Müzik Video

Trending:


Hatay'da tarladaki karpuzları tek tek gazeteyle sardılar

Kavurucu sıcakların mevsim normallerinin üstünde gittiği bu günlerde üretici tarladaki karpuzları tek tek sararak sıcağa karşı korumaya aldı.


Dünyayı Geziyorum – Toulon / Fransa | 7 Temmuz 2024

Ekranların sevilen yüzü Özlem Tunca, Türkiye ve dünyadan renkli görüntüleri ekrana taşıyor. Oturduğunuz yerden dünyayı gezdiren program Dünyayı Geziyorum bu bölüm egzotik tatillerin adresi İtalya'yı gezmeye devam etti. Yıllardır yaptığı programlarla Türkiye ve dünyadan benzersiz manzaralarla evlere konuk olan Dünyayı Geziyorum yeni rotalar çiziyor. Türkiye ve dünyadan benzersiz manzaralar, birbirinden farklı gelenekler, binlerce yıllık tarihi eserler ve ilginç kültürler Dünyayı Geziyorum ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Adana’nın Taşköprü’sü, Maldivler’in turkuaz renkli suları, Ürdün’ün Petra Antik kenti, Nevşehir’in Kapadokya’sı… Görülmeye değer manzaralar, geçmişe ışık tutan tarihi eserler ve doğanın keşfedilmeyi bekleyen güzellikleri Dünyayı Geziyorum ile Kanal 7 ekranlarından evlere ulaşıyor. Farklı kültürlerin renkli görüntülerle harmanlanıp izleyiciye aktarıldığı ‘Dünyayı Geziyorum’ yeni bölümleri ile her Pazar 17:00'de Kanal 7’de…


Karaduvar sahili temizlendi

Akdeniz Belediyesi, vatandaşların dinlenmek, piknik yapmak veya denize girme için ziyaret ettiği Karaduvar sahilinde, vatandaşların da katılımıyla temizlik çalışması gerçekleştirdi.


Bu defa yastıktan altın çıktı, vefakar yorgancı altınları teslim etti

Aydın'ın Karacasu ilçesinde iki yeğeni ile birlikte yorgancılık yapan ve sürekli eski yorgan, yatak ve yastık arasında bulduğu para ve altınlarla gündeme gelen Ahmet Küçükkonuklar, kendilerine yastık yapımı için getirilen pamukların içerisinden buldukları 80 bin TL değerindeki altınları sahiplerine teslim etti.


Üzüm bağlarına çifte koruma

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin dünyaca ünlü sofralık Çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında çift koruma sistemi uygulanmaya başlandı.


Singapur'da çekirge ve süper solucanlar dahil 16 böcek türü yiyecek olarak onaylandı

Singapur’da aralarında çekirge, cırcır böceği ve süper solucanların bulunduğu 16 böcek türünün yiyecek olarak onaylandığı bildirildi.


16 yaşındaki genç annesini öldürmüştü! Azmettirmekle suçlanan baba konuştu: İlişkisi olduğunu bilmiyordum... 'O benim bacım' demişti

Samsun'da annesi Melek Baştürk'ü (44), 5 kurşunla tabancayla vurarak öldüren V.S.K. (16) tutuklu yargılandığı davada "Bana kimse yardım etmedi, azmettirmedi" dedi. Onu azmettirdiği öne sürülen tutuksuz sanık babası Kenan K. (61) ise suçlamaları reddederek "Ben eşimle N.T. arasında gönül ilişkisi olduğunu olay yaşanana kadar bilmiyordum. N.T.'yi aradım, bana "Sen benim ağabeyimsin, o da benim bacım" deyip, çocuklarının üzerine yemin etti. " dedi.


Göller şehri Sivas, göllerinin güzelliğiyle mest ediyor

Göller şehri olan Sivas, içerisinde barındırdığı gölleriyle kendine hayran bırakıyor.


