Trending:


MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, eline ne olduğunu açıkladı: "Bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim"

'MasterChef Türkiye' jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın, yıllar önce mutfakta geçirdiği kaza sonucu sol elinin üç parmağını kaybettiği iddia ediliyordu. Bir yarışmacının geçirdiği kazayı anlatması üzerine Yalçınkaya da sol eline ne olduğunu anlattı.


Genç oyuncunun mutlu günü: Tolga Sarıtaş beş yıllık sevgilisiyle evlendi

TV dünyasından mutlu haber geldi.


Ceviz ağacındaki sincap ailesinin mutlu halleri görüntülendi

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde ceviz ağacına yuva kuran 3 kişilik sincap ailesinin mutlu halleri görüntülendi.


Kütahya’da 6 yıldır ibadete kapalı olan Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantısı

Kütahya'da zemin kayması sebebiyle 6 yıldır ibadete kapalı olan kentin simgelerinden Çinili Camii ile ilgili bilgilendirme toplantı düzenlendi.


Cenk Tosun attı, Kaan Ayhan çıldırttı!


Balkondaki kuş kafesini temizlerken aracın üzerine düşerek yaralandı

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde balkonundaki kuş kafesini temizlemek isterken dengesini kaybeden şahıs, aracın üzerine düşerek yaralandı.


Denizli kuru meyve ve mamulleri sektöründe büyümeye devam ediyor

Denizli'nin kuru meyve ve mamulleri sektörü ihracatı 2024 yılının Ocak-Mayıs döneminde geçen yılın aynı döneminde göre yüzde 48 oranında artışla 12,3 milyon dolara ulaştı.


Eşini, 'Neden, mini etek giyiyorsun?' diye vurdu! Şoke eden karar

Olay, 2023 Haziran'da Yıldırım ilçesi Kurtuluş Caddesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan 2 çocuk babası Erol G., geçimsizlik nedeniyle çocuklarını alıp, Denizli'deki yakınlarının yanına giden 13 yıllık eşi Büşra G.'yi, "Kızımı ve oğlumu görmek istiyorum" diyerek Bursa'ya çağırdı. Çocukları ve eniştesi İ.E. ile yanına gelen Büşra G.'nin otomobiline binen Erol G., gece kulübünde çalışmakla suçladığı eşine, "Neden, mini etek giyiyorsun? Eniştenin...


Presi kırarlarsa boş alan bulurlar

Güçlü fizikleri ve ön alan baskısıyla rakibi kaosa ve strese sokuyorlar. Türkiye sakin kalmalı. Bu presi kırabilirse arkada boş alan yakalarlar. Kerem Aktüroğlu ve Barış Alper YIlmaz ile sonuca gidebilirler.


Millî Eğitim Akademisi kuruluyor: Türkiye, eğitimde dünya standartlarını hedefliyor

Akademi, öğretmenlerin pratikteki eksikliklerini gidermeye yönelik programlar sunacak


Araştırma: Kadın astronotlar uzay uçuşlarına daha dayanıklı

Doğa bilimleri dergisi Nature Communications’ta yayımlanan araştırmayla kadınların uzay stresine erkeklerden daha dayanıklı olduğu görüşü gittikçe güçlendi.


Yalan 5.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Bahçelievler'de çöken binanın etrafındaki 3 apartmanda kaçak kat ortaya çıktı

İstanbul Bahçelievler'de yapıldıktan sonra 3 kat daha eklenen binanın etrafındaki apartmanlarla ilgili önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda binanın etrafındaki 3 apartmana da kaçak kat çıkıldığı belirlendi. Öte yandan çevredeki 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi ve vatandaşlar otellere yerleştirildi.


Bir balın Anzer Balı olup olmadığı artık yayladaki çiçeklerin listesi ile değil referanslı kovan ile belirlenecek

Rize'nin coğrafi işaretli ürünü olmakla beraber büyük bir marka değeri de olan ünü ülke sınırlarını aşmış Anzer Balı'nda bir balın Anzer Balı olup olmadığı artık yayladaki çiçeklerin listesi ile değil referanslı kovan ile belirlenecek. Anzer Yaylası'na kurulan referans kovanları yeni bir dönemi başlatacak.


Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’a kent gastronomisine yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi.


