Video

Trending:


Genç kızdan sevgisine "Gülücük atıyordun" dayağı! Önce dövdü sonra bıçakladı

İstanbul'da genç bir kız, yakın arkadaşıyla kendisini aldatan sevgilisini önce darp etti sonrada bacağından bıçakladı. "Gülücük atıyordun ya" diyerek kafa atan kadının o anları kameralara yansırken hastaneye kaldırılan adam, kadından şikayetçi olmadı.


Ev sahipleri dikkat bankalar haber bile vermiyor! Her 4 konuttan 1'inde var: '2023'te sadece 600 TL'ydi bu yıl 5.300 TL'

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen; Adıyaman, Hatay, Malatya, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ile Elazığ'ı etkileyen deprem sonrası; milyonlarca vatandaş ev ve içerisindeki eşyaları korumak için konut sigortası yaptırdı. Konut sigortası poliçe ücretleri 2023'te ortalama olarak 600 TL'ydi. Fakat bu yıl durum değişti. Fiyatlar 5.300 TL'yi bulurken bazı banka ve sigorta şirketlerinin konuya dair...


Çınarlı kubbeli mavi bir limandan arta kalan

Şimdilerde o keşmekeş içinde olamıyor ama geçmişte Ayasofya'nın üst katına çıkıp bir köşeye oturduğunuzda, neredeyse görünür olan bir sessizlik fanusu içinde hikâyelerini fısıldardı size şehir. Yazarların ve şairlerin de İstanbul'u anlatan eserlerinin hep bu fısıltılarla yazıldığına inanmışımdır. Çünkü o büyüyü keşfeden, o saklı büyücüyü bulan anlatabilir ancak İstanbul'u


Suriye'nin kuzeyinde Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunan bir kişi daha yakalandı

Suriye'nin kuzeyinde Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunan bir kişi daha yakalandı


Sefer LEVENT Bakmadan girme incelemeden ödeme

MALUM, son dönemde restoran kafe vs işletmelerin fiyatlarını, boş ya da dolu olmasını çok tartışıp duruyoruz.


Balık: Günlük Burç Yorumları - 7 Temmuz

Balık: 7 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Ahmet HAKAN Yıldız Sarayı kapılarını açıyor

115 yıldır müze olarak halka açık değildi Yıldız Sarayı. Beş yıldır süren restorasyon çalışmaları büyük ölçüde bitmiş. Saray, 19 Temmuz’da müze olarak açılıyor. Açılıştan önce gittim, gezdim, gördüm. Milli Saraylar İdaresi, harikulade bir çalışma yapmış. Abdülhamid devrinin anılarıyla dopdolu Yıldız Sarayı, en özgün şekilde ortaya çıkmış. Bir devri yeniden yaşamak ve anlamak için Yıldız Sarayı’nı mutlaka gezin, görün.


Kevin Costner Bu filmi yapmak zorundaydım

Dilan Çiçek Deniz’in 77. Cannes Film Festivali’nde Kevin Costner ile buluşması büyük ses getirdi. Deniz, dünyaca ünlü yıldızla Kelebek için röportaj yaptı. Costner, Türkiye’de geçen cuma vizyona giren “Horizon: An American Saga Chapter 1” filmine dair merak edilenleri anlattı.


Bu yaşa dikkat! Hamile kalma ihtimali giderek düşüyor!

Kadınların çocuk sahibi olmasında zorluk yaşamasına neden olan en önemli faktörün yaş durumu olduğunu belirten Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Halenur Bozdağ, “Kadınların doğurganlığı 35 yaşından itibaren büyük ölçüde azalır. 37 yaşından itibaren yumurtaların yüzde 90’ı tükenir. 30 yaşın altındaki kadınların her ay gebe kalma şansı yaklaşık yüzde 20’dir. 40 yaşındaki kadınların şansı ise yaklaşık yüzde 5’e düşer” dedi.


Kamyonun kasasındaki pazar çöpleri cadde ortasında alev aldı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde seyir halinde olan kamyonun kasasında bulunan pazar çöpleri alev aldı. Cadde ortasında alev alan kamyonun kasası itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.


Metroda ünlü var!

Ünlü oyuncu metroda çekilen fotoğrafını paylaştı...


Iğdır’da Kafkas Keleri güneşlenirken görüntülendi

Doğal yaşamın renkli örneklerinden biri olan Kafkas keleri, Iğdır’da öğle güneşinde güneşlenirken görüntülendi.


Muş’ta Kızılağaç deresinde renkli görüntüler: Kadınlar halı yıkadı, çocuklar yüzdü

Muş'ta kadınlar Kızılağaç deresindeki sodalı suda halı yıkarken, çocuklar da yüzerek suyun tadını çıkardı.


