Trending:


Çocuklar hem öğreniyor hem eğleniyor

TED Düzce Koleji yaz okulu başladı. Öğrenciler yaz okulunda hem öğreniyor hem de eğlenerek hoşça vakit geçiriyor.


Dağ keçileriyle inek sürüsü bir arada

Munzur Dağlarının yaylasında taşların üzerinde tuz yalayan dağ keçileriyle ile otlayan inek sürüsü bir arada objektiflere yansıdı.


Pakistan Büyükelçiliğinden "Pirinç Festivali"

Pakistan'ın Ankara Büyükelçiliğinde Büyükelçi Yousaf Junaid'in ev sahipliğinde "Pirinç Festivali" düzenlendi.


Yaz lezzetleri, kavurucu sıcakla kışa taşınıyor

Türkiye'nin ilk gastronomi kenti Gaziantep'te kışın tüketilmek üzere biber, kabak ve patlıcan gibi sebzelerden oluşan kurutmalıklar, 40 dereceyi aşan kavurucu sıcaklarda hazırlanıyor. Kentin yüksek tepelerine getirilen sebzeler, sürekli güneş alması için güney yönüne bakan ahşap askılarda kurumaya bırakılıyor.


Beşiktaş'tan teknik ekibe iki takviye

Beşiktaş Kulübü, futbol A takımı teknik ekibine Anthony McElhone ve Rudolfus Hubertus Hesp'i dahil etti.


Uzungöl'de sıcak hava balonu dönemi

Türkiye'nin en ünlü turizm merkezlerinden Uzungöl'de sıcak hava balonu turizmi başladı. Yerli ve yabancı ziyaretçiler, sıcak hava balonlarıyla eşsiz Uzungöl manzarasının keyfini artık havadan da sürebilecek.


Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı arızalandı

Yıldız-Mahmutbey metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler aksadı


En değerli Harry Potter ürünü oldu!

En değerli Harry Potter ürünü oldu! ABD merkezli Sothebys Müzayede Evi, Harry Potter kitap serisinin ilk kitabı Felsefe Taşının sulu boyayla yapılmış orijinal kapak resmini açık artırmaya çıkardı. J. K. Rowling tarafından kaleme alınan kitaptaki resim, 1.9 milyon dolara satıldı. Sothebys açık artırma öncesinde resmin 400 ila 600 bin dolar aralığınd...


Restorasyonu tamamlanan tarihi Harran Ulu Cami ziyaretçilerle buluşacak

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan dünyanın en eski yerleşim bölgelerinden Harran Ören Yeri'ndeki Ulu Cami, sona eren restorasyon ve kazı çalışmaları sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.


Yaz tatilinde çocuğunuzun kişisel gelişimine katkı sunacak 9 öneri

Uzman Klinik Psikolog Fulda Karaçiçek, çocukların öğrenme hallerinin tatilde de devam ettiğini belirterek ve ebeveynlere oldukça önemli görevler düştüğünü söyledi.


11 yaşındaki çocuk yanlışlıkla annesini öldürdü

Olay, kent merkezine bağlı Çıkrık beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gece geç saatlerde evlerinin odasında asılı tüfekle oynayan 11 yaşındaki B.H.K., tüfeğin yanlışlıkla ateş alması sonucu 41 yaşındaki annesi T.K.'yı (41) karın bölgesinden vurdu. Çocuğun kardeşlerinin durumu kahvehanedeki babasına bildirmesi üzerine babası 112 Acil Çağrı merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk...


MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya, eline ne olduğunu açıkladı: "Bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim"

'MasterChef Türkiye' jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın, yıllar önce mutfakta geçirdiği kaza sonucu sol elinin üç parmağını kaybettiği iddia ediliyordu. Bir yarışmacının geçirdiği kazayı anlatması üzerine Yalçınkaya da sol eline ne olduğunu anlattı.


Tabureye otururken dengesini kaybeden çift

Tabureye otururken dengesini kaybeden çift


Yalova’da yeni trekking parkurları yapılacak

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, kentin turizm potansiyelini artırmak amacıyla yeni trekking parkurlarının yapılacağını söyledi. Karatekin, bu yıl içinde iki yeni parkurun turizme kazandırılacağını ve toplamda yedi parkurun projelendirildiğini belirtti.


