KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

T.C. KONYA BUuml;YUuml;KŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

GAYRIMENKUL SATIŞ İLANI

İlccedil;esi Mah.

Ada

Parsel msup2;rsquo;si Hisse Vasfı

İmar Durumu

Faaliyet Alanı Muhammen Bedeli Geccedil;ici Teminat Ouml;deme Şekli

İhale

Saati

Karatay Fevziccedil;akmak 35526 1 4.301,06 Tam Arsa

Sanayi Tesis Alanı

E:0,70 Taks:0,70

Y Enccedil;ok: 10.50

Plan Notu: Geri Douml;nuuml;şuuml;m ve Geri Kazanım Tesisi (Ouml;MRUuml;NUuml; TAMAMLAMIŞ ARACcedil;(Ouml;TA) GECcedil;İCİ DEPOLAMA VEYA Ouml;TA İŞLEME TESİSİ 23.660.000,00 TL. 709.800,00 TL.

1 Taksit

Peşin Kalanı

23 Taksitte

15.10
Plan Notları : Yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkuluuml;n plan notları imar ccedil;aplarında mevcut olup,'http://www.konya.bel.tr'>www.konya.bel.trihale ilanları portalında yayınlanacak olan ilan metninin eklerinden gouml;ruuml;lebilir.
Not :

1) Souml;z konusu yukarıda belirtilen gayrimenkul KDVrsquo;den muaftır.

2) İlimiz, Karatay İlccedil;esi, Fevziccedil;akmak Mahallesi 35526 ada 1 parsel sayılı taşınmaz 1/1000 ouml;lccedil;ekli onaylı uygulama imar planında Sanayi Tesis Alanına isabet etmekte olup plan notunda quot;Geri Douml;nuuml;şuuml;m ve Geri Kazanım Tesisi Yapılacaktırquot; ibaresi bulunduğundan bahse konu taşınmazın faaliyet alanı Ouml;mruuml;nuuml; Tamamlamış Araccedil; (Ouml;TA) Geccedil;ici Depolama veya Ouml;TA İşleme Tesisi olarak belirlenmiştir.

3) İlimiz, Karatay İlccedil;esi, Fevziccedil;akmak Mahallesi 35526 ada 1 parsel sayılı taşınmazda Geri Douml;nuuml;şuuml;m ve Geri Kazanım kapsamında belirlenen faaliyet alanları gouml;z ouml;nuuml;nde bulundurularak Ccedil;evre Lisansı alacak olan ilgili idarece geccedil;erli mevzuat ve youml;netmeliklere tabi tutulacaktır.

4) İlimiz, Karatay İlccedil;esi, Fevziccedil;akmak Mahallesi 35526 ada 1 parselin faaliyet alanı quot;Ouml;mruuml;nuuml; Tamamlamış Araccedil;(Ouml;TA) Geccedil;ici Depolama veya Ouml;TA İşleme Tesisiquot; olarak işletmeye konu edilecek ve bu kapsamda kullanılacaktır.

5) İlimiz, Karatay İlccedil;esi, Fevziccedil;akmak Mahallesi 35526 ada 1 parsel sayılı taşınmazın tapu devrinden sonra 5 ay iccedil;erisinde yapı ruhsatı alınması ve yapı ruhsatının alınması akabinde 18 ay iccedil;erisinde iskan ruhsatı alınması şartıyla ihalenin onaylanması akabinde noter onaylı souml;zleşme kapsamında vefa hakkı (Geri Alım Hakkı) şerhi tesis edilecektir.

6) Souml;z konusu taşınmazın, ihale neticesinde alıcı tarafından imalatlarla alakalı yukarıda belirtilen suuml;reccedil;lerle ilgili gecikmelere sebep olunması halinde vefa hakkı şerhi kullanılacak olup yapılan imalatların bedelleri istenmeyecek ve tuuml;m imalatlar bedelsiz bir şekilde belediyeye bırakılacaktır.

7) Tuuml;m bu işlemlere ilişkin oluşacak douml;ner sermaye, noter masrafı, harccedil;, vergi vb. ouml;demeler taşınmazı satın alan tarafından karşılanacaktır.

8) İmar ccedil;apında belirtilen değerler ( Emsal, Taks ve Y enccedil;ok) maksimum değerleri ifade etmektedir.

9) Souml;z konusu taşınmaz, Belediyemiz tarafından ihaleyi alana teminat mektubu veya ipotekli şekilde devredilmeyecektir.

1-Muuml;lkiyeti Belediyemize ait, yukarıda tapu kaydı belirtilen gayrimenkul, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi dacirc;hilinde kapalı teklif (artırma) ihale usuluuml; ile satılacaktır.