Birçok Adanalı ismini bile duymadı! Sadece kebap değil, bu lezzetler de damak çatlatıyor

Tarihi ve kültürü kadar mutfağıyla da cazibe merkezi olan Adana, özellikle tatlılarıyla da dikkat çekiyor. Adana mutfağı birbirinden farklı yemekler, kebaplar, kahvaltılık ve hamur işleri ile Türkiye'nin en ünlü mutfaklarından biridir. Güney'in İncisi'nde kebap ve ciğerin yanısıra belki ismini ilk kez duyacağınız birbirinden lezzetli tatlı çeşitleri damakları adeta şenlendiriyor. İşte Adana'nın meşhur tatlıları


Tam 42 kamyon çöp çıktı! 20 yıl biriktirmişler...

Düzce'de bir evde sokak ve kümes hayvanları ile yaşayan ailenin yıllardır çöp biriktirdiği ihbarı üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Adrese giden ekipler 5 gün süren çalışmayla evden 42 kamyon çöp çıkardı.


Infinix Note 40s’in özellikleri netlik kazandı

Infinix Note 40, 40 Pro ve 40 Pro+’ı mayıs ayında piyasaya süren Infinix, şimdi de Note 40s’i kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.


Bahçede bulduğu bitkin düşen tilki yavrusunu bakın nasıl besledi

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bulunan fındık bahçesinde bir çiftçinin, bitkin halde bulduğu tilki yavrusunu kendine getirebilmek için harcadığı çaba takdir topladı. Kötü durumdaki tilki yavrusunu kendine getirebilmek için su içirmek isteyen ancak etrafında suyu koyacak kap bulamayan çiftçi, poşet geçirdiği ayakkabısına doldurduğu su ile yavruyu besledi.


Cep telefonuyla geçirilen süreye dikkat! Hemoroid, anal fissür gibi hastalıklara davetiye çıkarıyor

Tuvalette cep telefonu kullanma alışkanlığı, sağlık sorunlarına davetiye çıkarıyor. Tuvalette geçirilen süreyi uzatan bu alışkanlık, hemoroid ve anal fissür gibi ciddi rahatsızlıklara neden olabiliyor. Ayrıca, bakteri ve virüslerin yayılmasına da yol açıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. İlknur Erenler Bayraktar, cep telefonuyla tuvalete girmenin getirdiği tehlikelere dikkat çekiyor.


Gümüşhane'de kazanlar pestil için kaynıyor

Gümüşhane'de kadınlar, dutların olgunlaşmasıyla geleneksel yöntemlerle pestil üretimine başladı.


Doğa Fotoğrafçıları Van Gölü Havzasında Kuşları Bekliyor

Van Gölü havzasında bulunan sulak alanlar, yağışların etkisiyle birlikte 234 tür kuşa daha kolay beslenme ve üreme imkanı sağlıyor. Doğa fotoğrafçıları, en güzel kareyi çekebilmek için saatlerce kamuflaj altında kuşları bekliyor.


Bir çöp ev vakası da Düzce'den!

Düzce'de bir evden 42 kamyon dolusu çöp çıkarıldı. 5 kişilik ailenin yaklaşık 20 yıldır evde çöp biriktirdiği ortaya çıktı. Evde hijyen ve yaşam şartlarının sağlanması için çalışmalar başlatılırken, hayvanlarla iç içe yaşayan aile bireylerine ise sosyal ve psikolojik desteğin yanı sıra öz bakım hizmeti verilecek.


Titanic ve Avatar yapımcısı Jon Landau 63 yaşında hayatını kaybetti

T24 Dış Haberler Titanic ve Avatar gibi tüm zamanların en yüksek gişe yapan filmlerinin Oscar ödüllü yapımcısı olan Jon Landau 63 yaşında hayatını kaybetti. Yönetmen James Cameron'ın uzun süreli yapımcı ortağı olan Landau'nun, bir yıldan fazla süredir kanserle savaştığı belirtildi. Yapımcının kardeşi Tina, sosyal medyada ölümünü doğrulayarak, yapım...


Marmara Denizi'ndeki tehlike: Zehirli denizanası görülüyor!

Marmara Denizi'nde zehirli bir tür olan pusula denizanası görülmeye devam ederken, uzman isim İstanbul’da Boğaz’da Sarıyer, Arnavutköy, Beşiktaş ve Yenikapı'nın bu türün en yoğun görüldüğü yerler olduğunun altını çizdi.


Gece saati denize girdi, cesedi 4 saat sonra parçalanmış halde bulundu

Kocaeli Kandıra'da arkadaşlarının ikazına rağmen gece saatlerinde denize giren 45 yaşındaki Ferhat Y. bir süre sonra kayboldu. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasının ardından şahsın cansız bedeni yüzü ve vücudu parçalanmış halde bulundu. Ferhat Y.'nin cansız bedeninin tekne pervanesi çarpması sonucu parçalandığı ihtimali üzerinde duruluyor.


