Astroloji HP

Trending:


Balık: Günlük Burç Yorumları - 7 Temmuz

Balık: 7 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


17 yıl hapisle aranıyordu! Mutfak dolabında saklanırken bulundu!

Kayseri'de hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın; polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda mutfak dolabı içerisinde saklanırken yakalandı.


Düzce’de bodrum katında 4 bin 550 adet sentetik ecza ele geçirildi

DÜZCE(İHA) – Düzce'de polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada bir binanın bodrum katında duvarın içinden ve yerde üzerine çöp ve toprakla örtülü halde 4 bin 550 adet sentetik ecza ele geçirildi.


Devrek’te alışveriş stantları kurulmaya başlandı

Devrek’te yaz sezonu alışveriş stantları kurulmaya başlandı.


Bursa’da 3 katlı binanın en üst katı alev alev yandı: 2 kişi yaralandı

Bursa'da 3 katlı binanın en üst katında başlayan yangın bir anda büyüdü. Evde bulunan 2 kişi yangından etkilendi.


Antibiyotikte çığır açan buluş

Bağırsaktaki faydalı bakterilere zarar vermeyen ve en zor bakterilere karşı etki eden bir antibiyotik molekülü bulundu. Prof. Dr. Vedat Turhan, “Çığır açan bir keşfe imza atılmış oldu” dedi.


Kırmızı ve sulu karpuz nasıl seçilir? Kelek seçmeyeceksiniz

Yaz mevsiminde sevilerek tüketilen karpuzun şifaları saymakla bitmiyor. Karpuzun kırmızı ve sulu olanı lezzetli oluyor. Peki lezzetli karpuz nasıl seçilir?


İçme sularının içinden çıkanlar pes dedirtti

Karabük'te bir otelin sipariş verdiği içme sularının içinden çıkanlar şok etti.


Vazgeçerek Özgürleşen Sinoplu Filozof Diyojen ve Kinizm Felsefesi

Antik çağların ünlü filozofu Diyojen (Diagones) M.Ö. 412 yılında Sinop’ta doğmuştur. Bu yüzden de antik kaynaklarda dahi Sinoplu Diyojen adıyla geçer. Babası varlıklı biri sayılırdı. Asıl mesleği kuyumculuk olsa da kendisini Sinop’tan kovduran bir hobisi vardı. Ne mi? Kalpazanlık...


Pazar günü berber yok

İstanbul ve Ankara'daki berber ve kuaförler pazar günleri kapalı olacak. Düğünü olanlar ise çözüm arıyor.


Dior ve Armani’ye kayyum

Dünyaca ünlü markalar Dior ve Armani’nin İtalya’daki üretim operasyonlarına, işgücü sömürüsüne izin verdikleri ve teşvik ettikleri şüphesiyle bir yıl süreyle kayyum atandı. 34 sayfalık mahkeme kararında, işçilerin ‘24 saat boyunca çalıştırılması’ amacıyla iş yerinde uyumaya zorlandığı belirtildi. Mahkeme kararında, işçilerin ‘asgari düzeyin altında hijyen ve sağlık koşullarına’ maruz kaldıkları belirtildi.


Erzincan’da tandır ekmeği geleneği sürdürülüyor

Erzincan’da köyde yaşayan kadınlar, yapımı meşakkatli olan tandır ekmeği geleneğini sürdürüyor. Hazır ekmek tüketmeyen kadınlar tandırlıkta kendi ekmeklerini kendileri pişiriyor.


‘Ufacık bir ışık sızıntısıyla hayata tutunmaya çalışıyoruz’

Selin Sümbültepe Hatay’ın kadim topraklarında yankılanan bir ağıt olan ‘Meryem Meryemti’yi tekli olarak yayımladı. Geçmişle bugün arasında adeta bir köprü kuran genç müzisyen bir yandan müziğiyle köklerine tutunurken bir yandan da 6 Şubat depremlerinde kaybettiği anne-babası için adalet arıyor.


Bodrum Art Fair sanatseverleri bekliyor

3-7 Temmuz tarihleri arasında Bodrum Herodot Kültür Merkezi’nde DEMOS Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bodrum Art Fair kapılarını sanatseverlere açtı.


Muş’ta Kızılağaç deresinde renkli görüntüler: Kadınlar halı yıkadı, çocuklar yüzdü

Muş'ta kadınlar Kızılağaç deresindeki sodalı suda halı yıkarken, çocuklar da yüzerek suyun tadını çıkardı.