Balık: Günlük Burç Yorumları - 28 Haziran

Balık: 28 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Ardahan’da açan çiçekler doğayı süsledi

Ardahan’nın Damal ilçesi her mevsim güzellikleriyle ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor. Yüksek rakımı ve sert iklimi nedeniyle bahar ayının geç uğradığı bölgede açan çiçekler doğaya renk katıyor.


Meğer kıyma makinesine kaptırmamış! Mehmet Şef'in eli ve parmakları neden yok, ne oldu? İşte acıklı o hikaye! ''Üç parmağımı kaybettim''

Her akşam büyük bir izleyici kitlesi olan MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. İzleyiciler her dönem olduğu gibi jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın parmakları ile ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Mehmet şefin parmaklarının resmi gündem olmuştu. Peki ama Mehmet Yalçınkaya'nın parmaklarına ne oldu?


Z kuşağı dili ve edebiyatı: Z jenerasyonunun en sık kullandığı kelimeler

Z kuşağı ile ilgili ne düşünürsek düşünelim herkesin, kendilerinin bile ortaklaştığı bir şey var: Bu kuşak kendilerine ait bir dil konuşuyor.


Haliç Metro Köprüsü'nden denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı kurtardı

Haliç Metro Köprüsü üzerinden bilinmeyen bir nedenle denize düşen genci, tur teknesinin kaptanı can simidiyle kurtardı. Olay, saat 00.00 sıralarında Haliç Metro Köprüsü üzerinde meydana geldi. Gencin çırpındığını gören tur teknesinin kaptanı tekneyle yardıma koştu. Can simidini denizde çırpınan gence atan kaptan, deniz polisinin de yardımıyla genci tekneye aldı. Tekneyle karaya çıkarılan genç, sahilde bekleyen ambulansa alınarak tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Çocuğunuzu havuz enfeksiyonlarından korumak mümkün

Özel Denizli Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Vefa Mirzaliyeva, çocuklarda havuz enfeksiyonuna karşı dikkatli olunması konusunda uyararaK, alınabilecek tedbirleri sıraladı.


Söylemler, eylemler..

Dünyanın birçok yerinde sol partiler emek dostudur. Ancak ülkemizde durum farklıdır. Türkiye'de sol partiler, geniş emek kesimlerine daha yakın olduğunu savunmalarına rağmen gerçekte durum farklıdır. Zira CHP dahil kendilerini 'sol' olarak tanımlayan partilerin en zengin semtlerden çok yüksek oranda oy aldıkları biliniyor. Geniş emek kesimlerinin y...


Restorasyonu tamamlanan tarihi Harran Ulu Cami ziyaretçilerle buluşacak

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden Harran Ören Yeri'ndeki Ulu Cami, sona eren restorasyon ve kazı çalışmaları sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Yıldız-Mahmutbey metro hattında arıza

Yıldız-Mahmutbey metro hattında teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.


Adana'da iş yerine taşlı ve sopalı saldırı kamerada

Adana'da bir iş yerine 20-25 kişilik grup taş ve sopalarla saldırarak zarar verdi. Seda Düzenli Y. isimli kadının iş yerine yapılan saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından Seda Düzenli Y., polise başvurarak saldırganlardan şikayetçi oldu.


ÇATALCA İCRA DAİRESİ

ÇATALCA İCRA DAİRESİ Ouml;rnek No:55* T.C.Ccedil;ATALCAİCRA DAİRESİ 2020/225 TLMT. TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI Bir borccedil;tan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa ccedil;ıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı gouml;rsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı accedil;ıklamalaraesatis.uyap.gov.tra...


Faciaya 10 kala... Çatırtı sesini duymasalar öleceklerdi

İstanbul’da, haziran ayı içinde ikinci kez bir bina ‘sallanmadan’ yıkıldı. Bahçelievler’de bir binadan gelen şiddetli çatırdama seslerinin ardından vatandaşların 10 dakika içinde dışarı kaçması olası bir faciayı önledi.


Kredi kartı olanlar dikkat! Yeni uygulama başlıyor, tarih belli oldu

Kredi kartı ve banka kartlarında yeni dönem başlıyor. Milyonlarca tüketiciyi doğrudan ilgilendiriyor. 1 Temmuz itibarı ile değişiyor. Bankalar tek tek açıkladı. Kredi ve banka kartlarında milyonları ilgilendiren gelişmenin detayları belli oldu. Temassız işlem limitleri değişti. İşte detaylar...


