Trending:


Hande Doğandemir: Estetik bana yakışmıyor

Hande Doğandemir kendisine yönetilen estetik sorularından sıkıldığını söyledi. Estetik yaptırmadığını dile getiren ünlü oyuncu “Estetiğin kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yaptırsam saklamak için bir neden de göremiyorum ama ilgilenmiyorum da açıkçası. Bana yakışmıyor, o yüzden ilgi alanımda değil” diye konuştu.


Edirne’de Selimiye Camii ve dolunay görsel şölen oluşturdu

Edirne’de Mimar Sinan’ın ustalık eserim dediği Selimiye Camii ve dolunay manzarası görenleri mest etti.


Veteran tenisçiler Samsun’da boy ölçüşüyor

Ulusal Veteran Masa Tenisi Turnuvası, Samsun’da başladı.


Bartın’da yangın paniği

Bartın'da 2 katlı bir evin bahçesinde başlayan yangın, evin mutfağına ve çatısına sıçradı.


Korkunç olay! 17 yaşındaki çocuk baba katili oldu

Sivas’ın Suşehri ilçesinde 17 yaşındaki bir çocuk, babasını tüfekle vurarak öldürdü.


Mersin’de limon yüklü kamyon devrildi: 6 yaralı

Mersin'de limon yüklü kamyon devrildi, 6 kişi yaralandı. Devrilen kamyondaki limonlar yola saçılırken, kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanan yayla yolu, aracın kaldırılmasıyla açıldı.


Balık: Günlük Burç Yorumları - 23 Haziran

Balık: 23 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


10 yıllık evlilik bitti! Rüştü Onur Atilla ve Sine Akyıldız boşandı

Oyuncu Rüştü Onur Atilla (38), 2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşandıklarını açıkladı.


Çin’de sel felaketi! 127 milyon kişi etkilendi

Çin'de sel felaketi yaşanıyor. Ülkenin güneyinde birçok eyalet selden etkilendi. 9 Haziran’dan bu yana yaşamını yitirenlerin sayısı 55'e yükseldi. 127 milyon kişi selden etkilendi.


Katliamı çocuğunu göstermedikleri için yapmış

Adana’da boşanma aşamasındaki eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldüren damadın, katliamı 3 aylık bebeğini kendisine göstermedikleri için yaptığı ortaya çıktı.


Farklı düşünmem yüzünden hep duvarlara çarptım

Özgün ve özgür bir yazar Mine Söğüt. Yazıları ile okuyucuyu sarsan, kurulu sistemlerin, dayatılan düzenlerin ve şablonların dışından bakan, tutarlılık peşinde olan, çok düşünen, irdeleyen ve çoğu zaman pek de hoşa gitmeyen tespitlerde bulunmaktan çekinmeyen, ‘kim ne der’ e bakmayan, müthiş bir yazar kendisi.


Yangında mahsur kalan aile kurtarıldı

Samsun’da bir evde çıkan yangında aile bireyleri alevlerin arasından çıkartıldı.


Denize yasak gelince sahil boş kaldı: Gördüğü manzarayı spiker gibi anlattı

Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu ilçesinde olumsuz hava şartları sebebiyle denize girmek yasaklanınca sahil boş kaldı. Yasağın ikinci gününde sahile giden bir vatandaş ise gördüğü manzarayı adeta bir spiker gibi anlattı.


Gizli hamilelik: 'Hiç mantıklı değildi, doğaüstü bir durum gibiydi'

29 yaşındaki Tawana bir gün dışarıda bayıldığında başına ne geldiği hakkında hiçbir fikri yoktu. Yapılan tetkikler dört hafta içinde bebek sahibi olacağını gösterdi.


Horlayan inek viral oldu

Horlayan inek viral oldu


Spot piyasada elektrik fiyatları (22.06.2023)

Spot piyasada elektrik fiyatları (22.06.2023) Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 16,5 azalarak 1 milyar 161 milyon 854 bin 874 lira oldu. Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 20.00- 23.00 saatleri arasında 2 bin 700 lira, en düşük 15.00te 73...


Ünlü oyuncu dört yıldır nişanlı, ama düğünden kaçıyor... İkna görevi eski eşe düştü... İyi adam aslında, kaçırma!

