İKIZLER: GüNLüK BURç YORUMLARı - 6 TEMMUZ

Genel

Bir günlüğüne havailiğinizi rafa kaldırın.Bu, geleceğe hazırlanmak için önemli bir gün. Bastığınız yerin sağlamlığından emin olmadan bir sonraki adımınızı atmayın. Hedeflerinizin bir listesini oluşturmanız için önemli bir zaman dilimindesiniz. Bu listeyi yapmak hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Uzun vadede edineceğiniz kazançları düşünün. Bugünün en önemli teması "güvenlik" ve "ayakların yere basması" olacak.Eşim beni aldatıyor mu?

Aşk Burç Yorumları - 6 Temmuz

Bugün her zamankinden daha sinirli bir yapıdasınız. Son birkaç gün oldukça stresli geçti ve iyileşmenize zaman ayırmaktansa bu akşam dinlenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yeni bir kitaba başlayarak ya da film izleyerek şımartın.

İş ve Kariyer Burç Yorumları - 6 Temmuz

Birkaç gün ağır çekimde hareket ettikten sonra, bugün tüm değerli enerjinizi geri alacaksınız. İçgüdüleriniz mükemmel seviyede olacak ve sizi şu anda yaptığınız işle ilgili size yardım edebilecek kişilere çekecek. Gerekli raporları, hatta anılarınızı bile yazmak için harika bir gün olabilir! Bu yüzden bir kalem ve bir kağıt parçasına sarılmaktan korkmayın, çünkü mükemmel bir şekilde üretken olacaksınız!

Maddi Durum Burç Yorumları - 6 Temmuz

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

İyi Yaşam Burç Yorumları - 6 Temmuz

Müzik dinlemekten keyif alabileceğin bir gün. Sinir sistemin yumuşak seslere olumlu tepki verecek. Belki iyileştirici tonlarda bir CD takıp dinleyebilirsin. Tibet melodileri mesela... Müziğin titreşimleri seni rahatlatacaktır. Evinde kişisel bir sığınak yarat. Uyum da içinde olsun.

İşler bugün oldukça garip mi görünüyor? Belki kimsenin nasıl davranacağını bilmediği bir şey vardır havada. Diğer insanlar etrafta huzursuzca dolanıyor olabilir, eğer yapılacak bir şey varsa çok az çabalıyor olabilirler, ve senin öngörülerin bugün çok yüksek olduğu için biraz olsun üzüntülerini alabilirsin. Neler olduğunu anlayana kadar en iyisi yapacak bir şey bulmaktır, bu dolabını temizlemek dahi olsa. Dayan!

1 Temmuz - 7 Temmuz haftalık burç yorumlarıtemmuz aylık burç yorumları

Sizin için Temmuz, sosyal hayatın ve zihinsel aktivitelerin öne çıktığı bir ay olacak. Fikirlerle dolup taşacak ve bunları başkalarıyla paylaşmak için sabırsızlanacaksınız. Çevrenizi genişletmek, heyecan verici fırsatlara kapı açabilir, bu yüzden sosyal etkinliklerden ve toplantılardan kaçınmayın. Mali açıdan, yatırımlar konusunda dikkatli olun ve istikrarınızı riske atabilecek riskli girişimlerden kaçının. Sağlığınız iyi, ancak zihninizi formda tutmak için yeterince dinlendiğinizden emin olun. İlişkilerinizde de, enerjinizin faydasını görüyorsnuz, bu yüzden merakınızı canlı tutun ve sizi besleyen sohbetlere dahil olun. Canlı atmosferin tadını çıkarın ve yaratıcılığınızı özgür bırakın.

2022-04-25T15:49:59Z dg43tfdfdgfd