TAş KAğıT MAKAS'TA SANıK SANDALYESINDE HARUN VAR! UMUT, BEBEğINI KAYBETTI

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' 15'inci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. Bomba gibi bir bölümle ekrana gelen dizide Umut ve Alev kız bebek beklediklerini öğrendi. İşte detaylar...

Taş Kağıt Makas'ın bu bölümünde; Umut, Fecir ve ortağı Marko'nun işlediği suçların bedelini ödemesi için mücadele etti. Genç futbolcunun geçirdiği kazanın perde arkası ortaya çıktı. Harun yıllar önce Ayvalık'taki unutmadığı aşkından bir çocuğu olduğunu öğrendi.

Bebeklerinin doğumu için gün sayan Umut ile Alev kızlarının olacağını öğrendi. Müjdeyi vermek için Rıza'nın yanına giden Umut ile Alev'in sevinci kurşun sesleri ile kaçtı.

Umut davadan çıktıktan sonra genç futbolcu Batuhan'ın geçirdiği kazanın aslında bir saldırı olduğunu söyledi. O sırada mahkeme salonundan çıkan Marko olayla bir bağlantıları olmadıklarını ifade etti.

Alev, Umut'u doğacak kız çocukları için davaya bakmaktan vazgeçirmişti ki tanık olan çocuk Umut'un yanına gelerek yardım istedi. Umut kendi yaşadıklarını da düşününce çocuğun isteğini geri çeviremedi.

Fecir ve Marka parti yaparken yanlarına gelen savcı da Cengiz'i öldürürken Adem'in onları gördüğünü ifade etti. Fecir, savcıdan önlem almasını istedi. Savcı hırsızlık suçuyla Adem'i gözaltına aldırttı. Fecir ve Umut adliyede kafa kafaya geldi. Fecir, Adem'in kaderinin Umut'un ellerinde olduğunu söyledi.

Adem mahkemeye geldiğinde çıktığında çaresiz gözlerle Umut'un oturması gereken yere bakıyordu. Duruşma kendini çaresiz hisseden Adem'in imdadına Umut yetişti. Mahkemeye sunduğunu bilgilerle duruşmanın kaderini değiştirdi. Umut, Adem'in sadece kendi bilgilerinin olduğu künyeyi aldığını ispatladı.

Alev, Adem'in kaçırılmasına izin vermemek için mücadele ederken merdivenlerden aşağıya düştü. Hastaneye kaldırılan Alev hayati tehlikeyi atlatsa da doğacak bebeği kaybetti.

Mahkemede Umut Tanrıkulu cinayetiyle ilgili ifade veren Harun Yakar, Umut'un bebeğini kaybettikten sonra adalet duygusunu kaybederek yerini öfke duygusuyla doldurduğunu söyleyerek bundan ötürü cinayeti işlediği yönde ifade verdi.

2024-09-19T04:30:02Z dg43tfdfdgfd