Azimli kadınlar güçlerini birleştirip kendi iş yerlerini açtılar

Bayburt'ta Nazan Meyram Küçükosman, Mafire Yıldırım, Sibel Kurdal, Sevil Okumuş, Gülümser Aydemir isimli kadınlar Yeni Yüzyıl Kadın Kooperatifi isimli işletmelerini kurup, yemek hizmeti sektörüne güçlü kadınlar olarak adım attılar. Hemcinslerine örnek olan kadınlar kurdukları kooperatifte balık, köfte, sulu yemek çeşitlerinin yanı sıra Bayburt'a özgü yöresel lezzetlerle gelen müşterilerine güler yüzle hizmet veriyorlar. Azimli kadınların kurdukları işletmede ise hem ekonomiye, hem de istihdama katkı sağlanıyor.


İlk baskı Harry Potter 1.9 milyon dolar

Satış rekorları kıran Harry Potter serisinin ilk kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın ilk baskısı için yapılan orijinal suluboya çizimi, 1,9 milyon dolarla (yaklaşık 63 milyon TL) şimdiye kadar açık artırmada satılan en değerli Harry Potter eseri oldu.


Kısa vadeli faizlerde yükseliş! 100 bin liranın aylık getirisi belli oldu, İşte en yüksek mevduat faizi...

Mevduat faizi ile ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Merkez Bankası, bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını açıkladı. 100 bin liranın 1 aylık getirisi hesaplandı. İşte faiz oranlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...


Prenses Diana'nın elbiseleri ve notları, açık artırmada 4 milyon sterlinden fazlasına satıldı

Müzayede, Diana'nın kişisel eşyalarının en kapsamlı koleksiyonu olarak nitelendirildi


Zeynep Mayruk kimdir? Tolga Sarıtaş'ın eşi Zeynep Mayruk kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Ünlü modacı Zeynep Mayruk kimdir, kaç yaşında ve evlendi mi soruları gündeme geliyor. Zeynep Mayruk 5 yıldır aşk yaşadığı Tolga Sarıtaş ile evlendi. Peki, Zeynep Mayruk kimdir?


Altı ay sonra ilk kez ortaya çıkmıştı... Sonra kapılar yine üstüne kapandı..: Kate sessizce dua ediyor

Şu anda dünya üzerinde milyonlarca kişinin çok merak ettiği biri var: İngiliz kraliyet ailesinin gözde gelini, geleceğin kraliçesi, Galler Prensesi Kate Middleton.


Tabureye otururken dengesini kaybeden çift

Tabureye otururken dengesini kaybeden çift


Mücevherde sepet ortalaması 30 bin TL

Türkiye’de 2 milyar dolar pazar büyüklüğüne ulaşan ve yaklaşık 750 bin kişiye istihdam sağlayan mücevher sektörünün sepet ortalaması iki yılda yüzde 18 geriledi. Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, “Yeni müşteriler kazanmaya devam ediyoruz ama bütçeler küçüldü. İki sene önce sepet ortalaması 1100 dolar iken şimdi 900 dolara, yaklaşık 30 bin TL’ye geriledi” dedi.


"Midas’ın Kulakları" Ardahan’da sahnelendi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından açık havada sahnelenen "Midas'ın Kulakları" adlı tiyatro oyunu Ardahan'da sahnelendi.


Unutulmaya yüz tutmuş lezzet ’durak yoğurdu’

Unutulmaya yüz tutmuş olan lezzetlerden 'durak yoğurdu' ve yoğurt taşı; Çadıryeri Muhtarı Fatma Ayboğan tarafından sofraları süslemeye devam ediyor.


GENÇLİĞE SELAM BABINDA ACI ÇEKMEK RUHUN FİYAKASIDIR deyin isterseniz; İsterseniz; OLACAK OLAN DA OLMUŞTUR a teslim olun /2

3 Sözlüklere göre, Arapça kökenli 'kitap' kelimesinin bir anlamı da; tutturmak/bağlamak/dikmek şeklindedir. Arasına yaprakların yerleştirildiği iki levhayı birbirine bağladığımızda alın size kitap... Bizim inancımıza göre hayat da bir kitaptır. Ve 'kitap' kitap olmaklığı nedeniyle sonlu bir şeydir. Doğum bir levha, ölüm başka bir levha ve bu iki le...


