TELEFONU TUTUşUNUZ GERçEK BENLIğINIZI ORTAYA çıKARıYOR! BU TEST KIşILIğINIZI ELE VERIYOR

Günümüzde 5 milyardan fazla akıllı telefon kullanıcısı var. Teknolojik ilerleme bir yandan psikolojimizi de etkiliyor. Akıllı telefonları kullanma şeklimiz de kişiliğimiz hakkında birçok ipucu veriyor.

Telefonu tutuş şekliniz karakteriniz hakkında ipuçları veriyor.

Yukarıdaki resme bakın ve telefonu nasıl tuttuğunuzdan emin olun. Size uygun olan resmin açıklamalarını aşağıda okuyun.

Telefonu tek elle kullanıyorsanız kendinize güvenen insansınız. Her şeyi riske atmaya hazırlık bir yapınız var. Ancak bu akıllı davranmanıza engel olmuyor.

İlişkiler konusunda da bunun tam tersi davranışlar sergiliyorsunuz. İnsanların sizi içine kapanık birisi olarak görmesi, ilişkiye başlamadan önce oldukça zaman ayırmanız ve kararsız kalmanız olabilir.

İKİ ELLE TELEFON TUTANLAR DİKKAT!

Telefonu iki elle tutup baş parmağınızla kullanıyorsanız sezgileriniz güçlü, bilge ve makul bir insansınız. Eylemlerinizde birkaç adım ötesini görme eğilimindesiniz. Her şeyi mantık çerçevesine oturtmaya çalışıyorsunuz.

Aşk meselesinde ise bu bilgelik rafa kalkıyor. İlişkiye zarar verecek kadar hızlı kararlar alabilen bir yapınız var. Aşk sizde önyargı oluşturuyor.

İKİ EL İKİ BAŞPARMAK TELEFON KULLANANLAR

Telefonu tutarken iki elinizi ve iki baş parmağınızı kullanıyorsanız hızlı, etkili ve hemen karar vermeye hazır bir kişiliğiniz var. Hızla değişen ortama kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz.

BİR EL TUTUP DİĞER BAŞ PARMAKLA TUTANLAR

Telefonu bu şekilde tutmak ise yaratıcı olduğunuza işaret olabilir. Uygulamaya çalıştığınız bir fikriniz varsa bunu çok iyi uyguluyorsunuz.

Romantik ilişkilerde yaratıcılığınız utangaçlığa dönüşüyor. Sizi daha iyi tanıdıkça bir kimsenin size olan hayranlığı artabilir.

2024-06-27T06:33:11Z dg43tfdfdgfd