Çınarlı kubbeli mavi bir limandan arta kalan

Şimdilerde o keşmekeş içinde olamıyor ama geçmişte Ayasofya'nın üst katına çıkıp bir köşeye oturduğunuzda, neredeyse görünür olan bir sessizlik fanusu içinde hikâyelerini fısıldardı size şehir. Yazarların ve şairlerin de İstanbul'u anlatan eserlerinin hep bu fısıltılarla yazıldığına inanmışımdır. Çünkü o büyüyü keşfeden, o saklı büyücüyü bulan anlatabilir ancak İstanbul'u


Burdur'da susuz tarımla üretilen ölmez çiçek üreticinin yüzünü güldürüyor

Kuraklığın etkilediği Burdur'da sulu tarıma alternatif gösterilen susuz tarımla üretilen tıbbi aromatik bitkilerden "ölmez çiçek" ekonomik değeriyle öne çıkıyor.


Barbaros Tapan FİLMLER DÜNYANIN BİR YANSIMASIDIR

Emma Stone ile Jesse Plemons’un başrollerini üstlendiği “Merhamet Hikâyeleri” (Kinds of Kindness) önceki gün vizyona girdi. 77. Cannes Film Festivali’nde Plemons’a “en iyi erkek oyuncu” ödülünü getiren film, üç farklı hikâyeyi konu alıyor. Lanthimos yapımda “insanların hükmetme dürtüsünü ve özgür iradenin yokluğunu” anlatıyor. Usta yönetmen Yorgos Lanthimos ile Cannes’da bir araya geldik ve Kelebek okurları için yeni filmini konuştuk.


Samsun'da şimşekler geceyi aydınlattı

Samsun'da gece saatlerinde etkili olan şimşekler geceyi aydınlattı. Şimşek çakması ile doğa benzersiz yüzünü gösterdi.


Iğdır'da Kafkas Keleri Güneşlenirken Görüntülendi

Iğdır'da öğle güneşinde güneşlenen Kafkas kelerleri, doğada nadir görülen bir türdür. Tarıma faydalı olan bu sürüngenler, Iğdır'ın birçok yerinde bulunmaktadır.


Bir devam filmi gelebilir mi?

Yıllar sonra tekrar bir araya gelmişken Elif Dağdeviren ve Cenk Sezgin bir devam filmi için adım atarlar mı onu konuşmadık ancak Bodrum'da sinema sanatına değer katacak Uluslararası bir film festivali için atılacak gayretli bir adım nasıl olur?


18 yaşındaki Sümeyye, kendini metrelerce yüksekten aşağı bıraktı! O anlar kamerada

İstanbul'da 18 yaşındaki Sümeyye K., istinat duvarının üstünden aşağıya atladı. Kameralar tarafından saniye saniye kaydedilen olay sonrası ağır yaralanan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.


Çocuk havuzlarından kaynaklanabilecek salgınlara dikkat

Sezonun açılmasıyla yaz enfeksiyonları da kendini göstermeye başladı. Yaz aylarında havuzların yaygın olarak kullanılmasıyla enfeksiyon riskinin artığını söyleyen Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Manolya Kara, yazın ortak kullanım alanlarının başında gelen çocuk havuzlarına dikkat çekti. Büyük çocuklar hatta erişkinlerin bile bu virüsle enfekte olabileceğine işaret eden Doç. Dr. Kara, bu hastalıktan korunmak için hijyen kurallarına...


Çilekte yeni moda: Kendin topla

Yıllarca tarım firmalarında idarecilik yapan Yılmaz Keleş, çilek yetiştiriciliğine başlayarak vatandaşlara kendi çileklerini toplama imkanı sunuyor.


Tatil için gitti! Eniştesini öldürdü! İşte cinayetin nedeni!

Tatil için gitti! Eniştesini öldürdü! İşte cinayetin nedeni! Adanada olay, 4 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent-Pekmezli Mahallesinde meydana geldi. KADIN AİLESİNİN EVİNE DÖNDÜ DHAda yer alan habere göre eşi Faruk Soyyiğitin (33) psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı T.S., bir süre önce ailesinin evine döndü. TARTIŞMA KA...


Genç kızdan sevgisine "Gülücük atıyordun" dayağı! Önce dövdü sonra bıçakladı

İstanbul'da genç bir kız, yakın arkadaşıyla kendisini aldatan sevgilisini önce darp etti sonrada bacağından bıçakladı. "Gülücük atıyordun ya" diyerek kafa atan kadının o anları kameralara yansırken hastaneye kaldırılan adam, kadından şikayetçi olmadı.


