahsule dokunma, bırak çürürse çürüsün' diyor! 'Yahu yazıktır, günahtır' diyene de 'sana ne kardeşim, paranı aldın, gübre olsun tarlanda karışma' diyor. Çünkü mal bollaşırsa fiyat aşağı gelir. Tüccar on kat, yirmi kat kazanamaz! Girin...


KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C. KONYA BUuml;YUuml;KŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN GAYRIMENKUL SATIŞ İLANI İlccedil;esi Mah. Ada Parsel msup2;rsquo;si Hisse Vasfı İmar Durumu Faaliyet Alanı Muhammen Bedeli Geccedil;ici Teminat Ouml;deme Şekli İhale Saati Karatay Fevziccedil;akmak 35526 1 4.301,06 Tam Arsa Sanayi Tesis A...


Evet bir sigara izmariti

Hafta sonu hepimiz için bir kabustu.