SAHNE KıYAFETLERI GüNDEM OLMUşTU! ALEYNA TILKI’DEN ‘TACIZ’ CEVABı GELDI

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sahne kostümlerinin eleştirilmesi hakkında 'İnsanlar her şeye tepki gösteriyor. Şarkılarımı eleştirebilirler ama özelime giremezler. Biraz taciz gibi geliyor' açıklamasını yapmıştı. Önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen ünlü isim, bu sözlerinin arkasında durdu.

Aleyna Tilki, bayramın üçüncü günü Kıbrıs İskele bölgesindeki bir mekanda sahne aldı. Sahne öncesi basın mensupları ile bir araya gelen Tilki, burada muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Son zamanlarda bir çok şarkıcının sahne kıyafetleri gündem konusu olurken, sahneye sadece bir jean pantolon ve sırtı açık bir bluz giyen Tilki'nin salaş görüntüsü dikkatlerden kaçmamıştı.

"BENİM EKSTRA BİR KIYAFETİM YOK"

Basın mensuplarının, "Son zamanlarda sahne kıyafetleri çok konuşuluyor. Sizi bugün sade bir kıyafet ile gördük." demesi üzerine şarkıcı şu ifadeleri kullanmıştı:

Benim tepki gösterilecek ekstra bir kıyafetim yok. İnsanlar her şeye tepki gösteriyor. Ona tepki gösteriyor, buna da tepki gösteriyor. O yüzden durmuyoruz, devam ediyoruz. Ne istersek giyiyoruz, ne istersek yiyoruz.

Bu bir eleştiri değil. Bu benim alanıma ve özelime girmek. Ben kimsenin özeline girmiyorum. İnsanlar benim şarkılarımı eleştirebilir. Ama özeline giremez. Bu konular bana eleştiri gibi gelmiyor. Biraz taciz gibi geliyor.

"ÇOK YORGUNUM"

24 yaşındaki Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak konserden döndüğünü söyledi.

Sahne kıyafetlerini eleştirenler hakkında, "Bana biraz taciz gibi geliyor" yorumunu yapması hatırlatılan şarkıcı, şöyle konuştu:

Bence öyle. Taciz çünkü. Çok yorgunum ama içinde sahne geçen bir kelime kullandınız hemen yüzüm güldü. Tilki, daha sonra arkadaşı ile birlikte evinin yolunu tuttu.

2024-06-22T06:49:11Z dg43tfdfdgfd