Son Dakika

Trending:


Bahçelievler'de iğrenç olay! Uyarılınca ‘karışmayın’ dedi, mahalleli darbetti

İstanbul Bahçelievler'de parktaki kadına bakarak mastürbasyon yapan şüpheliyi mahalleli darbetti. O anlar kameraya yansıdı. Şüpheliyi darbeden gençlerden Hasan Hüseyin, 'Adamı o şekilde görünce dayanamadık çıktık, adamı dövdük. Adamı uyardık, 'Sen ne yapıyorsun' dedik, adam da bize, 'Karışmayın' dedi.' ifadelerini kullandı.


Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı. Gözlerini dahi açmakta zorlanan genç, maddeye neden başladığı sorusuna ise sadece 'arkadaşlarım' diyebildi.


Keşan’da araçtan bilgisayar ve güneş gözlüğü çalan şüpheli yakalandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde, araçtan 150 bin TL’lik bilgisayar, 53 bin TL’lik 3 adet güneş gözlüğü çalan şüpheli yakalandı.


Mars'ta hayatta kalabilecek bir bitki keşfedildi

Bilim insanları, Mars'ın zorlu koşullarında hayatta kalabilecek bir çöl yosunu keşfettiler. Bu keşif, gelecekte Mars'ta sürdürülebilir yaşam kurma çabaları için büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.


Ihlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek öldü

Rize’de ıhlamur toplamak için çıktığı ağaçtan düşen bir kişi hayatını kaybetti.


Zeynep Bastık, ünlü ismin oğluyla çılgınlar gibi oynadı! Sevgilisinin bakışlarına dikkat

Oyuncu Serkay Tütüncü ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Bastık, dün akşam verdiği konserin partisinde Tarık Mengüç'ün oğlu Baran Mengüç'le dans ederken kendinden geçti. İkili karşılıklı oynarken Bastık'ın sevgilisinin bakışları da dikkat çekti.


The Best Christmas Pageant Ever Fragman


Küçükçekmece’de oyun başladı, sokaklar, çocuk sesleriyle şenlendi

Küçükçekmece Belediyesi, “Sokakta Oyun Var” etkinliği ile unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını çocuklarla buluşturdu. İnönü Mahallesi Sarıgül Sokak’ta ilki gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar birbirinden eğlenceli oyunlar oynayarak, keyifli hatıralar biriktirmenin mutluluğunu yaşadı.


Altın fiyatlarında son durum... Gram altın ne kadar oldu?

Altının gramı 2 bin 445 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 4 bin 40 liradan, cumhuriyet altını 16 bin 80 liradan satılıyor.


Aydın'ın Uludağ'ı Belenova Yaylası güzelliği ile mest ediyor

Huzur, ferahlık ve doğal lezzet arayanların akın ettiği Aydın'ın Kuyucak ilçesindeki bin 200 rakımlı Belenova Yaylası güzelliği ile herkesi cezbediyor.


Çay, kahve lekelerini çamaşır suyu kullanmış gibi siliyor! Dakikalar içinde leke yok eden formül

Çay ve kahve lekesi eşyaların kirli kalmasına neden olabilir. Formül sayesinde lekeler çamaşır suyu kullanmış gibi siliniyor. İşte bardaklar dahil pek çok yerde kullanılan o tüyo.


İstanbul’da limonun tanesi 10 TL’ye dayandı, Ağustos’tan itibaren gerileme bekleniyor

İstanbul'da limon fiyatlarındaki artış dikkat çeker boyuta geldi. Fiyat artış listelerinde ilk sırada yer alan limonun tane fiyatı 10 liraya ulaştı. Hal esnafı fiyatlarda gerilemenin Ağustos ortasından sonra yaşanacağını tahmin ediyor.


Customs Frontline Fragman


Sivas'ın doğal güzelliği: 'Çaltı Kanyonu'

Sivas'ın Divriği ilçesinde bulunan ‘Çaltı Kanyonu’, doğal güzellikleriyle fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.


UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'ndeki Harran'da kilise yapısı ortaya çıkarılıyor

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden Harran Ören Yeri'nde yapılan kazı çalışmalarıyla 5. yüzyıla ait kilise kalıntıları ortaya çıkarıldı.