Onlar bundan tam dört yıl önce, yaşadıkları aşkı resmiyete taşıyıp ömür boyu birlikte kalma kararı aldılar... Parmaklarına nişan yüzükleri takıldı. O zamandan bu yana herkes en azından gizli de olsa bir evlilik haberi bekliyor ünlü çiftten. Ama o beklenen haber bir türlü gelmiyor.


Tartıştığı husumetlilerini tabancayla vurdu: Baba- oğul öldü, bir oğul da ağır yaralı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde R.D. (41), aralarında husumet bulunan Hamza (55) ve oğulları Şahin (30) ile Murat Taş'ı tabancayla vurdu. Hamza olay yerinde, oğlu Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı Murat Taş ise tedaviye, şüpheli R.D. de gözaltına alındı.


İşyerinde ölü bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir işyerinde erkek cesedi bulundu.


Tekirdağ’da alev alev yanan buğday tarlası küle döndü

Tekirdağ’da hasadı devam eden tarlada çıkan yangın sonucu buğdaylar küle döndü.


Diyadin’in doğal güzellikleri ziyaretçileri büyülüyor

Ağrı'nın Diyadin ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. İlçenin en dikkat çeken turistik mekanları arasında Kudret Köprüsü, Diyadin Kanyonu ve şifalı sularıyla ünlü kaplıcaları yer alıyor. Her yıl binlerce turistin ilgisini çeken bu doğal güzellikler, bölgenin turizm potansiyelini artırıyor.


Büyükçekmece ve Menekşe Plajı'nda yoğunluk! Cankurtaranlar hazır bekledi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde, yerli ve yabancı vatandaşlar, İstanbul'da trafik yoğunluğunun da olmamasını fırsat bilerek sahillere akın etti. Kimi gölgede ailesiyle birlikte piknik yaparken kimileri de denizin tadını çıkardı. Cankurtaran, tuvalet ve duş gibi hizmetlerin de bulunduğu halk plajlarında kalabalık oluşurken, çocuklu ailelerin de sıcak havada plajları tercih ettiği görüldü. Küçükçekmece'de bulunan Menekşe Plajı'nda...


'Karısını aldatıyor' dediler ama William hayırlı damat çıktı... Canım kaynanam benim!

İngiliz kraliyet ailesinin bu yılın başından beri en çok konuşulan, merak edilen üyesi geleceğin kralı Galler Prensi William'ın karısı Galler Prensesi Kate Middleton. 42 yaşındaki üç çocuk annesi Middleton, en son geçen yılın aralık ayında Noel kutlamasına katıldıktan sonra bir daha ortada görünmedi. Bu arada karın bölgesinden bir operasyon geçirdi. Ardından türünü açıklamadı ama kanser tedavisi göreceğini duyurdu. Sonra da kelimenin tam...


Pitbullarla yetişen kedinin hareketleri ve çıkardığı sesler izlenme rekoru kırdı: "Kendini köpek...

Pitbull cinsi köpeklerin yanında yetişen kedinin kendini köpek zannettiği anlar sosyal medyada izlenme rekoru kırdı. https://haberglobal.com.tr/gundem/pitbullarla-yetisen-kedinin-hareketleri-ve-cikardigi-sesler-izlenme-rekoru-kirdi-kendini-kopek-saniyor-354779


Hatay'da zeytinli kahke depremzede kadınlara gelir oldu

Depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde kadınların kooperatif bünyesinde hazırladıkları zeytinli kahke aranan bir yöresel lezzet haline geldi.


Her seferinde çöpe atıyorduk! Meğer meyvesinden yararlıymış! 'Ciltte botoks etkisi gösteriyor'

Uzmanlar; bazı alışkanlıkların cildin erken yaşlanmasına neden olduğunu belirtiyor. Güneşten korunmamak, tütün mamulleri tüketmek, az su içmek, yanlış beslenme düzeni, makyajı temizlemeden yatmak bunlardan yalnızca birkaçı. İlerleyen yaşlarda cilt sarkmaya başlar. Bu nedenle birçok kişi botoks ve benzeri yöntemlere başvuruyor. Doğal yöntemler de cildin yapısına fayda edebilmektedir. Bir meyve var ki, o içeriğinde bulunan antioksidan, vitamin ve...


