Trending:


Hande Doğandemir: Estetik bana yakışmıyor

Hande Doğandemir kendisine yönetilen estetik sorularından sıkıldığını söyledi. Estetik yaptırmadığını dile getiren ünlü oyuncu “Estetiğin kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yaptırsam saklamak için bir neden de göremiyorum ama ilgilenmiyorum da açıkçası. Bana yakışmıyor, o yüzden ilgi alanımda değil” diye konuştu.


Boynu bükük kız büyüdü, sevgili bile edindi... İlk aşk, ilk öpücük!

O Hollywood'un kelimenin tam anlamıyla en boynu bükük çocuğu. Dünyaya geldiği anda herkes gibi onun da bir anne ve babası vardı. Üstelik birbirlerini öylesine seviyorlardı ki aşk birbirlerine bakışlarından bile belli oluyordu. Daha da ötesinde babası, annesine olan sevgisini, TV kameraları karşısında kanepelerin üzerine çıkarak haykırıyordu.


İhlas Haber Ajansı’na ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülü

Ankara’da düzenlenen ‘Beauty Of Turkey 2024’ ödül töreninde İhlas Haber Ajansı’na (İHA) ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülü verildi.


Karaköy'de 'fırça düşürme numarası' ile turistlere tuzak kuran ayakkabı boyacısı zabıta ekiplerine takıldı

İstanbul'da turistlerin uğrak mekanlarından biri olan Karaköy'de yoldan geçen yabancılara fırça düşürme numarası ile tuzak kuran ayakkabı boyacısının görüntüleri tepki topladı. Boyacının ısrarlarına dayanamayan bir turist, ayakkabısını temizletip boyacıya 200 lira verirken, görüntülerin ardından zabıta ekipleri şahsa cezai işlem uyguladı.


Hamilelikte de görülüyor: Büyük bir risk oluşturuyor

Vajinal mantar enfeksiyonlarının kadınlarda yaygın bir sorun olduğunu belirten Opr. Dr. Sedat Melikli, “Kadınların yüzde 5 ila 9'unda, yılda 3 veya daha fazla tekrarlayan vajinal mantar enfeksiyonu gelişir. Çoğunlukla üreme çağında olan kadınlarda görülür. Menopozda ve genç kız çocuklarında daha nadir ortaya çıkar. Gebelikte de hormonel düzende oluşan farklılıklar nedeniyle oluşabilir” dedi.


Yangında feci şekilde hayatını kaybetmişti: Amcasını kurtarmak için can vermiş...

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangında ölen 14 kişiden Ubeydullah (30) ve yeğeni Abdurrahman Buğdaycı'nın (18) akrabaları Hatip Çelebioğlu, "Ubeydullah, alevlerin arasında kalan koyunları getirmeye çalıştı. Yeğeni Abdurrahman da amcasının tek başına olduğunu söyleyip, onu kurtarmaya gitti. Abdurrahman gitmeye çalışırken diğer kuzenleri onu zar zor tutmuş ve...


Terazi: Günlük Burç Yorumları - 23 Haziran

Terazi: 23 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Anlaşmazlık pahalıya patladı! Samet ile Altay saç baş yoldurdu

A Milli Takım'ın Portekiz'e 3-0 mağlup olduğu mücadelede savunmamızda inanılmaz bir hata yaşandı. Samet Akaydin ve Altay Bayındır'ın anlaşmazlığı sonucunda millilerimiz 2-0 geriye düştü. İşte o anlar...


17 yaşındaki çocuk babasını tüfekle vurarak öldürdü

Sivas’ın Suşehri ilçesinde 17 yaşındaki bir çocuk, babasını tüfekle vurarak öldürdü.


İlk düşman hoca oluyor

İlk 20 dakika biz daha iyiydik. Silva'nın golü sonrası moralimiz düştü. Sonuçlar kötü olunca ilk düşman hoca oluyor. Karar verirken bildiklerimi uyguluyorum. Arda 30 dakikadan fazla oynayacak durumda değildi.


