SERTAP ERENER'IN ESTETIKLI HALI SEDA SAYAN'ı GEçTI! GöRENLER ERENER'IN ESKI HALINI ISTIYOR

Pop müziğin efsane kadın vokallerinden Sertap Erener'in estetikli hali sosyal medyaya damga vurdu. 59 yaşındaki Sertap Erener'in yüzündeki değişimi görenler 'Seda Sayan'ı geçti' yorumlarını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan ünlü şarkıcı Sertap Erener'in yüzündeki değişim dikkat çekti.

Kuzey Afrika'dan geçtiğimiz hafta ülkemize giren, Marmara ve Ege'de etkili olan çöl tozu, Sertab Erener'i hasta etti. Polen mevsiminin de gelmesiyle sinüzit şikayetleri artan sanatçı, doktor kontrolünden sonrası soluğu bir eczanede aldı.

"SİNÜZİT OLMUŞ"

Elinde buz jeli ve ilaçlarla dikkat çeken şarkıcı, doktor kontrolünden çıktığını ve ülkemize gelen çöl tozundan etkilendiğini söyledi.

"BURADA ALBÜM KONUŞMAYALIM"

Sertap Erener, albüm çalışmalarıyla ilgili gelen soruya, ""Sokakta albüm konuşmayalım, başka zamana" demişti.

DİKKAT ÇEKTİ

Sertab Erener, uzun bir aradan sonra yıllar önce yayınlamış olduğu "Mecbursun" şarkısını bir kez daha yorumladı. 60'ıncı yaşına sayılı günler kalan ünlü isim, şarkıya klip çekerek paylaştı. İzleyicilerin dikkatini ise Sertab Erener'in yaptırdığı estetik operasyonlar çekti.

"SERTAB SAYAN"

Güçlü sesi ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sertab Erener'e sosyal medyadan: 'Ne Sertab kalmış ne Erener', 'Sertab Sayan', 'Seda Sayan'a benzemiş', 'Kendine neden bunu yaptın' gibi yorumlar geldi.

2024-04-29T07:38:22Z dg43tfdfdgfd