Apple Vision Pro 2’nin yapımına ara verdi

Şirket Vision Pro’nun halefini çıkarmadan önce daha ucuz bir versiyonunu çıkaracak.


İstanbul, Hatay ve Kütahya’nın vekil sayısı düştü

Vekil sayısı İstanbul’da 98’den 96’ya, Hatay’da 11’den 10’a, Kütahya’da ise 5’ten 4’e düşerken, Bursa’da 20’den 21’e, Eskişehir’de 6’dan 7’ye, Tunceli ve Bayburt’ta da 1’den 2’ye çıktı. Güncellenen milletvekili sayıları şöyle: “Adana 15, Adıyaman 5, Afyonkarahisar 6, Ağrı 4, Amasya 3, Ankara 36, Antalya 17, Artvin 2, Aydın 8, Balıkesir 9, Bilecik 2, Bingöl 3, Bitlis 3, Bolu 3, Burdur 3, Bursa 21, Çanakkale 4, Çankırı 2, Çorum 4, Denizli 7,...


Uzungöl’ü balondan izleyecekler

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'e gelen ziyaretçiler artık Kapadokya'da görmeye alışık olduğumuz sıcak hava balonu keyfini tatma imkanı bulacak.


Telefonu tutuşunuz gerçek benliğinizi ortaya çıkarıyor! Bu test kişiliğinizi ele veriyor

Günümüzde 5 milyardan fazla akıllı telefon kullanıcısı var. Teknolojik ilerleme bir yandan psikolojimizi de etkiliyor. Akıllı telefonları kullanma şeklimiz de kişiliğimiz hakkında birçok ipucu veriyor.


Netflix'te geçen hafta en çok izlenen filmler belli oldu

Netflix'te geçen hafta (17-23 Haziran) en çok izlenen filmler belli oldu. İşte o filmler ve konuları...


Mücevherde sepet ortalaması 30 bin TL

Türkiye’de 2 milyar dolar pazar büyüklüğüne ulaşan ve yaklaşık 750 bin kişiye istihdam sağlayan mücevher sektörünün sepet ortalaması iki yılda yüzde 18 geriledi. Zen Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Emil Güzeliş, “Yeni müşteriler kazanmaya devam ediyoruz ama bütçeler küçüldü. İki sene önce sepet ortalaması 1100 dolar iken şimdi 900 dolara, yaklaşık 30 bin TL’ye geriledi” dedi.


Hıdırlık Kulesi'nde tarih yeniden canlanacak

Hıdırlık Kulesi'nde tarih yeniden canlanacak ANTALYA (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 'Hıdırlık Kulesi Çevresi Arkeolojik Kazı ve Seyir Terası Projesi'nde hummalı çalışma sürüyor. Projede, antik kalıntıların izlenebileceği cam yüzeylerin montajı tamamlandı.Büyükşehir Belediyesi'nin, Antalya'nın kültürel mirası ve ...


Ardahan’da açan çiçekler doğayı süsledi

Ardahan’nın Damal ilçesi her mevsim güzellikleriyle ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor. Yüksek rakımı ve sert iklimi nedeniyle bahar ayının geç uğradığı bölgede açan çiçekler doğaya renk katıyor.


iPhone 16’ya ait kılıfların fotoğrafları sızdı

Yeni sızıntıların adresi her zamanki gibi Majin Bu oldu. Ancak fotoğraflarda iPhone 16 Pro’ların kılıfları yok. Sadece standart modeller yani iPhone 16 ve Plus’ın kılıfıları var.


Hac ibadeti sırasında sağlık sorunu yaşayan 13 kişi Türkiye'ye getirilecek

Sağlık Bakanlığı, hac ibadetini yerine getirirken sağlık sorunları yaşayan 13 vatandaşın 10 kişilik sağlık ekibi eşliğinde Ankara’ya getirileceğini açıkladı.