'İki teyze sohbet ediyor' dediler... Metroda ünlü varmış bilemediler!

Gösteri dünyasının ünlü yıldızlarının servetlerinin ne kadar göz doldurduğunu bilmeyen yok elbette. Rol aldıkları film başına milyonlar kazanan bu ünlülerin her türden lüks hayat sürecek olanakları da var üstelik. Zaten onlar da bütün bu olanaklardan sonuna kadar yararlanıyor.


Alaçatı'daki kalabalık gündem oldu; "Çin denizine dönen plajlar, kapalı evlerin havuzlarına girip piknik yapan insanlar!"

Bayramın ikinci gününde Çeşme'nin nüfusu 1 milyona yaklaşırken, otellerdeki doluluk oranı yüzde 90’ı aşmıştı


Yerelden bir global ikon yaratmak mümkün mü?

BİRÇOK sektörde olduğu gibi turizmde de alışkanlıklar değişiyor. Yalnızca gezip görme ve dinlenme kavramlarının ötesine geçerek benzersiz deneyimler sunan, adeta bir yaşam tarzı haline gelen mekanlarla turizm başka bir noktaya gitti.


Yılanı tüfekle vurmaya çalıştı! 4 çocuğu birden yaraladı

Olay, öğleden sonra Dargeçit ilçesi kırsal Yoncalı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, okulun bahçesinde gördüğü yılanı vurmak isteyen, ismi öğrenilemeyen şüphelinin tüfeğinden çıkan saçmalar bahçedeki 4 çocuğa isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuklar Cihangir Ö. (11), Vedat A. (12), Burhan D. (13) ve Emrullah Ö.(12), ilk müdahalenin ardından Dargeçit Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı....


5inci durak Trabzon

5inci durak Trabzon Trabzon Kültür Yolu Festivali bugün, Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında 100 Horon Gösterisi etkinliği ile başladı. Festivalin açılışına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve...


Samsun’un kırsal mahalle okuluna metaverse sınıfı

Samsun'un Alaçam ilçesi Karahüseyinli İlk-Ortaokulu öğretmenleri, okulda metaverse (dijital dünya) sınıfları kurdu. Bu yolla, dijitalleşen dünyada çocukların öğrenme becerilerinin artırılmasında başarı sağlandı.


Bayram tatilinin son günlerinde akın akın geliyorlar: İğne atsan yere değmez

9 günlük Kurban Bayramı tatili yarın bitiyor. Tatil boyunca yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği Büyükada bugün de ziyaretçi akınına uğradı. Adaya gelenler yürüyerek, bisiklet kiralayarak ve elektrikli araçlarla tarihi adayı gezdiler. Kafe ve restoranlar, gün boyu adayı ziyaret edenlerle doldu. Yoğunluk nedeniyle elektrikli araç kiralama istasyonları ve elektrikli minibüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu. "BUGÜN VE YARIN YOĞUNLUK...


Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını gideriyor, sabunu gençleştiriyor

Baş ağrısı gideren kolonyası ve cildi gençleştiren sabunuyla sağlık ve güzellik alanında iddialı olan akzambak çiçeğinden


Parkta tartıştığı 2 kişiyi bıçakladı: Kaçarken yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir parkta çıkan tartışmada, şüpheli tarafından bıçaklanan 2 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kilis'te, lavanta hasadı

Kilis'te, lavanta hasadı Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)- KİLİS'te, bir çift tarafından 20 dekar alanda oluşturulan lavanta bahçesinde hasat başlandı. Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir, lavanta hasatının bereketli olmasını diledi. Kentte her yıl alternatif ürün olarak tıbbi aromatik bitkilerin arttığını belirterek, Alternatif ürün...


İhlas Haber Ajansı’na ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülü

Ankara’da düzenlenen ‘Beauty Of Turkey 2024’ ödül töreninde İhlas Haber Ajansı’na (İHA) ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülü verildi.


Tokat'ta bir düğünde atılan havai fişek araziye düşüp yangın çıkardı

Tokat'ta bir düğün salonunda akşam saatlerinde atılan havai fişek, araziye düşerek yangına neden oldu..


