Trending:


Sıcaklar Egeli kadınları yıldırmıyor

Türkiye'nin en sıcak illerinden olan Aydın'da kadınların biber mesaisi başlarken, güneşin altında tarlada çapalama yapan kadınları sıcaklar yıldırmıyor.


Yarım asırdır Osmanlı'nın kadim sanatı Edirnekari'yi tanıtmak için çaba harcıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı "somut olmayan kültürel miras taşıyıcısı" 72 yaşındaki Mehtap Cömert, 51 yıldır Osmanlı süsleme ve bezeme sanatı olan Edirnekari'yi yaşatmak için çaba harcıyor.


Magazin camiası bunu konuşuyor! Jennifer Lopez ve Ben Affleck sessiz sedasız boşandı

Dolu dizgin başlayan evliliklerinin bir süredir sallantıda olduğu konuşulan Jennifer Lopez ve Ben Affleck'in mart ayında sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Lopez ile yaşadıkları malikaneden eşyalarını taşıyan Affleck'in son zamanlarda eski eşi Jennifer Garner'ı ziyaret etmesi de söylentileri güçlendirdi.


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Çocuklarda ekran bağımlılığı: Kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemler ortaya çıkabilir

Psikolog İrem Durna, her yaş grubuna göre belirlenen ekran sürelerinin geçilmesi durumunda bebeklerde ve çocuklarda kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.


Soğan saklamak için bu taktik bulunmaz nimet; Aylarca küflenmez, filizlenmez!

Soğanları uzun süre taze tutmanın etkili bir yöntemini arayanlar için bu tüyo bulunmaz bir nimet. Doğru saklama tüyosuyla çürümenin, filizlenmenin önüne geçebilirsiniz.


Kapsül hapların doldurulma yöntemi

Kapsül hapların doldurulma yöntemi


Ihlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek öldü

Rize’de ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşen bir kişi hayatını kaybetti.


Eşya yüklü kamyonetteki çocukların tehlikeli yolculuğu

Adana'da eşya yüklü kamyonette 3 çocuğun tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi. Kamyonetin kasasında direğe tutunarak uzun süre yolculuk eden çocuklar, kazaya davetiye çıkarttı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde sürücüye tepki yağdı.


Ankara Kuaförler Salı Günü Kapalı Olacak

Ankara Kuaförler Güzellik Salonları İşletmeleri ve Manikürcüler Esnaf Odası, Ticaret Bakanlığı'nın genelgesi üzerine Ankara Valiliği'nin berber, güzellik salonu ve kuaförlerin salı günü kapalı olması yönünde aldığı kararı Başkent'teki esnafa bildirdi.


Restoranda tuvalet kavgası! Bıçakla yaraladı

Olay, Ümraniye Tepeüstü Mahallesi'nde bulunan bir pastanede geçtiğimiz akşam saat 19.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, Arda E. isimli bir kişi pastanenin tuvaletini kullanmak istedi. Pastane sahibi ise tuvaleti kullanmasına izin vermedi. İkili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede şiddetlenerek yumruklu kavgaya dönüştü. İlginizi Çekebilir Dükkanın içinde başlayan kavga sokağa taşındı. Kavganın yaşandığı sırada pastane sahibinin...


Kızını kurtarmak için kendini siper edince can vermiş! Damat vahşetinde dehşete düşüren ayrıntılar... 'Katliamdan önce böyle bağırmış!

Bolu'da 2 çocuğunun annesi, 16 yıllık eşi Meltem Zengin (35) ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit'i (63) bıçaklayarak öldürüp, araya giren kayınvalidesi Emine Doğanyiğit'i yaralayan Serkan Zengin (36) hakkında 1'i ağırlaştırılmış olmak üzere 2 kez müebbet ile 3 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede, ifadesine yer verilen Emine Doğanyiğit, "Birkaç kere Meltem'e bıçağı soktu. Serkan, kızımı bıçakladığı sırada eşim kendini siper edip, kızıma...


Tansiyon hastalarına 'deniz' uyarısı! Uzun süre kalmayın

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren üniversite temizlik malzemesi üretiyor

Yerleşkesindeki kullanılmayan çorak araziyi lavanta bahçesine dönüştüren Iğdır Üniversitesi, ekimden elde edilen bitkiyle temizlik ürünleri üretiyor.


Beşiktaş, eski yıldızı Talisca için harekete geçti! Bonservisi...

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Beşiktaş, transferde de büyük oynuyor!


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


Kır düğünü ile evlenmişlerdi... 14 yıl önce bugün!

Ünlü sunucudan romantik evlilik yıl dönümü mesajı...


