Son Dakika

Trending:


İzmir'de korkunç cinayet: Konuşmak için çağırdı, öldürdü! Son paylaşımı dikkat çekti

İzmir'in Konak ilçesinde R.K. (32), ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen eşi Fatma Kahraman'ı (31), konuşma bahanesiyle dışarı çağırıp, tabancayla başından vurarak öldürdü. Cinayet şüphelisi R.K.’nin sosyal medya hesabından ailesinin fotoğrafını koyup, Uygar Doğanay'ın şarkısının, ‘Sevdan bitti, kibriti çaktım, bir ateş yaktım. Dönmem artık geriye, gemileri yaktım mürettebatıyla birlikte bir şey kalmadı geriye'...


Gaziantep’in kadın pide ustası erkeklere taş çıkartıyor

Gaziantep'te yaşayan 37 yaşındaki Sevgi Keleş, depremde ihtiyaç sahiplerine ekmek yapıp dağıtmak için başladığı işine severek devam ediyor.


Antalya’da yalnız yaşayan adam ev sahibi tarafından ölü bulundu

Antalya'da evde yalnız yaşayan adamın kanepenin üzerinde hareketsiz yattığını gören ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şahsın öldüğünü belirledi. Haberi alan adamın yakınları gözyaşlarına boğuldu.


Emanet Dizisi 694. Bölüm İzle (4. Sezon 70. Bölüm)

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük yerli dizisi Emanet 694. bölümünde neler olacak? Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor… Ekranların sevilen dizisi Emanet yepyeni bölümleriyle evlere konuk oluyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet’in dördüncü sezonuyla ekrandaki yerini alıyor. Peşlerindeki beladan saklanmak için şehrin karanlık sokaklarına sığınan Nana ve Yusuf, artık yapayalnızdır. İçine düştükleri yeni hayatlarına alışmaya çalışan Nana ve Yusuf, izleri Zehir tarafından bulunduğunda, yardıma hiç beklemedikleri biri olan Poyraz koşar. Gözünü beladan sakınmayan bir mahalle delikanlısı olan Poyraz, kurtardığı Nana ve Yusuf’a yeni bir hayat sunar. Gidecek başka yerleri olmayan Nana ve Yusuf, Poyraz’ın teklifini kabul edecekler mi? Birbirlerinden başka kimseleri kalmayan Nana ve Yusuf, hayata yeniden tutunmayı başarabilecek mi?


Yetiştirdiği maydonozları satamayan çiftçi koyunlara yedirdi

Eskişehir’de çiftçiler, yetiştirip satamadıkları maydonozu koyunlara yedirerek tarım arazisini temizledi.


Plaj işletmecisi tatilcilerin bıraktığı çöpe sitem etti, kendi elleriyle temizledi

Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden bayram tatili için Antalya'nın Alanya ilçesine gelen vatandaşların İncekum Halk Plajı ve çevresine çadır kurma girişimine Alanya Belediyesi zabıta ekipleri müsade etmedi. Çadır kuramayan vatandaşlar geceyi plaj otoparklarında yatarak geçirirken, geride bırakılan çöpler nedeniyle tatilcilere sitem eden plaj işletmecisi çöpleri tek tek topladı.


İşyerinde ölü bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir işyerinde erkek cesedi bulundu.


Samsun’un iki günlük serinleme bilançosu: 11 boğulma tehlikesi, 1 kayıp

'Denize girmeyin' uyarısının yapıldığı Samsun'da iki günde 1 kişi kayboldu, 11 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.


iPhone 17 ‘yi daha ince hale getirmek için çalışıyor

Yeni iPad Pro’lar ince tasarımıyla dikkat çekti ve başarılı oldu. Apple şimdi bu tasarımı iPhone 17 ve farklı cihazlara taşımayı planlıyor.


İstanbul-İzmir Otoyolu'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu

Kurban Bayramı'nın ardından İstanbul-İzmir Otoyolu'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu sürüyor.


En uzun günün gecesinde İstanbul semalarında muhteşem anlar

İstanbul'da 21 Haziran en uzun günün gecesinde dolunayın bulutlar arasındaki görüntüsü kartpostallık manzara oluşturdu.


Psikolojik sorunları olan şahsı hastaneye götürmek için itfaiye seferber oldu

Bursa'da psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen şahsı itfaiye ekipleri hastanede tedavi altına alınması için seferber oldu.