Bir vadiden bir dağa söylenen son türkü: "Hediye"

Bir şair ne zaman şair olur biliyor musunuz? Mecnun olduğu zaman...


Bursa’da 3 katlı binanın en üst katı alev alev yandı: 2 kişi yaralandı

Bursa'da 3 katlı binanın en üst katında başlayan yangın bir anda büyüdü. Evde bulunan 2 kişi yangından etkilendi.


Tokat'ta düğüne milli maç arası

Tokat'ta bir düğün salonunda yapılan düğünle dünyaevine giren çift, düğünlerine milli maç arası verdi.


Yaz aylarında kene sokmasına dikkat

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte piknik yapanlar ve açık alanda çalışanlar için keneler risk oluşturmaya başladı. Acil Tıp Uzmanı Dr. Efe Kanter, “Yaz aylarında kene sokması vakaları çok daha fazla görülmekte. Açık alanlarda gezdikten ve doğada bulunduktan sonra vücut kontrolü yapmak çok önemli” dedi.


Dior ve Armani'nin İtalya'daki üretim operasyonlarına kayyım atandı

Dior ve Armani için el çantaları ve diğer deri ürünleri yapan atölyelerin yüksek kaliteli ürünleri perakende fiyatlarının çok altında üretmek için düşük ücretle yabancı işgücü kullandığı ortaya çıktı


Düzce'de bir evden 5 gün süren çalışmayla 42 kamyon çöp çıktı

Düzce'de, mahallelinin bir evde sokak ve kümes hayvanları ile yaşayan ailenin yıllardır çöp biriktirdiği ihbarı üzerine adrese giden belediye ekipleri, 5 gün süren çalışmayla evden 42 kamyon çöp çıkardı. Bakımevine alınan anne, baba ve zihinsel engelli 3 çocuğuna sosyal ve psikolojik destek verilecek.


Pratik zekasını konuşturdu, zamandan ve paradan tasarruf etti

Aydın'da inşaat sektörü ile uğraşan Hayrettin Güven, imalathanesinin yanındaki bahçesini kendi imal ettikleri tekerlekli el sabanı ile işliyor. Pratik zekası ile işini kolaylaştıran Güven, 10 kişinin yapacağı işi yarım saatte bitirdiğini ifade etti.


Antibiyotikte çığır açan buluş

Bağırsaktaki faydalı bakterilere zarar vermeyen ve en zor bakterilere karşı etki eden bir antibiyotik molekülü bulundu. Prof. Dr. Vedat Turhan, “Çığır açan bir keşfe imza atılmış oldu” dedi.


Çilekte yeni moda kendin topla

Yıllarca tarım firmalarında idarecilik yapan Yılmaz Keleş, kariyerini bırakarak çilek yetiştiriciliğine başladı. Diktiği çilekleri özenerek yetiştiren Keleş, çilek almak isteyenlere ise hasadını yaptırıyor. Vatandaşlar, bahçeden hem çileklerin tadına bakıyor hem kendi topladıkları çilekleri satın alıyor.


Prof. Dr. Osman Müftüoğlu sıraladı: Bağışıklık baskılayıcı 5 yanlış

Bağışıklık sistemi yararlı bakterilere dokunmayıp zararlılara karşı mücadele verir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, bugünkü yazısında bağışıklık sistemini baskılayan faktörlere dikkat çekti. Peki, yapılan hangi yanlışlar bağışıklığı olumsuz etkiliyor?


Devrek’te alışveriş stantları kurulmaya başlandı

Devrek’te yaz sezonu alışveriş stantları kurulmaya başlandı.


1 MİLYON EMEKLİNİN GÖZÜ EN DÜŞÜK AYLIK KARARINDA

Sayıları 1 milyonu bulan ve hiç zam almama riski bulunan emeklilerin gözü en düşük emekli aylığı olan 10.000 TL'nin yükseltilmesi için Meclis'te. Beklenti ise en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olması yönünde. Geçen hafta haziran ayı enflasyonu açıklanınca emeklilerin temmuz ayı zam oranları netleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24.73, g...


Trabzon'daki 'Ters Ev' Arap turistlerin ilgi odağı oldu

Trabzon'da tavana yerleştirilmiş koltuk, sehpa, lavabo ve diğer eşyalarla misafirlerinin başını döndüren 'Ters ev' özellikle Arap turistlerin ilgisini çekiyor. Türkiye'nin metrekare bakamından en büyük ters evi olan bu ilginç yapı, günlük 500'e yakın Arap turistin ziyaret ettiği bir turistik mekan haline gelmiştir.