İstanbul’da fiyatı en fazla artan ürün limon oldu

Haziran ayında İstanbul’da limon fiyatı yüzde 56,64 arttı.


Metabolik sağlık, yaşam kalitesinin gizli anahtarı

Metabolik sağlığın, açlık kan şekeri seviyesi, bel çevresi genişliği, tansiyon ve kolesterol seviyesi gibi faktörlere bağlı olduğunu belirten Dr. Öğr. Üyesi Bora Kazım Bölek, bu faktörlerin normal sınırların dışına çıkması durumunda tip 2 diyabet, obezite ve kardiyovasküler hastalıklar gibi birçok farklı hastalığa yol açabileceğini vurguladı.


Kızılağaç Kanyonu doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, son dönemde doğaseverlerin ve macera tutkunlarının uğradığı yerlerin başında geliyor.


Yangından etkilenen Assos Ören yeri yeniden ziyarete açıldı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Behram köyünde çıkan ve Assos Antik Kenti'ndeki makilik alanı etkilemesi sebebiyle 3 gün boyunca ziyaretçilere kapanan Assos Ören Yeri yeniden ziyaretçilere açıldı.


Kendisini takip eden avcıya verdiği dersle izlenme rekoru kıran geyiğin görüntüleri viral oldu

Kendisini takip eden avcıya güzel bir ders veren geyik sosyal medyayı salladı. https://haberglobal.com.tr/gundem/kendisini-takip-eden-avciya-verdigi-dersle-izlenme-rekoru-kiran-geyigin-goruntuleri-viral-oldu-357665


Aileler dikkat: “Çocuklarınızın omurga duruşunu kontrol edin”

Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Yüksel Ersoy, skolyoz hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde ailelerin çocuklarının omurga gelişimini zaman zaman kontrol etmeleri gerektiğini söyledi.


11 aylık Pera bebeğin düğün konvoyundan ateşlenen mermiyle ölümünde 2 gözaltı!

"Silah atanın mutluluğu benim evime ateş düşürdü"


Çocuğunu doğurmamak için ilk kocasını aldatmıştı... İkinci kocasıyla hayalleri gerçekleşti... 'Çiçek gibi' kızı artık lise mezunu

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri bugünlerde her zamankinden çok daha heyecanlı. Onları sarıp sarmalayan bu heyecanın içinde gurur, mutluluk, neşe dolu kahkahalar ama aynı zamanda coşkulu gözyaşları var. Çünkü bu ünlüler, küçücük birer bebekken kucaklarına aldıkları çocuklarının mezuniyet mutluluğuna tanık oldu. Kimi ilkokul, kimi liseyi bitirdi bu çocukların. Anne ve babalarının duygusu ise ortak!


Yeni araştırma korkuttu! Sağlıklı yetişkinleri hedef alıyor… Sinsice ilerliyor çoğu kişi farkında bile değil

Kalp krizi ve felç riskinizi artıran yaygın bir rahatsızlığınız olabilir ve bunun farkında bile olmayabilirsiniz… İngiltere’de yapılan yeni bir araştırmaya göre sağlıklı yetişkinlerin dörtte birinden fazlasında teşhis edilmemiş kalp kapakçık hastalığı olduğu ortaya çıktı. Peki kalp kapakçık hastalığı nasıl ortaya çıkıyor? Hangi önlemleri almak gerekiyor? Prof. Dr. Harun Arbatlı, hurriyet.com.tr'ye anlattı.


Montları metro kapısına sıkışan kadınlar raylarda sürüklendi

T24 Dış Haberler İngiltere'de meydana gelen olayda, iki kadının montlarının metro kapısına sıkışması sonucu yaralandığı belirtildi. 101 yaşındaki bir kadın, Archway'deki Northern hattındaki platformda sürüklenerek ağır yaralandı. Arkadaşıyla birlikte trenden inerken trenin kapısı kapandı ve ceketi sıkıştı, iki kadın da iki metre boyunca platformda ...


Özel birey anneleri hem meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor

Kastamonu Üniversitesi'nde hayata geçirilen proje sayesinde özel birey anneleri, hem atölyelerde meslek öğreniyor hem de çocuklarıyla hoşça vakit geçiriyor.


İş Görüşmelerinde Heyecanın Yenmenin Etkili Yolları!

