ÇAY, KAHVE LEKELERINI çAMAşıR SUYU KULLANMış GIBI SILIYOR! DAKIKALAR IçINDE LEKE YOK EDEN FORMüL

Çay ve kahve lekesi eşyaların kirli kalmasına neden olabilir. Formül sayesinde lekeler çamaşır suyu kullanmış gibi siliniyor. İşte bardaklar dahil pek çok yerde kullanılan o tüyo.

Gün içerisinde çay ve kahve tüketiyorsanız bardağın içerisindeki lekelerin kalıcı olmaya başladığını fark etmişsinizdir. Lekeler hafif tonda kalabilir ancak zamanla renk değişimi kaçınılmazdır. Çamaşır suyu kullanmaya gerek bırakmayan o formül...

Bardakları çitileyerek ya da ovalayarak temizlemeyi deneyenler için lekelerin bir kısmı çıkmayabilir. Çamaşır suyu kullanımına alternatif olarak da diş protezi tabletleri kullanılabilir.

İlginç gelebilir ancak sosyal medyada bu yöntemin işe yaradığına dair birçok paylaşım bulunuyor. Üstelik bulaşıklarda çamaşır suyu kullanımı risklidir.

Zararlı kimyasallar barındıran çamaşır suyu bardakları temizlerken etkili olabilir ancak yeterli düzeyde temizlenmediğinde zarar verir. Keskin kokusu da olumsuzdur.

Lekeleri bölgeleri temizlemek için siz de diş protezi tabletleri kullanabilirsiniz. Çay bardakları bu yöntemle daha parlak oluyor.

Diş protezi tabletleri kullanımı da oldukça basittir.

Lekeli bardaklara yalnızca bir adet diş protezi tableti eklemelisiniz. Tabletin buharlaşmasını bekledikten sonra 3 dakika boyunca ovalayarak temizlemek yeterlidir.

2024-07-02T08:23:38Z dg43tfdfdgfd