Doğan HIZLAN Gümüşlük Müzik Festivali başlıyor

21. Gümüşlük Müzik Festivali, sanatseverleri 10 Temmuz-9 Eylül tarihleri arasında “Taşta”, “Kumda” ve “Suda” temalarıyla Bodrum’da buluşmaya davet ediyor...


Bir devam filmi gelebilir mi?

Yıllar sonra tekrar bir araya gelmişken Elif Dağdeviren ve Cenk Sezgin bir devam filmi için adım atarlar mı onu konuşmadık ancak Bodrum'da sinema sanatına değer katacak Uluslararası bir film festivali için atılacak gayretli bir adım nasıl olur?


Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu...


Düğünde kavga çıktı, ortalık savaş alanına döndü!

Giresun’da dün akşam bir düğünde çıkan kavgada kadınlar ve erkekler birbirine girdi, ortalık adeta savaş alanına döndü.


İçme sularının içinden çıkanlar pes dedirtti

Karabük'te bir otelin sipariş verdiği içme sularının içinden çıkanlar şok etti.


Rusya'da geleneksel olarak kullanılan tedavi yöntemi Türkiye'de! Buraya gelenler arıyla şifa buluyor

Bursa'da bir tıbbi aromatik bahçede yer alan terapi yöntemi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görüyor. Kabin içerisinde yer alan arı kovanın üzerinde uzanan insanlar daha dinç kalkıyor.


Bodrum'da evini ateşe verdi jandarmayı görünce de su kuyusuna atlayıp bacağını kırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evini ateşe verip, başkasına ait motosiklet ve etrafa zarar veren Fahri Anıl I. (40), jandarma ve itfaiye ekiplerini görünce, kaçıp, bahçesindeki su kuyusuna atladı. Bacağını kıran Fahri Anıl I., itfaiye ekipleri tarafından kuyudan çıkarılıp, hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 17.00 sıralarında Gümüşlük Mahallesi 5224 Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Fahri Anıl I., henüz belirlenemeyen bir nedenle...


Artvinli kadın boğacının cesareti festivale damga vurdu

Artvin’de düzenlenen geleneksel boğa güreşi festivalinde kadın boğacı Nezafet Sılacı’nın gösterdiği cesaret ve yetenek büyük ilgi topladı. Sılacı, boğa güreşi sahasında sergilediği performansla hem izleyicilerden hem de diğer boğacılardan büyük övgü aldı.


Su dolu kaplar, serin zeminler ve ıslak havlularla ferahlasınlar

Sıcaktan bunalan kediler, susuzluktan dili dışarıda köpekler ve kaçacak gölgeyi zor bulan kuşlar… Yazın büyük mücadele veren dostlarımıza karşı sorumluluklarımızı nasıl yerine getireceğiz? İlkyardım gerekirse veterineri aramak, hemen serin bir ortama alıp üzerine ıslak havlu koymak ve su içirmek önemli. Ayrıca gölge alanlar sağlamak, her zaman temiz ve taze suya eriştiklerinden emin olmak da gerek.


Bu yöntem aşurenin kıvamını ne sulu ne koyu yapıyor; Karartmıyor üstüne bir de içindekiler pişiyor!

Aşure günleri geldi çattı. Birçok evde telaşlı hazırlıklar da başladı. Muharrem ayının gelişiyle evde aşure yapmanın püf noktaları da araştırılmaya başlandı. Tabi ki istenilen kıvam bazen tutturulmaz ancak aşurenin tam anlamıyla pişmesi, ne sulu ne koyu tam kıvamında olması için de bazı tüyolar var.


17 yıl hapisle aranıyordu! Mutfak dolabında saklanırken bulundu!

Kayseri'de hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın; polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda mutfak dolabı içerisinde saklanırken yakalandı.


Ev küçük ama tartışma büyük

ALEYNA SEVİM İstanbul - Yapıların kanuni durumuyla ilgili tartışma sürüyor. Peki kim haklı?Pandeminin ardından iyice yaygınlaşan ‘tiny house’lar (küçük ev) birçok bölgede valilik kararıyla yıkılmaya başlandı. Yapıların kanuni durumuyla ilgili tartışma sürüyor. Peki kim haklı?Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Danişment köyünde tiny house’ları kaldırmak için Valilik kararıyla harekete geçen Jandarma ve İl Özel İdare ekipleriyle mülk sahipleri...


Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam! İlk görenler şaşırıp kalıyor

Zengin mutfak kültürüyle, Türkiye'nin yanı sıra dünyada da adını duyuran Adana'da, 100 yılı aşkın süredir devam eden ciğer ile kahvaltı kentti ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor.