FAIZSIZ KREDI FıRSATı! LISTE BELLI OLDU, LIMITLER VE öDEME KOşULLARı DEğIşTI, BANKALAR ART ARDA DUYURDU

Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. '0' faizli kredi kampanyaları acil ihtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşların merceği altında. Banka banka sıfır faizli kredi tutarları duyuruldu

Bankalar müşteri kazanabilmek adına sıfır faizli kredi kampanyalarını sıraladı. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar 0 faizli kredi imkanı sunan bankaları yakın takibe aldı. İşte faizsiz kredi kampanyası ile ilgili detaylar...

SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI!

Bankalar farklı tutarlarda sıfır faizli taksitli nakit avans ya da kredi vermeyi sürdürüyor. Bankaların amacı müşteri çekmek olsa da küçük de olsa paraya ihtiyacı olanlar için fırsatlar ortaya çıkmış oluyor.

NEREDEN BAŞVURU YAPILABİLİR?

Küçük ihtiyaçları sıfır faizli ve vadeli olarak ödeme imkanını avantaja çevirmek isteyenler internet üzerinden başvuru yaparak bankada hesap açıp ya da kredi kartı talep edip kredi veya nakit avans kullanabiliyor.

ANINDA HESAPTA!

Bankaya müşteri olduktan sonra kredi ya da nakit avans talep kısmından da başvuru yapıp onay gelmesiyle birlikte para hesabınıza geçiyor. Bundan sonraki süreçte gelen parayla ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, almak istediğiniz bir ürün varsa onu temin edebilirsiniz.

İŞTE KREDİ NOTUNUN ÖNEMİ...

Bankalar, yaptıkları incelemede kredi notuna göre kredi ya da nakit avansı veriyor. Bundan dolayı limitler dahilinde kredi notu puanına göre kredilendirme yapılıyor.

İşte sıfır faizli kredi ve nakit avans kampanyası olan bankalar...

Garanti BBVA’nın yeni müşteri kampanyası var. Garanti 6 ay vadeli 20 bin TL tutarlı kredi imkanı sağlıyor. Faizsiz kredi kampanyasından 11 Haziran – 30 Haziran tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterileri kapsıyor.

Yüzde 0 faizli kredi kampanyası kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL maksimum kredi tutarı 20.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır. Şahıs firmaları için ticari amaçlı destek kredisinin maksimum vadesi 6 ay olarak belirlendi

DENİZBANK

Denizbank’ın yeni müşterilere özel 25 bin TL’lik sıfır faizli kredisi şu şekilde. 6 ay vadeli 10 bin TL’ye varan kredi, 3 ay vadeli 15 bin TL nakit avans.

AKBANK

Akbank toplam 30 bin TL faizsiz para fırsatı sunuyor. 10.000 TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL 3 ay vadeli taksitli avans ile 30 bin TL faizsiz olarak müşterilere ödeniyor.

TEB'DEN 20 BİN TL

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) internet uygulaması CEPTETEB üzerinden 20 bin TL faizsiz kredi veriyor. Vade ise 6 ay olarak belirlendi.

QNB Finansbank yeni gelen müşterilerine 20 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kampanyadan QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahibi olmayan müşteriler yararlanabiliyor.

2024-06-30T10:00:59Z dg43tfdfdgfd