İstanbul'da üç kadın girişimci kurdukları lavanta bahçesinde hayallerini gerçekleştiriyor

Tuzla’da, aile arazisine ektikleri lavantanın mor tonlarının hakim olduğu bahçe kuran 3 kadın girişimci, hem ziyaretçilerini çeşitli dekorlarla ağırlıyor hem de hasat ettikleri üründen yağ, kolonya ve sabun üretip gelir elde ediyor.


Bodrum’un 1 aylık suyu 9 günde tükendi

Muğla Bodrum’da, 9 günlük Kurban Bayramı tatili döneminde, barajlarda yüzde 4’lük düşüş meydana geldi. Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, “Bayram boyunca Bodrum’un nüfusu 250 binden 1 milyonun üzerine çıktı. Bu da su tüketiminin 4 katı artması demektir. 9 günde toplam 1 aylık suyumuz tükendi” dedi.


Güzel Sanatlar Fakültesi’nden geleneksel Türk sanatları öğrenci sergisi

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, kuruluşunun 25. yıl dönümünü "Geleneksel Türk Sanatları Öğrenci Sergisi" ile taçlandırdı. Olbia Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen sergi; geleneksel Türk sanatlarının derinliklerine bir yolculuk sunarak, öğrencilere hem klasik hem de çağdaş sanat tekniklerini kullanarak eserler oluşturma fırsatı veriyor. Genç sanatçıların, değerli sanat formlarını modern yorumlarla birleştirerek, sanatsal...


Neden esniyoruz

Esnemenin birçok nedeni vardır ve bu doğal davranış, beyin sıcaklığını düzenlemekten oksijen seviyelerini artırmaya, uyanıklık seviyesini yükseltmekten sosyal bağları güçlendirmeye kadar çeşitli işlevler görebilir. Esnemenin nedenlerini anlamak, bu yaygın eylemin ardındaki biyolojik ve sosyal dinamikleri daha iyi kavramamıza yardımcı olabilir.


Flört uygulamasında tanıştığı iki kadınla kiraladığı evde buluşan oyuncu ölü bulundu

T24 Dış Haberler Şilili bir oyuncunun, Tinder uygulamasında tanıştığı iki kadınla buluşmak için kiraladığı Airbnb evinde ölü bulunduğu bildirildi. 42 yaşındaki Alex Araya, 1 Haziran'da Kolombiya'nın Medellín kentine geldi ve 5 gün sonra internet üzerinden tanıştığı iki kadınla dışarı çıktı. Apartman dairesini temizlemeye gelen temizlikçi, oyuncuyu ...


43 yıllık geçim kaynağı olan ’Napolyon’ cinsi kirazın hasadına başladı

Bilecik'teki 43 yıllık üretim geçmişe sahip, 1980 yılından bu yana da önemli geçim kaynağı olan 'Napolyon' cinsi kiraz hasadına başlandı.


2020den bu yana ilk kez! Biden ve Trump karşı karşıya

2020den bu yana ilk kez! Biden ve Trump karşı karşıya ABD 5 Kasım 2024te gerçekleşecek başkanlık yarışına hazırlanıyor. En son 2020 Başkanlık Seçimi için 22 Ekim 2020de karşı karşıya gelen Joe Biden ve Donald Trump, 2024 Başkanlık Seçimi için ilk kez kozlarını paylaştı. İki adayın da sorulara yanıt verme de eşit hakkı olsa da düello sonunda Bidenın...


Bu belirtiler mide kanseri habercisi olabilir!

Ülkemizde en sık rastlanan kanser türlerinden biri olan mide kanseri, dünyada da sıkça görülüyor. Erkeklerde daha çok rastlanılan bir hastalık olan mide kanseri, akciğer kanserinden sonra en sık görülen kanser türü olarak biliniyor. Mide kanserine neden olan risk faktörleri genel olarak; kontrol edilebilir ve kontrol edilemez olarak ayrılıyor. Sigara kullanımı kontrol edilebilir bir risk faktörü olarak görülebilirken, genetik faktörler kontrol...