Tartıştığı husumetlilerini tabancayla vurdu: Baba- oğul öldü, bir oğul da ağır yaralı

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde R.D. (41), aralarında husumet bulunan Hamza (55) ve oğulları Şahin (30) ile Murat Taş'ı tabancayla vurdu. Hamza olay yerinde, oğlu Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı Murat Taş ise tedaviye, şüpheli R.D. de gözaltına alındı.


Bir aile yok oldu! 7 yaralı

Bir aile yok oldu! 7 yaralı İzmirin Menderes ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yusuf Anın kullandığı otomobil, Menderes-Gümüldür kara yolu Şaşal Mahallesi yakınlarında, Rasim G. idaresindeki otomobille çarpıştı. 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ İhbar üzerine olay yerine jandarma ve s...


Karaköy'de 'fırça düşürme numarası' ile turistlere tuzak kuran ayakkabı boyacısı zabıta ekiplerine takıldı

İstanbul'da turistlerin uğrak mekanlarından biri olan Karaköy'de yoldan geçen yabancılara fırça düşürme numarası ile tuzak kuran ayakkabı boyacısının görüntüleri tepki topladı. Boyacının ısrarlarına dayanamayan bir turist, ayakkabısını temizletip boyacıya 200 lira verirken, görüntülerin ardından zabıta ekipleri şahsa cezai işlem uyguladı.


Mardin sınırındaki yangında çoban amca koyunlarını, yeğeni de amcasını kurtarmak isterken hayatını kaybetmiş

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan ve yerleşim yerlerine sıçrayan yangında ölen 14 kişiden Ubeydullah ve yeğeni Abdurrahman Buğdaycı'nın akrabaları Hatip Çelebioğlu, "Ubeydullah, alevlerin arasında kalan koyunları getirmeye çalıştı. Yeğeni Abdurrahman da amcasının tek başına olduğunu söyleyip, onu kurt...


'Karısını aldatıyor' dediler ama William hayırlı damat çıktı... Canım kaynanam benim!

İngiliz kraliyet ailesinin bu yılın başından beri en çok konuşulan, merak edilen üyesi geleceğin kralı Galler Prensi William'ın karısı Galler Prensesi Kate Middleton. 42 yaşındaki üç çocuk annesi Middleton, en son geçen yılın aralık ayında Noel kutlamasına katıldıktan sonra bir daha ortada görünmedi. Bu arada karın bölgesinden bir operasyon geçirdi. Ardından türünü açıklamadı ama kanser tedavisi göreceğini duyurdu. Sonra da kelimenin tam...


Tokat'ta bir düğünde atılan havai fişek araziye düşüp yangın çıkardı

Tokat'ta bir düğün salonunda akşam saatlerinde atılan havai fişek, araziye düşerek yangına neden oldu..


Ressam Özkirişçi, SANKO Sanat Galerisi’nde resim sergisi açacak

Selva Özkirişçi, akrilik, yağlı boya, pastel ve kara kalem teknikleriyle yaptığı eserlerinden oluşan “Atlar” temalı resim sergisini, 24 Haziran 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverle ile buluşturacak.


"Gece müzeciliği" dönemi başladı! İşte ziyaret edebileceğiniz yerler...

Türkiye'nin en önemli turizm noktaları, müze ve ören yerleri yaz boyunca geç saatlere kadar açık olacak. Kimi saat 22:00, kimi 23:00, kimi de gece yarısına kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. Yerli ve yabancı turistler, diledikleri saatlerde bu müze ve ören yerlerini ziyaret edebilecek.


Her seferinde çöpe atıyorduk! Meğer meyvesinden yararlıymış! 'Ciltte botoks etkisi gösteriyor'

Uzmanlar; bazı alışkanlıkların cildin erken yaşlanmasına neden olduğunu belirtiyor. Güneşten korunmamak, tütün mamulleri tüketmek, az su içmek, yanlış beslenme düzeni, makyajı temizlemeden yatmak bunlardan yalnızca birkaçı. İlerleyen yaşlarda cilt sarkmaya başlar. Bu nedenle birçok kişi botoks ve benzeri yöntemlere başvuruyor. Doğal yöntemler de cildin yapısına fayda edebilmektedir. Bir meyve var ki, o içeriğinde bulunan antioksidan, vitamin ve...


Diyadin’in doğal güzellikleri ziyaretçileri büyülüyor

Ağrı'nın Diyadin ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. İlçenin en dikkat çeken turistik mekanları arasında Kudret Köprüsü, Diyadin Kanyonu ve şifalı sularıyla ünlü kaplıcaları yer alıyor. Her yıl binlerce turistin ilgisini çeken bu doğal güzellikler, bölgenin turizm potansiyelini artırıyor.


İstanbul Valiliği'nden yasak geldi: Trans Onur Yürüyüşü öncesi metro istasyonları kapatılacak

İstanbul Valiliği, 10. Trans Onur Yürüyüşü öncesi Taksim ve Şişhane metro istasyonlarını kapattı. 10. İstanbul Trans Onur Haftası etkinlikleri, bugün yapılacak yürüyüşle sona erecek. Ancak yürüyüş öncesinde öncesinde İstanbul Valiliği, Taksim ve Şişhane metro istasyonlarını kapatma kararı aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Metro İs...


Parkta tartıştığı 2 kişiyi bıçakladı: Kaçarken yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir parkta çıkan tartışmada, şüpheli tarafından bıçaklanan 2 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Bartın’da yangın paniği

Bartın'da 2 katlı bir evin bahçesinde başlayan yangın, evin mutfağına ve çatısına sıçradı.


Sürpriz nikahla evlenmişlerdi... Gamze Özçelik'ten eşine romantik kutlama

Umuda Koşanlar Derneği kurucusu eski oyuncu Gamze Özçelik, 8 Haziran'da oyuncu Reshad Strik ile nikah masasına oturmuştu.


Antalya Büyükşehir’den Dünya Yoga Günü’ne özel etkinlik

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nü Konyaaltı Sahilinde düzenlediği etkinlikle kutladı. Sahilin temiz havasına karşı yoga yapma imkanı bulan vatandaşlar beden ve zihinlerini dinlendirdi.


Marmara Bölgesi pek çok göçmen kuşa ev sahipliği yapıyor

Her yıl bahar aylarıyla birlikte kışladıkları Afrika kıtasından yola çıkarak Marmara Bölgesine gelen ibibikler, göz alıcı desenleri ile dikkat çeken göçmen kuşlar arasında yer alıyor. Bursa’nın Aladdinbey Mahallesinde yaşayan Faziler Erker ve Zafer Erker çifti, yıllardır bahçelerindeki eski bir fıçıyı mesken tutan ibibikleri yaz boyunca misafir ediyor.


3 çocuk annesine 3 kurşun! Öldüren güven!

3 çocuk annesine 3 kurşun! Öldüren güven! İzmirde olay, dün saat 23.00 sıralarında, Konak ilçesi Gürçeşme Caddesinde meydana geldi. Rıdvan Kahraman (32), ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip ablasının yanına yerleşen 3 çocuk annesi eşi Fatma Kahramanı (31) konuşmak için dışarı çağırdı. SİLAHIYLA 3 EL ATEŞ ETTİ DHAda yer alan habere göre Rıdvan K...


İslam Memiş'ten altın fiyatları için yeni uyarı!

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında kısa molanın sona erdiğini belirterek, "daha da pahalı hale gelecek" uyarısında bulundu


Tatilciler dönüş yolculuğunda ulaşımını rahat sağlıyor

Kurban Bayramı tatilinin dönüş yolculuğunda TEM Otoyolu'nun Bolu geçişinde trafik akıcı şekilde ilerliyor.


Hatay'da zeytinli kahke depremzede kadınlara gelir oldu

Depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde kadınların kooperatif bünyesinde hazırladıkları zeytinli kahke aranan bir yöresel lezzet haline geldi.


Bu çiçeğin kolonyası baş ağrısını gideriyor, sabunu gençleştiriyor

Baş ağrısı gideren kolonyası ve cildi gençleştiren sabunuyla sağlık ve güzellik alanında iddialı olan akzambak çiçeğinden


Yavru karaca, restoranda yemek yiyen müşterilerin masasına daldı

Malatya'da bulunan bir restoranda ilginç olay yaşandı. Yemek yemek için oturan 2 müşterinin masasına, ormanlık alandan gelen bir yavru karaca atladı. Karaca, masadaki her şeyi yere saçarak ortalığı birbirine kattı.