The Girl in the Pool Fragman


İş Görüşmelerinde Heyecanın Yenmenin Etkili Yolları!

İş görüşmelerinde heyecanınızı kontrol altında tutarak heyecanı yenmenin yollarını inceleyerek iş görüşmelerinizin profesyonel bir düzeyde gerçekleştirilebilirsiniz. İşte iş görüşmelerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar....


The Beast Within Fragman


Mahalle kahvesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten 65 yaşındaki Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. Tıraşını olmadan ev çıkmayan Karga, gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden dükkan açmıyor.


Bu fitne ateşini kim söndürecek?

Yıllardır özenle döşüyorlar bu fitne taşlarını, üstelik gizlice değil. Gözlerimizin önünde yaşanıyor her şey. Ülkemizde yaşayan sığınmacılar üzerinden bir iç savaş çıkarmak, Türkiye'yi coğrafyada güçsüz kılmak ve iktidarı devirmek istiyorlar. Hedefleri çok açık ve gizlemiyorlar. O kadar iyi bildiğimiz bir senaryo ki bu, acısını hâlâ çekiyoruz. Mara...


Antalya'da Suriyeli Sığınmacılara Yönelik Zarar Gündüz Ortaya Çıktı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir grup tarafından Suriyeli sığınmacılara yönelik yapılan saldırıların zararı gündüz saatlerinde görüntülendi. Olaylar sırasında Suriyelilere ait araçlar, iş yerleri ve evlere taş atılarak zarar verildi. Ayrıca, 2 motosiklet de cadde ortasında ateşe verilip yakıldı. Gece meydana gelen olayların izleri, gündüz saatlerinde kameralara yansıdı.


Anne ve üvey baba katili gençten şoke eden itiraf!

Anne ve üvey baba katili gençten şoke eden itiraf! Kütahyada edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi Meltem Sokak üzerinde bulunan bir ikamette Mert Furkan Şenol (19), üvey babası Ünal Koçer (53) ile annesi Sevgi Koçeri (48) vurduktan sonra polis ekiplerine ihbarda bulunmuş, bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri daire kapısı kilitli olduğu...


Düğün konvoyundaki maganda can aldı! 11 aylık Pera bebek oyun oynarken hayatını kaybetti... Damat ile 3 kişi gözaltında

Aydın'da, düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi, evde annesiyle oynayan 11 aylık Pera bebeğin başına isabet etti. Bebek kurtarılamazken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Pera bebeğin dedesi Kerim Palabıyık, sosyal medya paylaşımında, "Canım torunumu hayattan koparan maganda, hala ortalarda serbest geziyor. Duyan gören varsa emniyete başvursun" dedi. 11 aylık bebeğin ölümüne ilişkin, olay sırasında mahallede düğünü olan damat ile 3 kişi gözaltına...


Mars'ta hayatta kalabilecek bir bitki keşfedildi

Bilim insanları, Mars'ın zorlu koşullarında hayatta kalabilecek bir çöl yosunu keşfettiler. Bu keşif, gelecekte Mars'ta sürdürülebilir yaşam kurma çabaları için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.


Dutun şifa yolculuğu başladı: Tunceli’de pekmez kazanları kuruldu

Türkiye'de dut üretiminin en yoğun yapıldığı yerlerden Çemişgezek ilçesinde, pekmez kazanları kaynamaya başladı.


Annesini öldüren üvey babasını katletti

Kütahya'da Ünal Koçer (53) tartıştığı eşi Sevgi Koçer’i (48) pompalı tüfekle öldürdü. Bu sırada evde olan Mert Furkan Şenol ise annesinin öldüğünü görünce tabancayla üvey babası Ünal Koçer’e ateş ederek öldürdü.


Uygun fiyatlı Vision Pro modeli tek başına çalışamayacak

Apple Vision Pro’nun daha düşük maliyetli bir versiyonu geliyor. Ama bu versiyonu kullanabilmek için bir iPhone ya da Mac’e bağlamanız gerekecek.


Pursaklar’da eski parklara estetik dokunuş

İlçenin mevcut doğallığını koruyup, yeşil alanlarını zenginleştiren Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan sona yenileyerek, daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor.


Faciadan geriye acı hikayeler kaldı... Çocuklarına ayakkabı alacaktı

İzmir'de bir işyerinde tüpün patlaması sonrası hayatını kaybeden 5 kişinin, alışveriş için evlerinden çıktığı öğrenildi. Hayatını kaybeden Ruken Çağur'un eşi, Çocuklarımıza ayakkabı almaya gitmişti dedi.


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Bilinçaltınızda yatıyor olabilir: Aşkı bulma yolunda farkında olmadan neleri sabote ediyorsunuz?