Kayseri'de hayvanat bahçesinin sakinleri kavurucu sıcaklarda meyve kokteyli ile serinliyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Anadolu Harikalar Diyarı'ndaki hayvanat bahçesinde kavurucu sıcaklardan bunalan hayvanlar, özel hazırlanan buzlu meyve kokteyli ile serinledi.


Haliç Metro Köprüsü'nden denize düşen genci tur teknesi kurtardı

Haliç Metro Köprüsü üzerinden denize düşen bir genci tur teknesinin kaptanı can simidiyle kurtardı. Olayda genç, deniz polisinin de yardımıyla tekneye alındı ve hastaneye kaldırıldı.


Balkondaki kuş kafesini temizlerken aracın üzerine düşerek yaralandı

Sakarya’nın Karapürçek ilçesinde balkonundaki kuş kafesini temizlemek isterken dengesini kaybeden şahıs, aracın üzerine düşerek yaralandı.


Bafralı kadınların bisiklet merakı

Samsun’un Bafra ilçesinde kadınlara bisiklet sürme eğitimi veriliyor. Haftanın üç günü eğitim alan kadınlar, bisikleti şehir içinde ulaşım amacıyla kullanmak istiyor.


Unutulmaya yüz tutmuş lezzet ’durak yoğurdu’

Unutulmaya yüz tutmuş olan lezzetlerden 'durak yoğurdu' ve yoğurt taşı; Çadıryeri Muhtarı Fatma Ayboğan tarafından sofraları süslemeye devam ediyor.


Kan Çiçekleri 348. Bölüm - Romantik Geceye Hazırlık

Baran karşısında daha fazla dayanamayan Tekin, gerçekleri anlatmaya karar verir. Ancak Tekin hakkında arama kararı vardır, dolayısıyla hapse alınacaktır. Akif olaya el koyar. Tekin hapse alınır, savcı beklenecek, savcı gelince ifade verecektir. Cevahir’in bu işin peşinde olduğunu bilen Baran’ın içi hiç rahat değildir. Dilan’ın tüm bu yaşananlara canının çok sıkıldığını bildiğinden onu dışarı yemeğe çıkarır. Sahilde çok özel bir hazırlık yaptırmıştır. Dilan Baran’ın hazırlattığı ortamı görünce son derece mutlu olur. Ancak orada da yalnız değillerdir. Onları izleyen birileri vardır. Acaba Baran peşlerinde birilerinin olduğunu fark edecek midir? Öte yandan Tekin cephesinden beklenen iyi haber gelecek midir? Gül ve Fırat doktora gitmişlerdir, her şeyin onlar için zor olacağını düşünürken hiç beklemedikleri bir şey olur; sonuçlarda hata olduğunu öğrenirler. Çocuklarının olması önünde hiçbir engel yoktur. Pervin ise Cevdet’e acilen görüşmek istediğini söyler. Cevdet, son bir kez konuşmak için teklifini kabul eder. Cevriye uzaktan bu görüşmeye şahit olur. Ancak yanlış anlayabileceği şekilde, Cevdet ve Pervin’i el ele görür. Oyuncular: Barış Baktaş - Baran Karabey Yağmur Yüksel - Dilan Karabey Nalan Örgüt - Azade Karabey Erol Yavan - Kudret Karabey Yılmaz Ulutaş - Hasan Karabey Göksel Kayahan - Cihan Karabey Gökhan Gürdeyiş - Fırat Karabey Nazan Bayazıt - Sabiha Emiroğlu Dilan Düzgüner - Havin Yıldırım Ekrem Aral Tuna - Cevdet Demir Dilek Güler - Cevriye Demir Buse Bedir - Gül Soysal Oğuz Okul - Seyis Ahmet Alp İlkman - Cevahir Hacı Bayram Dalkılıç - Şair Mertcan Öztürk - Harun Künye: Yapım: Unik Film / Rains Pictures Yönetmen: Ömer Baykul, Halil İbrahim Ünal Görüntü Yönetmeni: Halil Uzun, Yasin Tüzün Senarist: Münevver Yıldız, Melike Yılman, Necati Küçükazay, Günce Miraç Dizman, Simge Akovalıer, Banu Ocak, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yoldaş, Gülden Şahbaz, İnan Güngören, Nur Araboğa Sanat Yönetmeni: Zülfi Ataş Kostüm Tasarım: Gülkcan İnce Müzik: Minör Tür: Drama #AşkDolu #kançiçekleri #baran #dilan #DilanBaran #kanal7 #barışbaktaş #yagmuryuksel #kançiçekleri348


Söylemler, eylemler..