Kilis'te, lavanta hasadı

Kilis'te, lavanta hasadı Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)- KİLİS'te, bir çift tarafından 20 dekar alanda oluşturulan lavanta bahçesinde hasat başlandı. Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir, lavanta hasatının bereketli olmasını diledi. Kentte her yıl alternatif ürün olarak tıbbi aromatik bitkilerin arttığını belirterek, Alternatif ürün...


Mersin’de limon yüklü kamyon devrildi: 6 yaralı

Mersin'de limon yüklü kamyon devrildi, 6 kişi yaralandı. Devrilen kamyondaki limonlar yola saçılırken, kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanan yayla yolu, aracın kaldırılmasıyla açıldı.


SON DAKİKA: Mevduat faiz oranları değişti! 2 milyon TL'nin 32 günlük getirisi kaç para oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından bankalar, müşterilerini mevduata çekmek için faiz oranlarını güncellemeye devam ediyor. Bu güncellemelerle birlikte mevduat faiz oranları dönemsel olarak değişiklik gösterebiliyor. Bankalar, bu değişikliklerle müşterilerine daha cazip faiz oranları sunarak mevduat hesaplarına olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor. İşte 2 milyon liranın 32 günlük getirisi...


'İki teyze sohbet ediyor' dediler... Metroda ünlü varmış bilemediler!

Gösteri dünyasının ünlü yıldızlarının servetlerinin ne kadar göz doldurduğunu bilmeyen yok elbette. Rol aldıkları film başına milyonlar kazanan bu ünlülerin her türden lüks hayat sürecek olanakları da var üstelik. Zaten onlar da bütün bu olanaklardan sonuna kadar yararlanıyor.


Büyükçekmece ve Menekşe Plajı'nda yoğunluk! Cankurtaranlar hazır bekledi

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günlerinde, yerli ve yabancı vatandaşlar, İstanbul'da trafik yoğunluğunun da olmamasını fırsat bilerek sahillere akın etti. Kimi gölgede ailesiyle birlikte piknik yaparken kimileri de denizin tadını çıkardı. Cankurtaran, tuvalet ve duş gibi hizmetlerin de bulunduğu halk plajlarında kalabalık oluşurken, çocuklu ailelerin de sıcak havada plajları tercih ettiği görüldü. Küçükçekmece'de bulunan Menekşe Plajı'nda...


3 çocuk annesine 3 kurşun! Öldüren güven!

3 çocuk annesine 3 kurşun! Öldüren güven! İzmirde olay, dün saat 23.00 sıralarında, Konak ilçesi Gürçeşme Caddesinde meydana geldi. Rıdvan Kahraman (32), ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen 3 çocuk annesi eşi Fatma Kahramanı (31) konuşmak için dışarı çağırdı. SİLAHIYLA 3 EL ATEŞ ETTİ DHAda yer alan habere göre Rıdvan K...


Bartın’da yangın paniği

Bartın'da 2 katlı bir evin bahçesinde başlayan yangın, evin mutfağına ve çatısına sıçradı.


Aleyna Tilki: Kıyafeti eleştirmek tacizdir

Aleyna Tilki önceki akşam İstanbul Havaalanı’nda görüntülendi.


Gaziantep’in kadın pide ustası erkeklere taş çıkartıyor

Gaziantep'te yaşayan 37 yaşındaki Sevgi Keleş, depremde ihtiyaç sahiplerine ekmek yapıp dağıtmak için başladığı işine severek devam ediyor.


Sahilde yoga yaptılar

Sahilde yoga yaptılar ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nü Konyaaltı Sahilinde düzenlediği etkinlikle kutladı. Sahilin temiz havasına karşı yoga yapma imkanı bulan vatandaşlar beden ve zihinlerini dinlendirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Dünya Yoga Günü dolayısıyla Konyaaltı sahilinde yoga tutkunlarını bir araya geti...


Kan donduran olay! Eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar bekledi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir kişi eski eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı koca, hayatını kaybeden kadının cenazesinin başında gözaltına alındı.