Çöp evden 5 günde 42 kamyon çöp çıktı!

Bakımevine alınan 5 kişilik aileye sosyal ve psikolojik destek verilecek


Evini ateşe verdi, jandarmaları görünce kendini kuyuya attı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ikamet ettiği evi ateşe veren kişi, jandarma ekiplerinden kaçarken kendisini evinin bahçesinde bulunan 25 metre derinliğindeki su kuyusuna attı. Yaralı olduğu öğrenilen şahıs, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.


Sele karşı 'kapan'lı önlem

3 yıl önce 6 kişinin hayatını kaybettiği sel afetinin yaşandığı Rize'de, Asmalıırmak Deresi'ne inşa edilecek ‘sel kapanı'yla ağaç, kök, dal gibi yüzücü odunsu nesneler tutulacak ve olası taşkınların önüne geçilecek.


Zayıflıktan ölecek halde bahçesinde buldu, böyle besledi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bulunan fındık bahçesinde bir çiftçinin, bitkin halde bulduğu tilki yavrusunu kendine getirebilmek için harcadığı çaba takdir topladı. https://haberglobal.com.tr/gundem/zayifliktan-olecek-halde-bahcesinde-buldu-boyle-besledi-358843


Ev küçük ama tartışma büyük

ALEYNA SEVİM İstanbul - Yapıların kanuni durumuyla ilgili tartışma sürüyor. Peki kim haklı?Pandeminin ardından iyice yaygınlaşan ‘tiny house’lar (küçük ev) birçok bölgede valilik kararıyla yıkılmaya başlandı. Yapıların kanuni durumuyla ilgili tartışma sürüyor. Peki kim haklı?Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Danişment köyünde tiny house’ları kaldırmak için Valilik kararıyla harekete geçen Jandarma ve İl Özel İdare ekipleriyle mülk sahipleri...


Trabzon'daki 'Ters Ev' Arap turistlerin ilgi odağı oldu

Trabzon'da tavana yerleştirilmiş koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerinin başını döndüren 'Ters ev' özellikle Arap turistlerin ilgisini çekiyor. Türkiye'nin metrekare bakamından en büyük ters evi olan bu ilginç yapı, günlük 500'e yakın Arap turistin ziyaret ettiği bir turistik mekan haline gelmiştir.


Pratik zekasını konuşturdu, zamandan ve paradan tasarruf etti

Aydın'da inşaat sektörü ile uğraşan Hayrettin Güven, imalathanesinin yanındaki bahçesini kendi imal ettikleri tekerlekli el sabanı ile işliyor. Pratik zekası ile işini kolaylaştıran Güven, 10 kişinin yapacağı işi yarım saatte bitirdiğini ifade etti.


Prof. Dr. Osman Müftüoğlu sıraladı: Bağışıklık baskılayıcı 5 yanlış

Bağışıklık sistemi yararlı bakterilere dokunmayıp zararlılara karşı mücadele verir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, bugünkü yazısında bağışıklık sistemini baskılayan faktörlere dikkat çekti. Peki, yapılan hangi yanlışlar bağışıklığı olumsuz etkiliyor?


Yüzünüz dahi süzülecek! Yağları 90 km hızla eriten detoks suyu

Detoks suları yağ eritiyor. Limon ise en büyük detoks meyvelerinin başında geliyor. Peki limonlu su gerçekten kilo verdiriyor mu?


Bu yaşa dikkat! Hamile kalma ihtimali giderek düşüyor!

Kadınların çocuk sahibi olmasında zorluk yaşamasına neden olan en önemli faktörün yaş durumu olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Halenur Bozdağ, “Kadınların doğurganlığı 35 yaşından itibaren büyük ölçüde azalır. 37 yaşından itibaren yumurtaların yüzde 90’ı tükenir. 30 yaşın altındaki kadınların her ay gebe kalma şansı yaklaşık yüzde 20’dir. 40 yaşındaki kadınların şansı ise yaklaşık yüzde 5’e düşer” dedi.


Bahçede bulduğu bitkin düşen tilki yavrusunu bakın nasıl besledi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bulunan fındık bahçesinde bir çiftçinin, bitkin halde bulduğu tilki yavrusunu kendine getirebilmek için harcadığı çaba takdir topladı. Kötü durumdaki tilki yavrusunu kendine getirebilmek için su içirmek isteyen ancak etrafında suyu koyacak kap bulamayan çiftçi, poşet geçirdiği ayakkabısına doldurduğu su ile yavruyu besledi.