İş görüşmelerinde heyecanınızı kontrol altında tutarak heyecanı yenmenin yollarını inceleyerek iş görüşmelerinizin profesyonel bir düzeyde gerçekleştirilebilirsiniz. İşte iş görüşmelerinizde dikkat etmeniz gereken hususlar....


Mahalle kahvesini yarım asırdır takım elbisesi ile işletiyor

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde yarım asırdır kahvehane işleten 65 yaşındaki Ekrem Karga, işine ve insanlara olan saygısıyla örnek teşkil ediyor. 1972 yılından beri aynı dükkanın kapısını gömlek, süveter, kumaş pantolon giymeden ve tıraş olmadan açmayan Karga, disiplinli tavrıyla dikkat çekiyor.


Antalya'nın 5 falez plajında mavi bayrak dalgalanmaya başladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki falez plajları Erenkuş, Erdal İnönü, İnciraltı, Mobil ve Konserve Koyu'na mavi bayraklar asıldı.


Düzce Belediyesi Çölyak hastalarının yanında

Düzce Belediyesi, 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü itibariyle şehir genelinde bulunan 9 Halk Ekmek büfesinde glutensiz ekmek satışına başladı. Glutensiz ekmeğe kolayca ve daha uygun fiyata ulaşma imkanına kavuşan çölyak hastaları Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye teşekkürlerini iletti.


Adana'daki küçük Amerika! Kendilerine ait okul, market hatta ibadethaneleri bile var

Dış dünyaya kapalı olan İncirlik Hava Üssü'nde bulunan askerlerin yaşadıkları lojmanlar adeta Amerika'da bir sokağı andırıyor. Zaman zaman sosyal medyada gündem olan bu mahalleyi görenlere 'Adana'daki küçük Amerika' dedirtiyor.


Ümraniye'de tuvalet kavgası: Pastanede sahibi bıçakla saldırdı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir pastane sahibi ile pastanenin tuvaletini kullanmak isteyen şahıs arasında kavga çıktı. Pastane sahibinin kardeşi müşteriyi bıçakladı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.


The Girl in the Pool Fragman


Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba!

Cani damadın gözü dönmüştü... Kızı için ölen baba! Boluda olay, 19 Nisanda saat 00.30 sıralarında Sağlık Mahallesi Songül Sokakta meydana geldi. Boluda bir fabrikada işçi olarak çalışan 2 çocuk annesi Meltem Zengin (35) ile 16 yıldır evli olduğu Serkan Zengin (36) arasında kıskançlık nedeniyle sorunlar başladı. KIZINI ALIP KENDİ EVİNE GÖTÜRDÜ DHAda...


Tansiyon hastaları denizde uzun süre kalmamalı

Yüzmenin sağlık açısından bir çok faydası bulunurken, yüksek tansiyon hastaları için zararlı olabiliyor.


Eline bıçağı alıp Arap turistlere tehditler savuran saldırgan hakkında karar

İstanbul'da elindeki bıçakla restoranda yemek yiyen Arap müşterileri tehdit edip, "Benim ülkem lan burası, delikanlınız gelsin, ben Türk'üm Türk. Arap marap anlamam." diyen şahıs evinde gözaltına alındı. Şahıs, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


İki farklı yüzü var! Tek isteği iyileşip gülmek...

Bebekken geçirdiği beyin kanaması sonrası yüzünde oluşan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen ve zor günler geçiren 14 yaşındaki Enes, büyüyünce doktor olarak kendisi gibi çocuklara yardım etmenin hayalini kuruyor. Rahatsızlığı nedeniyle bir gözünü de kaybeden Enes, tedavi olursa ilk olarak aynaya bakarak gülümseyeceğini söylüyor.


Sigaraya izmarit vergisi mi geliyor, izmarit vergisi nedir?

Sigara kullanımını azaltmak amacıyla tütün ürünlerinin yasaklanması ve tütün ile alkol piyasasının düzenlenmesine dair kanunlarda değişiklik yapacağı ve sigaradan izmarit vergisi kesileceği iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu iddiaların ardından sigaraya izmarit vergisine yönelik detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, izmarit vergisi nedir, gerçekten de sigaraya izmarit vergisi mi geliyor?