Vazgeçilmeyen bir tutku, saatlerce yanlarında bekliyorlar

Erzincanlı kuş yetiştiricileri vazgeçemedikleri güvercinler için her gün kümeslerinin başına gelerek kuşlarıyla yakından ilgileniyorlar.


Dağ keçileriyle inek sürüsü bir arada

Munzur Dağlarının yaylasında taşların üzerinde tuz yalayan dağ keçileriyle ile otlayan inek sürüsü bir arada objektiflere yansıdı.


Türk kahvesi sade, orta ve şekerli olur ama bu şekli dondurmalı! Bu içeceğin tarifi çok kolay

Pek çok kişinin tadına doyamadığı Türk kahvesi sade, orta ve şekerli olarak damakları şenlendiriyor. Buna ek olarak son zamanlarda baharatlar ve aromalar da eklendi. Ancak sıcak yaz günlerinde Türk kahvesi dondurmalı olarak da tüketiliyor. İtalya'dan ithal edilen Affogato tarifi Türk kahvesine uyarlandı. Tarifin kolaylığı herkesi cezbediyor.


Bir haftada 568 kişi öldü! Pakistan’ı sıcak çarptı

Pakistan’ın güneyinde etkili olan kavurucu sıcaklar nedeniyle yüzlerce kişi hayatını kaybetti. 49 derece hissedilen sıcaklar nedeniyle hastanelerde boş yatak kalmadı.


4 çocuk annesi kendisini evine bırakan polisi vurmuştu! Cinsel taciz iddiasında şok detaylar

Olay, 31 Ocak 2024'te saat 23.00 sıralarında, Uzundere Mahallesi 6002 Sokak TOKİ Konutları’ndaki bir apartmanda meydana geldi. İlk eşinden 4 çocuğu bulunan ve ikinci evliliğinde şiddetli geçimsizlik yaşadığı belirtilen Büşra Karademir (32), eşi Cenk Karademir'e boşanma davası açtı. 2 Şubat'ta boşanma davası görülecek olan Büşra Karademir, iddiaya göre, eşinin evine gelmesi üzerine 'KADES' uygulamasından yardım istedi. Kısa sürede eve gelen polis...


İstanbul’da ilk 3 katı çöken binadan kurtulanlar anlattı: Korkunç çatırtı sesleri duyduk, camlar kırıldı…

"Deniz kumundan yapılmış, yanmış bir beton. Demir işçiliği de çok kötü. İstanbul’daki bu yapıların acil şekilde boşaltılıp ya güçlendirilmesi ya da yeniden yapılması gerekiyor”


Beşiktaş'tan teknik ekibe 2 takviye! İşte o isimler...

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Van Bronckhorst'un ekibine iki yeni ismi dahil etti. Siyah beyazlılar, Anthony McElhone ve Rudolfus Hubertus Hesp'in ekibe dahil olduğunu duyurdu.


LGS sonuçları açıklanıyor; MEB'den ailelere uyarı

Ortaokul 8. sınıfta eğitim gören 1 milyon 38 bin 192 öğrenciye yönelik 2 Haziran'da düzenlenen LGS kapsamındaki merkezi sınav sonuçları, bugün açıklanacak. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre, yarın açıklanması beklenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavının ardından b...


500 satın almacı güzellik için geldi

BeautyEurasia, Avrupa başta olmak üzere 60 ülkeden 500 profesyonel satın almacıyı İstanbul'da katılımcılarla buluşturdu.


Hande Can Hayatımız kaç kişilik?

Elini nereye atsan kişisel girişimciye değdiği günümüzde, ilişki bilirkişilerinin çağının ortasındayız.


Uzungöl'de sıcak hava balonu dönemi

Türkiye'nin en ünlü turizm merkezlerinden Uzungöl'de sıcak hava balonu turizmi başladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sıcak hava balonlarıyla eşsiz Uzungöl manzarasının keyfini artık havadan da sürebilecek.