Dünya Güzellerim'in setinde olay çıktı! Bülent Ersoy, yönetmeni dövmek için 6 saat bekledi

Dünya Güzellerim Tatilde programıyla ekrana dönen Bülent Ersoy ile yönetmen arasında kriz çıktı. Tekne çekimlerinde denizden düşen Ersoy, bu anları kayda alınmadığını öğrenenince yönetmeni dövmek için 6 saat boyunca kapının önünde nöbet tuttu. Yönetmen ise kendisini odaya kilitledi.


Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu...


Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti


Hastalık hayatını ve kariyerini yıkmıştı... Ünlü oyuncunun kızından gözleri yaşartan hareket

Sinema ve televizyona ilgi duyup da Bruce Willis'i tanımayan yoktur kesinlikle... 1980 yılında başladığı kariyerini, birbirinden unutulmaz karakterlere hayat verdiği sinema filmleri ve TV dizileriyle sürdürdü Willis. Yıllar geçiyor, yaşı ilerliyor ama o çalışma aşkından hiçbir şey kaybetmiyordu.


Artvinli kadın boğacının cesareti festivale damga vurdu

Artvin’de düzenlenen geleneksel boğa güreşi festivalinde kadın boğacı Nezafet Sılacı’nın gösterdiği cesaret ve yetenek büyük ilgi topladı. Sılacı, boğa güreşi sahasında sergilediği performansla hem izleyicilerden hem de diğer boğacılardan büyük övgü aldı.


İSTANBUL GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İSTANBUL GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Ouml;rnek No:55* T.C.İSTANBUL GAYRİMENKUL SATIŞ İCRA DAİRESİ 2024/127 TLMT. TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI Bir borccedil;tan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa ccedil;ıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı gouml;rsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ...


Meteoroloji il il sıraladı: Yağış ve rüzgâra dikkat!

Meteoroloji il il sıraladı: Yağış ve rüzgâra dikkat!


Doğa fotoğrafçıların sabırla çekecekleri o anı saatlerce bekliyor

Türkiye'nin sulak alanlarının beşte birine sahip Van Gölü havzasında gözlemlenebilen 234 tür kuş, bu yıl yağışların da etkisiyle daha kolay beslenme ve üreme imkanı buluyor. Kuşları görüntülemek isteyen doğa fotoğrafçıları en güzel kareyi çekmek için saatlerce kamuflajlarını altına saklanıp o anı bekliyorlar.


Dinçer Güner Kim daha değerli, kim daha önemli, tartışmayın!

Bu hafta Venüs, Aslan burcuna geçip 5 Ağustos’a kadar burada seyahat edecek. Venüs Aslan’da olduğunda kaygılar veya ego-gurur yüzünden ilişkiler zarara uğrayabilir. Bu en kötü senaryo. Size bir de iyi yönünü söyleyelim; tam da yaz aşkları dönemi başlıyor.


Rusya'da geleneksel olarak kullanılan tedavi yöntemi Türkiye'de! Buraya gelenler arıyla şifa buluyor

Bursa'da bir tıbbi aromatik bahçede yer alan terapi yöntemi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görüyor. Kabin içerisinde yer alan arı kovanın üzerinde uzanan insanlar daha dinç kalkıyor.


Geriye gurur kaldı

Büyük hedefler için yürünen yol hep meşakkatlidir. Yolun sarplığı, zorluğu kadar tökezlemeni bekleyeni, bozguncusu, halden bilmezi asıl prangadır ayağına... İşte, gözlerimiz yaşarana kadar bizi gururlandıran, millet olma duygumuzu yüreğimizden taşıran 'Bizim Çocuklar' bu meşakkatli yolun son yolcularıydı. Her şey güzel giderken sırt sıvayan bozgunc...


Şifa bulmak için binlere arının üzerine yatıyorlar!

Bursa'da Nilüfer ilçesinde yer alan tıbbi aromatik bitki bahçesinde, arı yatağı uygulamasıyla terapi yapılıyor. Bir kabinin içine kurulan kovan sayesinde arıların çıkardığı sesler ve uçucu gazlar, üzerinde yatan insanı daha dinçleştiriyor. Arılar ve kabinde yatan kişi arasında bir temas olmamakla birlikte kabine girenler rahatladıklarını hissediyor. Rusya'da geleneksel olarak yapılan bu terapi yöntemi Türkiye'de yaygın olmamakla beraber, yerli...


Sefer LEVENT Bakmadan girme incelemeden ödeme

MALUM, son dönemde restoran kafe vs işletmelerin fiyatlarını, boş ya da dolu olmasını çok tartışıp duruyoruz.