A Milli Takımımız EURO 2024'te nasıl tur atlar? Gözler Çekya maçında, işte tüm ihtimaller

EURO 2024'e galibiyetle başlayan A Milli Takımımız, F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olunca gözler gruptaki son maça çevrildi. Çekya maçındaki üç sonuca göre turnuvadaki geleceğimiz farklılık gösterebilir.


Makarnacı açtıran tarif!

Makarna, çok çeşitli, uygun fiyatlı, leziz bir yemektir. Yediden yetmişe kendisini sevdiren makarna zevkle tüketilir. Dışarıda yenilen ya da paketli makarna yemekten sıkılanlar için ev yapımı makarna tarifi… Ev yapımı makarnanın malzemeleri bizden, şekil vermesi sizden…


Karaköy’de turistlere 'fırça' tuzağı!

Beyoğlu Karaköy’de bir ayakkabı boyacısı, yaptığı 'fırça düşürme numarası' ile turistleri kandırmaya çalıştı. Turistlerin önünden giderek boya sandığındaki fırçayı yere düşüren boyacıya bir turist çift, uyararak fırçasını almasını istedi. Fırçayı alan boyacı çiftin ayakkabısını temizlemek istedi ancak turist çift yakayı zor kurtardı. Bir diğer olayda ise merdivenlerden inerken fırçayı düşüren boyacıyı yine turist bir çift uyardı. Ardından...


3 çocuk annesine 3 kurşun! Öldüren güven!

3 çocuk annesine 3 kurşun! Öldüren güven! İzmirde olay, dün saat 23.00 sıralarında, Konak ilçesi Gürçeşme Caddesinde meydana geldi. Rıdvan Kahraman (32), ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen 3 çocuk annesi eşi Fatma Kahramanı (31) konuşmak için dışarı çağırdı. SİLAHIYLA 3 EL ATEŞ ETTİ DHAda yer alan habere göre Rıdvan K...


Yemeği sehpanın üzerinde bulundu! Antalya'da şüpheli ölüm

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 121 Sokak’taki 7 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Şahin B., sabah erken saatlerde köpeğini gezdirmek için evden çıkarken, arkadaşı Samet İçlek'i evde bıraktı. Eve gelen Şahin B., arkadaşı Samet İçlek'in kanepede yarı çıplak hareketsiz yattığını görünce paniğe kapılıp, kapıyı kilitleyerek evden çıktı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine polis,...


Öldüresiye dövüp kaçmışlardı: 4 şüpheli yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir şahsı öldüresiye döven 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına aldı.


İstanbul-İzmir Otoyolu'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu

Kurban Bayramı'nın ardından İstanbul-İzmir Otoyolu'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu sürüyor.


Bunun adı vahşet! Eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar bekledi

Olay, saat 20.00 sıralarında Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan Abdülkadir K. (48), boşandığı eşi Ayten Çağıran (44) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdülkadir K. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkartarak eski eşini boğazından bıçakladı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda...


Gadir Hum bayramı ne zaman 2024, Gadir-i Hum bayramının anlamı nedir? Gadir Hum Bayramı'nda ne yapılmaz, Gadir Hum Kuran’da geçiyor mu?

Gadir-i Hum Bayramı'na dair yapılan araştırmalar hız kazandı. Bayramın sabahında, vatandaşlar türbeleri ziyaret ederek dua etti ve buhur yaktı. Ali el-Mûrtezâ’nın, Muhammed peygamber tarafından 'Velâyet' makamına atandığına, yani halefi olarak ilan edildiğine inanılan bu özel günde, kurbanlar kesilir ve türbelere ziyaretler gerçekleştirilir. Peki, Gadir Hum bayramı ne zaman 2024, Gadir-i Hum bayramının anlamı nedir? Gadir Hum Bayramı'nda ne...


Sultangazi'de bebeği cami önüne bırakan şahıslar yakalandı

Sultangazi'de bir bebeği cami önüne bırakan 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalandı.


Sürpriz nikahla evlenmişlerdi... Gamze Özçelik'ten eşine romantik kutlama

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik, 8 Haziran'da oyuncu Reshad Strik ile nikah masasına oturmuştu.


Filmleri aratmayan ölüm sahnesi

Filmleri aratmayan ölüm sahnesi