MASTERCHEF 3. TURA HANGI YARışMACıLAR GEçTI? 1 TEMMUZ 2024 üST TURA GEçEN YARışMACıLAR

MasterChef'te üst turu kazanan isimler, dün geceki düello heyecanı sonrası belli oldu. 1 Temmuz Pazartesi 2024 akşamında her düello 3 yarışmacı arasında gerçekleşti. MasterChef'te kimler kazandı, üst tura kimler çıktı? Peki, MasterChef düelloları kim kazandı?

MasterChef 2. tur elemeleri başladı. Üçerli guruplar düellolarda ter döktü. MasterChef Türkiye'nin dün geceki üçlü eleme düellosunda, üçer yarışmacı gruplar halinde şeflerin karşısına çıktı. Peki, MasterChef'te üst turu kimler kazandı? İşte, 1 Temmuz MasterChef düellosunu kazananlar.

MASTERCHEF'TE KİMLER KAZANDI?

Şeflerin karşısında hünerlerini gösteren yarışmacı adayları üçerli gruplar halinde turlara çıktı.

Pazartesi akşamı ilk turda Arda, Yalçın ve Nico hünkar beğendi yapmak için karşı karşıya geldi. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası gecenin kazananı Niko oldu.

Böylelikle yarışmanın birincisi Niko yarışmaya devam edecek. Diğer iki isim ise MasterChef'e veda etti.

En az başarılı isim Fatma oldu. Düellonun birincisi ise Beyza oldu. Beyza 3. tura çıkmayı başarırken Merih Apaydın Palaz ve Fatma Polat ise MasterChef hayallerine veda etti.

Diğer düelloda Erim Şanal, Kadir Yalçın ve Muhammed Alperen Vural karşı karşıya geldi. Yarışmacılardan kalamar dolması yapmaları istendi.

Böylelikle yarışmanın birincisi Erim Şanal yarışmaya devam edecek. Diğer iki isim ise MasterChef'e veda etti.

Kazanan yarışmacı ise Ensar Öztürk oldu. Böylelikle yarışmanın birincisi Erim Şanal yarışmaya devam edecek. Diğer iki isim ise MasterChef'e veda etti.

2024-07-02T05:23:08Z dg43tfdfdgfd