Dünyanın birçok yerinde sol partiler emek dostudur. Ancak ülkemizde durum farklıdır. Türkiye'de sol partiler, geniş emek kesimlerine daha yakın olduğunu savunmalarına rağmen gerçekte durum farklıdır. Zira CHP dahil kendilerini 'sol' olarak tanımlayan partilerin en zengin semtlerden çok yüksek oranda oy aldıkları biliniyor. Geniş emek kesimlerinin y...


Limon nasıl 100 TL oldu? Dalda çürümüştü

Limon fiyatı rekora koşuyor. Altı ay önce para etmediği için çiftçinin çöpe döktüğü limonun kilosu 100 liraya yaklaştı. Üreticiler, depolardaki limonların piyasaya sürülmesiyle fiyatların yükseldiği görüşünde


Gece kalkıp karpuz yiyen küçük kız

Gece kalkıp karpuz yiyen küçük kız


İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikizlerin yüzlerini ilk kez gösterdi! ‘Kocanı klonlamayı nasıl başardın’

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in yüzünü gösterdi. Çiftin bebekleri babaya ve dede İbrahim Tatlıses'e benzetildi.


Adanalı kebapçıya ‘Kent tanıtımı’ plaketi

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın’a kent gastronomisine yaptığı katkılar nedeniyle plaket verildi.


Sıcaktan evde bunalan vatandaş çareyi parkta uyumakta buldu

Bilecik'te sıcaktan evde bunalan vatandaş çareyi parkta uyumakta bulurken, o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.


Isparta'da dehşet! Babasını boğazını satırla keserek öldürdü

Isparta'nın Senirkent ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen O.S. çıkan tartışmada babası Abdullah Sarıtaş'ın (51) boğazına satırla vurdu. Ağır yaralı halde hastaneye götürülen baba Sarıtaş, hayatını kaybetti.


Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH

Ru 4.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Kova: Günlük Burç Yorumları - 28 Haziran

Kova: 28 Haziran günün genel burç yorumları şöyledir


Vazgeçilmeyen bir tutku, saatlerce yanlarında bekliyorlar

Erzincanlı kuş yetiştiricileri vazgeçemedikleri güvercinler için her gün kümeslerinin başına gelerek kuşlarıyla yakından ilgileniyorlar.


Azimli kadınlar güçlerini birleştirip kendi iş yerlerini açtılar

Bayburt'ta Nazan Meyram Küçükosman, Mafire Yıldırım, Sibel Kurdal, Sevil Okumuş, Gülümser Aydemir isimli kadınlar Yeni Yüzyıl Kadın Kooperatifi isimli işletmelerini kurup, yemek hizmeti sektörüne güçlü kadınlar olarak adım attılar. Hemcinslerine örnek olan kadınlar kurdukları kooperatifte balık, köfte, sulu yemek çeşitlerinin yanı sıra Bayburt'a özgü yöresel lezzetlerle gelen müşterilerine güler yüzle hizmet veriyorlar. Tüm esnafın erkeklerden...


Depresyonun hafif hali: Distimi

Distimi, hafif seyirli ancak uzun süren bir depresif ruh hali olarak tanımlanır. Genellikle hafif bir depresyon olarak adlandırılsa da, etkileri kişisel ve sosyal yaşam üzerinde derin izler bırakabilir. Distimi, bireyin yaşamını gölgelerken, umutlarını ve hayattan aldığı keyfi sinsi bir şekilde azaltır. Kişi kendini sürekli olarak yorgun, umutsuz ve değersiz hissedebilir. Bu hisler zamanla hayatın her alanına nüfuz ederek kişinin sosyal...