2- İhale, 16.07.2024 Salı guuml;nuuml; Belediye Encuuml;meni tarafından Konevi Mh. Millet Cd. A Blok No:14 Meram/KONYA adresindeki Buuml;yuuml;kşehir Belediyesi Konevi toplantı salonunda yapılacaktır.

3-İhaleyi yapıp-yapmamakta ve uygun bedeli tespitte Belediye Encuuml;meni tamamen serbesttir.

4-Gayrimenkuluuml;n muhammen bedeli, geccedil;ici teminatı, ouml;deme şekli ve ihale saati yukarıda belirtilmiştir.

5-İsteklilerin, 16.07.2024 Salı guuml;nuuml; en geccedil; saat 11.00rsquo;e kadar teklif zarflarını Konevi Mah. Millet Cad. 14/5 Meram / KONYA adresinde bulunan Belediyemiz Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına bağlı Kararlar Şube Muuml;duuml;rluuml;ğuuml;ne vermeleri şarttır. Belirtilen saatten sonra gelen teklifler ve posta ile başvurulması halinde postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

6-2886 Sayılı Devlet İhale Kanunursquo;nun 40. maddesine gouml;re, geccedil;erli en yuuml;ksek teklifin altında olmamak uuml;zere, oturumda hazır bulunan isteklilerden souml;zluuml; veya yazılı teklif alınmak suretiyle ihale sonuccedil;landırılır. Ancak Komisyon, uygun gouml;rduuml;ğuuml; her aşamada oturumda hazır bulunan isteklilerden yazılı son tekliflerini alarak ihaleyi sonuccedil;landırabilir. Bu husus, ihale komisyonunca ikinci bir tutanakla tespit edilir.

7-İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri iccedil;in istenen belgeler:

7.1 Dilekccedil;e,

7.2 Tebligat iccedil;in adres beyanı,

7.3 Gerccedil;ek kişi olması halinde:

7.3.1 Nuuml;fus Cuuml;zdan Fotokopisi veya Suuml;ruuml;cuuml; Belgesi Fotokopisi (TC Kimlik Numaralı),

7.3.2 İmza beyannamesi,

7.4 Tuuml;zel kişi olması halinde:

7.4.1 İlgisine gouml;re tuuml;zel kişiliğin ortakları, uuml;yeleri veya kurucuları ile tuuml;zel kişiliğin youml;netimdeki gouml;revlileri belirtilen son durumu gouml;sterir Ticaret Sicili Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler,

7.4.2 Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ihaleye ilişkin ilanın yapıldığı yıl iccedil;erisinde alınmış belge,

7.4.3 Tuuml;zel kişiliğin imza sirkuuml;leri,

7.5 İhaleye katılacak olan gerccedil;ek veya tuuml;zel kişilerin Konya Buuml;yuuml;kşehir Belediyesine herhangi bir borcu bulunmadığına dair belge, (Konevi Mh. Millet Cd. No:14/8 Kat:1/104 Meram/KONYA adresinde bulunan Tahsilat Şefliği Buuml;rosundan alınacaktır.)

7.6 Usuluuml;ne uygun teklif mektubunu iccedil;eren iccedil; zarf,

7.7 İstekliler adına vekacirc;leten iştirak ediliyor ise, istekli adına ihaleye katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin Noter tasdikli vekacirc;letnamesi ile Noter tasdikli imza beyannamesi,

7.8 Ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi,

7.9 Geccedil;ici teminat olarak belirtilen bedeli Belediyemiz veznesine ya da Vakıflar Bankasındaki TR27 0001 5001 5800 7309 7530 04 Nolu İban hesabımıza yatırarak aldıkları makbuz veya 2886 sayılı DİKrsquo;in 26. maddesinde belirtilen teminat yerine geccedil;en belgelerden herhangi birisi. (Teminat mektubu verilmesi halinde geccedil;ici teminat mektubunun suuml;resiz ve limit iccedil;i olması, 2886 sayılı DİKrsquo;e gouml;re duuml;zenlenmiş olması gerekmektedir.)

8- Şartnamesi mesai saatleri iccedil;erisinde aşağıda iletişim bilgileri belirtilen Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelir Şube Muuml;duuml;rluuml;ğuuml; Gelir Şefliğinde bedelsiz olarak gouml;ruuml;lebilir.

a- Adres : Konevi Mh. Millet Cd. No:14/8 Kat:1/105 Meram/KONYA

b- Telefon : 444 55 42 Dahili : 4930-4931-4956

İlan olunur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN02053896

2024-07-01T21:18:50Z dg43tfdfdgfd