Bazı insanlar bu arayışlarında sürekli başarısızlıkla karşılaşır. Peki, bu durumun arkasında neler yatıyor olabilir?


Araştırma: İnsanlar kendilerine denk çekicilikteki kişilerle evleniyor

Araştırmacılar, erkeklerin ve kadınların kendi fiziksel çekiciliklerini değerlendirmede oldukça objektif olduklarını ve kendi güzellikleri konusunda benzer görüşlere sahip eşleri seçme eğiliminde olduklarını bildiriyor.


Cerrar los ojos Fragman


Sol gözünde görme kaybı oluşan hasta Hatem’de sağlığına kavuştu

Keratokonus hastalığı nedeniyle sol gözünde görme kaybı oluşan hasta, Gaziantep Özel Hatem Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle sağlığına kavuştu.


Aileler dikkat: “Çocuklarınızın omurga duruşunu kontrol edin”

Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Ersoy, skolyoz hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde ailelerin çocuklarının omurga gelişimini zaman zaman kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.


Erzurum'da doğal yaşam

Erzurum'daki park ve bahçelerde, farklı kelebek, karınca ve böcek türleri görüntülendi.


Turizm cenneti Antalya'da boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde günlük maliyet 1500 lira!

Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya'da tatilcilerin sıklıkla tercih ettiği, yaz-kış boş kalmayan Konyaaltı Sahili'nde 1 günün maliyeti, 1500 liradan başlıyor. Loca tercih edilirse maliyet, bu rakamın 3 katını geçebiliyor.


Yaz aylarının kabusu: Kaşıntı, kuruluk, kızarıklık ve batma varsa dikkat! Göz sağlığını tehdit ediyor...

Gözlerde kuruluk, yoğun kaşıntı, batma hissi, kızarıklık… Göz alerjisi yaz aylarını adeta kabusa dönüştürebiliyor! Her mevsim oluşabilen göz alerjisi; polenler, güneş ışınları, havuzdaki klorlu su ve klimanın kurutucu etkisiyle bu mevsimde daha fazla görülüyor. Tedavi edilmezse görme problemlerine veya enfeksiyona, bazı durumlarda çocuklarda astigmata, hatta kornea nakli gerektirecek hastalıklara bile yol açabiliyor.


Kemer'de lavanta hasadı

Kemer'de lavanta hasadı ANTALYA, (DHA) - Kemer Belediyesi'nin lavanta tanıtım ekinlikleri kapsamında Gedelme Yaylası'nda oluşturduğu lavanta bahçesinde hasat başladı. Belediye araçlarıyla lavanta bahçesine götürülen vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. Turizmi çeşitlendirmek amacıyla 700 rakımlı Gedelme Yaylası'nda Kemer Belediyesi'ne ait 2650 metre...


İstanbul’da fiyatı en fazla artan ürün limon oldu

Haziran ayında İstanbul’da limon fiyatı yüzde 56,64 arttı.


Bodrum FK, Topuk Yaylası'nda kampa girdi

Süper Lig'in yeni takımlarından Bodrum FK, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda kampa girdi.


Mutluluk onlara haram oldu... Aşk yuvasındaki eşyaları birer birer satıyorlar

Sadece gösteri dünyasında değil her anlamda çok sorulan ve yanıtı bir türlü net olarak bulunamayan bir soru var: İnsan, aradan yıllar geçtikten sonra eski sevgilisiyle tekrar bir araya geldiğinde bu kez mutluluğu bulabilir mi? Ya da daha yaygın ifadesiyle söylersek "ex'ten next olur mu?


Bardağa döken yandı! Bu içecek şişesinde vitaminli...

Maden suyu mineral açısından çok zengin. Maden suyu içerisinde bol miktarda faydalı bileşen var. Peki maden suyu nasıl içilir?


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


Koruma altındaki çayırlar kepçeyle böyle söküldü! Rahat yüzmek için denizi katlettiler

Balıkesir Erdek'te bazı yazlıkçıların, iş makinesiyle evlerinin önündeki plajın kıyı kesiminde temizlik yaptırdığı ve koruma altındaki deniz çayırlarına zarar verdiği ortaya çıktı. 7 ev sahibi hakkında soruşturma başlatıldı.


Antalya'da sıcak hava ve nem etkili oluyor

Antalya'da etkili olan sıcak hava ve nemden bunalanlar sahillerde ve gölgelik alanlarda yoğunluk oluşturdu.


Antalya'nın 5 falez plajında mavi bayrak dalgalanmaya başladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki falez plajları Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu'na mavi bayraklar asıldı.