Ağızda kaymak gibi eriyen un helvası tarifi! Koyulaşana kadar kavurun

Un helvasının ağızda erimesi için iyice kavrulması gerekiyor. Lezzetli un helvasını cevizle süsleyebilirsiniz. Peki un helvası nasıl yapılır? Un helvasının püf noktaları neler?


Galatasaray'dan ayrılan Tanguy Ndombele'nin yeni adresi belli oldu!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Tanguy Ndombele, Tottenham'daki sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkmıştı. Fransız futbolcuya ülkesinden talip çıktı.


BİM aktüel ürünler 2 Temmuz 2024 Salı.... Bugün satışa çıktı! İşte BİM aktüel kataloğu

BİM, 2 Temmuz 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak yeni aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. Bu hafta BİM mağazalarında yine birbirinden cazip ürünler indirimli fiyatlarla tüketicilere sunulacak. Katalogda yer alan ürünler arasında gıdadan temizlik ürünlerine, bebek malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpaze yer alıyor. Tüketiciler, gıda kategorisinde ise yarım yağlı tost peyniri, %3 yağlı yoğurt ve çikolatalı süt...


Elazığ’daki Kent Müzesi’nde sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen, şehrin kültür ve turizmine yeni bir değer katacak olan Kent Müzesinde çalışmaların sonuna gelindi.


‘Tiktok Beyni' odaklanma ve dikkat süresini kısaltıyor olabilir

Sosyal medyanın günlük yaşam üzerindeki etkisi her geçen gün artarken, ‘TikTok Beyni’ olarak adlandırılan yeni bir kavram gündeme geldi. Özellikle gençlerde gözlemlenen dikkat dağınıklığı ve odaklanma problemlerini tanımlamak için kullanılan TikTok Beyni kavramıyla ilgili konuşan Nöroloji Uzm. Dr. Oğuzhan Onultan, “Sürekli kısa videolar izlemek, beynin hızlı bilgi akışına alışmasına neden oluyor. Bu durum, derinlemesine düşünme ve uzun süreli...


Yolu kapatan konvoydaki gelin arabası zikzak çizerek ilerledi

Karabük'te düğün konvoyunda yer alan gelin arabası, 3 şeritli yolu kapatarak zikzak çizerek ilerledi. O anlar cep telefonuyla görüntülendi. Başka bir düğün konvoyu ise yolun iki şeridini trafiğe kapattı.


Çocuk parkında çimlere uzanıp kendini tatmin etti! Mahallelinin tepkisi hayli sert oldu

İstanbul Bahçelievler'de bir şahıs, çimlere uzanıp parkta çocuğuyla oynayan kadına bakarak dakikalarca kendini tatmin etti. Mide bulandıran olayı fark eden mahalleli telefonla görüntüleri kaydettikten sonra şahsı yakalayıp tekme tokat dövdü.


Eş cinsellik dayatması terapi almak isteyenlerin önünde engel

Eş cinsel aktivizm karşıtı faaliyet yürüten Doludizgin Derneği Başkanı Kabakcı, eş cinsel olmaktan rahatsız olan kişilerin dayatmadan ötürü tedavi imkanlarının kısıtlandığını söyledi.


Bakkal poşeti bile taşıtmayan hastalık: Dermografik ürtiker! Yaz sıcakları tetikliyor

Ürtiker yani halk arasındaki adıyla kurdeşen, özellikle 6 haftadan uzun süre devam edip kronikleştiğinde, hastaları canından bezdirebiliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermotoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, kronik kurdeşen türleri içinde en ilginç olanın Dermografik ürtiker olduğunu kaydederek, hastanın alışveriş poşetini taşırken bile cildinin kabarabildiğini belirtti. Prof. Dr. Kutlubay, hastaların ezbere kortizon içeren...


Bu Maserati GranCabrio, İtalyan şarabından esinlenilmiş bir boyaya sahip

Marchesi Antinori ailesinin Tignanello'suna adanmış eşsiz bir parça.


Çocuklarda ekran bağımlılığı: Kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemler ortaya çıkabilir

Psikolog İrem Durna, her yaş grubuna göre belirlenen ekran sürelerinin geçilmesi durumunda bebeklerde ve çocuklarda kalıcı fiziksel, ruhsal ve beyinsel problemlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.


Kır düğünü ile evlenmişlerdi... 14 yıl önce bugün!

Ünlü sunucudan romantik evlilik yıl dönümü mesajı...