SAHNEDE PARMAğıNı ıSıRDıLAR! DIDEM KıNALı'DAN YENI KARIYERI HAKKıNDA AçıKLAMALAR

Bir döneme danslarıyla damga vuran, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle ön planda olan Didem Kınalı (38), sahnede yaşadığı garip bir olayı anlattı. 'Dans ederken bir beyefendi parmağımı ısırdı' diyen ünlü isim, kendisini garsonların kurtardığını söyledi.

Pınar Kerimoğlu'nun her hafta ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu, Didem Kınalı oldu. Oryantal hayatına son verip şarkıcılığa adım atan Kınalı, yeni kariyeri ve karşılaştığı engellerle ilgili konuştu.

Oryantalliği bırakıp şarkıcılığa hızlı bir geçiş yapan Kınalı, "Neden bıraktın, iyi kazanmıyor muydun?" sorusuna şu cevabı verdi: Ne iyi kazanması! Benim kıyafetlerim 30 bin TL idi, ben 5 bin TL'ye sahne alıyordum. Aldığım kıyafetin parasını bile çıkaramıyordum. Ben, başkaları gibi masa masa gezip para toplamadım. Takmak isteyen olursa sahneye gelip takıyordu. Son dönemlerde gözde olan iki gazinoda bunu da yasaklamışlardı. Sanatçılara gelince paraları akıtıyorlar ama bize, bırak parayı, doğru düzgün kulis bile verilmiyordu.

"BAŞKA ŞATA YAPIYOR ZANNETTİM"

"Sahnede yaşadığın en garip olay neydi?" sorusu karşısında ilginç bir anısını anlatan ünlü isim; "Çok şey yaşadım ama en garibi, bir gün sahnede dans ediyordum. Ön masalarda oturan bir beyefendi ayağa kalktı, elini uzattı elimi öpmek için, ve bir anda parmağımı ısırdı. Başta şaka yapıyor zannettim, çekmeye çalıştım ama ben çektikçe o daha çok ısırdı. En son çığlıklarımı duyan garsonlar araya girdiler, ancak öyle bıraktı. Kulise geçtim ve pansuman yapmak zorunda kaldık, parmağımı kanatmıştı" dedi. Kınalı ayrıca, sahnede en çok kadınlar tarafından taciz edildiğini de söyledi.

Oryantalliğe veda eden ve sahnelere şarkıcı olarak devam eden Didem Kınalı, ilk şarkıcı olarak sahneye çıktığı günden bahsederek; "İlk şarkıcı olarak çıktığım sahneden indim, bana 'Çok yoruldun değil mi?' diye sordular. 'Ne yorulması, ben böyle 10 sahne daha yaparım' dedim. Menajerim sahne sonrası bana bir zarf ile ödememi gönderdi. Görünce şok oldum, hemen aradım. 'Bir yanlışlık var galiba, burada çok para var' dedim. 'Hayır, o paranın tamamı senin' dediler ve çok sevinmiştim" ifadelerini kullandı.

"DANS EDERKEN AĞLADIM"

"Sahnede dans ederken sürekli gülümsemen, şovunun bir parçası mı?" sorusuna samimi bir yanıt veren şarkıcı; "Hayır, o an kimse sizden onu istemiyor. Ben sahnede ne hissediyorsam öyle davranan birisiyim. Normalde gülmeyi çok severim ama babamın öldüğü gün, şarkıcılar gibi ben de sahneme çıktım ve dansımı ettim. Ama dans ederken, kimseye fark ettirmeden ağladım" şeklinde konuştu.

2024-09-17T06:44:15Z dg43tfdfdgfd