Cami önüne bebek bırakan 17 yaşındaki baba ile iki kişi gözaltına alındı

Cebeci Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde, bir cami önünde bebek bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Bebek hastaneye kaldırıldı. Yapılan çalışmalarda, bebeği cami önünde bulduklarını iddia eden İ.Ö. (18) ve M.Z.Ö.'nün (17) bebeği bırakmak için olay yerine geldikleri, sonrasında bırakmaktan vazgeçerek yalan beyanda bulundukları ortaya çıktı. Bebeğin babası R.Ö.'nün (17) amcasının oğlu İ.Ö.'yü...


Hırsızlıktan aranıyordu, aynı suçu işleyeceği sırada yakalandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde hırsızlık suçundan aranan kadın, aynı suçu işleyeceği esnada polis ekipleri tarafından yakalandı.


Sıcaklıklar yükseldi, yangınlar 5 kat arttı!

Ortalama sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı haziran ayında orman yangınları, geçen yıla kıyasla 5 kat arttı. Uzmanlar, haziran ayında ağustos sıcağı yaşandığına dikkat çekti.


Gerçekçi ve doğal yazma deneyimi sunan tablet

MatePad 11.5 S PaperMatte Edition’un 11.5 inç IPS ekranı yalnızca dokunuşlarınız için değil, aynı zaman kalem yardımıyla yapacağınız çizimler için de ideal bir zemin oluşturuyor.


Hafta sonunu doğada geçirmek isteyenler Gölcük'ü tercih etti

Bolu'nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonunu doğada geçirmek isteyenlerden ilgi gördü.


Yılanı vurmaya çalışırken 4 çocuğu birden yaraladı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde okul bahçesindeki yılanı vurmak isteyen şüphelinin tüfeğinden çıkan saçmalar 4 çocuğa isabet etti. Yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.


Yemeği sehpanın üzerinde bulundu! Antalya'da şüpheli ölüm

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 121 Sokak’taki 7 katlı apartmanın giriş katında meydana geldi. Şahin B., sabah erken saatlerde köpeğini gezdirmek için evden çıkarken, arkadaşı Samet İçlek'i evde bıraktı. Eve gelen Şahin B., arkadaşı Samet İçlek'in kanepede yarı çıplak hareketsiz yattığını görünce paniğe kapılıp, kapıyı kilitleyerek evden çıktı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla olay yerine polis,...


Marmara Bölgesi pek çok göçmen kuşa ev sahipliği yapıyor

Her yıl bahar aylarıyla birlikte kışladıkları Afrika kıtasından yola çıkarak Marmara Bölgesine gelen ibibikler, göz alıcı desenleri ile dikkat çeken göçmen kuşlar arasında yer alıyor. Bursa’nın Aladdinbey Mahallesinde yaşayan Faziler Erker ve Zafer Erker çifti, yıllardır bahçelerindeki eski bir fıçıyı mesken tutan ibibikleri yaz boyunca misafir ediyor.


Sahne kıyafetleri gündem olmuştu! Aleyna Tilki’den ‘taciz’ cevabı geldi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde sahne kostümlerinin eleştirilmesi hakkında 'İnsanlar her şeye tepki gösteriyor. Şarkılarımı eleştirebilirler ama özelime giremezler. Biraz taciz gibi geliyor' açıklamasını yapmıştı. Önceki akşam İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen ünlü isim, bu sözlerinin arkasında durdu.


Antalya’da 2 turist boğularak hayatını kaybetti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaklaşık birer saat arayla birbirine 300 metre uzaklıkta 2 turist boğularak hayatını kaybetti.


Farklı düşünmem yüzünden hep duvarlara çarptım

Özgün ve özgür bir yazar Mine Söğüt. Yazıları ile okuyucuyu sarsan, kurulu sistemlerin, dayatılan düzenlerin ve şablonların dışından bakan, tutarlılık peşinde olan, çok düşünen, irdeleyen ve çoğu zaman pek de hoşa gitmeyen tespitlerde bulunmaktan çekinmeyen, ‘kim ne der’ e bakmayan, müthiş bir yazar kendisi.


Yavru karaca restoranda yemek yiyen müşterilerin masasına daldı

Malatya'da bulunan bir restoranda ilginç olay yaşandı. Yemek yemek için oturan 2 müşterinin masasına, ormanlık alandan gelen bir yavru karaca atladı. Karaca, masadaki her şeyi yere saçarak ortalığı birbirine kattı.


iPhone 17 ‘yi daha ince hale getirmek için çalışıyor

Yeni iPad Pro’lar ince tasarımıyla dikkat çekti ve başarılı oldu. Apple şimdi bu tasarımı iPhone 17 ve farklı cihazlara taşımayı planlıyor.