Baba olunca süper kahramana dönüşen erkekler

Baba olunca süper kahramana dönüşen erkekler


Cami önüne bebek bıraktılar! 17 yaşındaki baba ile iki kişiye gözaltı

Sultangazi'de dün akşam saatlerinde, bir bebeği cami önüne bırakan iki şüpheli ve 17 yaşındaki baba polis ekipleri tarafından yakalandı.


17 yaşındaki çocuk babasını tüfekle vurarak öldürdü

Sivas’ın Suşehri ilçesinde 17 yaşındaki bir çocuk, babasını tüfekle vurarak öldürdü.


Hangi ünlü hangi burç? Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Hadise ve diğerleri

Sevdiğiniz ve yakından takip ettiğiniz ünlülerin burçlarını biliyor musunuz? Onların karakter özelliklerinin burçlarında saklı olduğunu keşfedin! Serenay Sarıkaya'dan Kıvanç Tatlıtuğ'a, Burak Özçivit'ten Kenan İmirzalıoğlu'na, Hadise'ye kadar birçok ünlü ismin burçlarını sizin için derledik. Hangi ünlü, hangi burç? İşte merak edilen yanıtlar...


Horlayan inek viral oldu

Horlayan inek viral oldu


Antalya'da eski eşini boğazından bıçaklayıp, ölene kadar başında bekledi

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir kişi eski eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçmayan ve kimseyi yanına yaklaştırmayan katil zanlısı koca, hayatını kaybeden kadının cenazesinin başında gözaltına alındı.


İhlas Haber Ajansı’na ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülü

Ankara’da düzenlenen ‘Beauty Of Turkey 2024’ ödül töreninde İhlas Haber Ajansı’na (İHA) ‘Yılın En İyi Haber Ajansı’ ödülü verildi.


Ünlü oyuncu dört yıldır nişanlı, ama düğünden kaçıyor... İkna görevi eski eşe düştü... İyi adam aslında, kaçırma!

Onlar bundan tam dört yıl önce, yaşadıkları aşkı resmiyete taşıyıp ömür boyu birlikte kalma kararı aldılar... Parmaklarına nişan yüzükleri takıldı. O zamandan bu yana herkes en azından gizli de olsa bir evlilik haberi bekliyor ünlü çiftten. Ama o beklenen haber bir türlü gelmiyor.


Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştı

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008-2015 yılları arasında evi kaldığı manken Çağla Şıkel ile ilişkisinden dünyaya gelen büyük oğlu Kuzey'in (15 ) romantik anlarını Instagram hesabından paylaştı.


'İki teyze sohbet ediyor' dediler... Metroda ünlü varmış bilemediler!

Gösteri dünyasının ünlü yıldızlarının servetlerinin ne kadar göz doldurduğunu bilmeyen yok elbette. Rol aldıkları film başına milyonlar kazanan bu ünlülerin her türden lüks hayat sürecek olanakları da var üstelik. Zaten onlar da bütün bu olanaklardan sonuna kadar yararlanıyor.


Yangında mahsur kalan aile kurtarıldı

Samsun’da bir evde çıkan yangında aile bireyleri alevlerin arasından çıkartıldı.


Başak: Günlük Burç Yorumları - 23 Haziran

Başak: 23 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Sıcak hava ’bici bici’ye talebi artırdı

Mersin'de yaz sıcakları etkisini sürdürürken, serinlemek isteyen vatandaşlar geleneksel lezzetlerden 'bici bici'ye yöneldi.


Op. Dr. Sinan Göker yazdı: Göz tembelliği tedavisi

.


Kilis’te alternatif ürün olarak üretimine başlanan lavantanın hasadı başladı

Kilis'te alternatif ürün olarak ekimi gerçekleştirilen lavanta bahçesinde hasat başladı. Kadın girişimci Kübra Mercimek, eşinin de desteği ile hayalini gerçekleştirdi.


Siirt'te görülen yılan vatandaşları tedirgin etti

Siirt'in Eruh ilçesi Çizmeli köyünde görünen 1 metreden uzun yılan, vatandaşları korkuttu. Yılanın bahçedeki taşlar arasına sıkışmasıyla paniğe kapılan vatandaşlar, cep telefonlarıyla görüntüledi. Yılanın binaya girmeye çalışması üzerine bina sakinleri tarafından etkisiz hale getirildi.