Filmleri aratmayan ölüm sahnesi

Filmleri aratmayan ölüm sahnesi


Baba olunca süper kahramana dönüşen erkekler

Baba olunca süper kahramana dönüşen erkekler


Yangında mahsur kalan aile kurtarıldı

Samsun’da bir evde çıkan yangında aile bireyleri alevlerin arasından çıkartıldı.


Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştı

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008-2015 yılları arasında evi kaldığı manken Çağla Şıkel ile ilişkisinden dünyaya gelen büyük oğlu Kuzey'in (15 ) romantik anlarını Instagram hesabından paylaştı.


İşyerinde ölü bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir işyerinde erkek cesedi bulundu.


Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını gideriyor, sabunu gençleştiriyor

Baş ağrısı gideren kolonyası ve cildi gençleştiren sabunuyla sağlık ve güzellik alanında iddialı olan akzambak çiçeğinden


Parkta tartıştığı 2 kişiyi bıçakladı: Kaçarken yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir parkta çıkan tartışmada, şüpheli tarafından bıçaklanan 2 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Hangi ünlü hangi burç? Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Hadise ve diğerleri

Sevdiğiniz ve yakından takip ettiğiniz ünlülerin burçlarını biliyor musunuz? Onların karakter özelliklerinin burçlarında saklı olduğunu keşfedin! Serenay Sarıkaya'dan Kıvanç Tatlıtuğ'a, Burak Özçivit'ten Kenan İmirzalıoğlu'na, Hadise'ye kadar birçok ünlü ismin burçlarını sizin için derledik. Hangi ünlü, hangi burç? İşte merak edilen yanıtlar...


A Milli Takımımız EURO 2024'te nasıl tur atlar? Gözler Çekya maçında, işte tüm ihtimaller

EURO 2024'e galibiyetle başlayan A Milli Takımımız, F Grubu'ndaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olunca gözler gruptaki son maça çevrildi. Çekya maçındaki üç sonuca göre turnuvadaki geleceğimiz farklılık gösterebilir.


Sıcak hava ’bici bici’ye talebi artırdı

Mersin'de yaz sıcakları etkisini sürdürürken, serinlemek isteyen vatandaşlar geleneksel lezzetlerden 'bici bici'ye yöneldi.


5inci durak Trabzon

5inci durak Trabzon Trabzon Kültür Yolu Festivali bugün, Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında 100 Horon Gösterisi etkinliği ile başladı. Festivalin açılışına, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve...


Sürpriz nikahla evlenmişlerdi... Gamze Özçelik'ten eşine romantik kutlama

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik, 8 Haziran'da oyuncu Reshad Strik ile nikah masasına oturmuştu.


Ege yerli turistle çifte bayram yaptı

Bayram tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte Güney Ege'ye ilgi arttı. Muğla 1.5 milyonun üzerinde yerli turisti misafir etti.


Tokat'ta bir düğünde atılan havai fişek araziye düşüp yangın çıkardı

Tokat'ta bir düğün salonunda akşam saatlerinde atılan havai fişek, araziye düşerek yangına neden oldu..


İstanbul Valiliği'nden yasak geldi: Trans Onur Yürüyüşü öncesi metro istasyonları kapatılacak

İstanbul Valiliği, 10. Trans Onur Yürüyüşü öncesi Taksim ve Şişhane metro istasyonlarını kapattı. 10. İstanbul Trans Onur Haftası etkinlikleri, bugün yapılacak yürüyüşle sona erecek. Ancak yürüyüş öncesinde öncesinde İstanbul Valiliği, Taksim ve Şişhane metro istasyonlarını kapatma kararı aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Metro İs...


Kaya yüzeyindeki Atatürk silüeti görenleri şaşırtıyor

Erzurum'un Pehlivanlı Mahallesi'nde kaya yüzeyindeki Atatürk silüeti görenleri şaşırtıyor.