Antalya’da teknesinde yaşayan adam ölü bulundu

Antalya'da balıkçı barınağında bir kişi teknesinde ölü olarak bulundu. Şahsın bir gün önce rahatsızlandığı, gelen ambulans görevlilerinin ısrarına rağmen hastaneye gitmediği öğrenildi.


Adana'da 'Tetik parmak sendromu'nu iyileştiren bitkisel karışım geliştirdi! 12 farklı hastada iyileşme sağladı

Adana'da, hazırladığı karışımı 'tetik parmak sendromu' yaşayan 12 farklı hastada deneyen ve işe yaradığını fark eden Prof. Dr. Hikmet Yeter Çoğun, karışım için patent başvurusuna hazırlandıklarını söyledi.


Matematik öğretmenliğinden lavanta yetiştiriciliğine

DÜZCE (İHA) – Düzce'de pandemi döneminde eşinin köyüne yerleşen matematik öğretmeni Esra Eser, yetiştirdiği lavantalarla çiftçiliğe adım attı. Ayrıca lavantadan aromatik ürünler üreten Esra Eser, köy kadınlarına öncülük ederek tarımsal kalkınma kooperatifini de hayata geçirdi.


Alanya’da ilk yavru caretta carettalar denizle buluştu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yüzlerce caretta caretta yuvasından yavrular çıkmaya başladı, yumurtadan çıkan ilk yavrular denize ulaştı.


Kars'ta Anadolu yer sincabı görüntülendi

Kars'ın Susuz ilçesinde "Anadolu gelengisi" olarak da bilinen Anadolu yer sincapları çayırlık alanlarda yiyecek ararken ve beslenirken görüntülendi.


Dikkat! Şifrelerinizi hemen değiştirin

Dikkat! Şifrelerinizi hemen değiştirin Dijitalleşen dünya, her geçen gün daha fazla mobil hale gelen finansal işlemler, akıllı telefonlarımızdan kolayca yapabildiğimiz işlemler... Tüketicilere çok fazla kolaylığı tek bir tuşla sağlarken, bir yandan da veri güvenliğini saldırılara karşı açık hale getiriyor. Özellikle birçok farklı uygulamada aynı şi...


2 asırlık seccade 41 farklı kalıpla yeniden hayat buldu

Tokat’ta 200 yıllık geçmişe sahip seccade, orijinal yapım tekniklerine sadık kalarak 41 farklı kalıpla yeniden üretiliyor.


Konyaaltı'nda sokakta dans var

Konyaaltı'nda sokakta dans var ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi, hafta sonu vatandaşları yoga ve dansla buluşturdu. 23 Nisan Parkı'nda uzman eğitmenler eşliğinde yoga yapan vatandaşlar, Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen Gün Batımı Dansları'nda ise sokakta dans yapmanın keyfini yaşadı. Konyaaltı Belediyesi, ilçe sakinlerini spor ve sanat etkinl...


Kız arkadaşının ‘Hayalin yok’ demesiyle hırslandı, dil bilmediği ABD’de patron oldu

Niğde'de yaşarken gündelik işçi olarak birçok işte çalışan Can Harmanşah'ın hayatı, kız arkadaşının 'Senin bir hayalin yok' diyerek onu terk etmesi ile değişti. İngilizce bilmeden eğitim için gittiği ABD'de birçok işte çalışan Harmanşah, masa başı işinden mutlu olmadığı için istifa ederek patronuyla ortak ABD'de tır şoförleri için eğitim okul açtı.


Bodrum’da yerli turistte düşüş, yabancı turistte artış görüldü

Turizm cenneti Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl yerli turistte azalma, yabancı turistte ise artış görüldü.


Arkadaşları "Yapma" dedi... Öldüren inat!

Arkadaşları "Yapma" dedi... Öldüren inat! Kocaelinde olay, Kandıra ilçesi Çalköy Seyrek Mahallesinde yaşandı. Arkadaşlarının ikazına rağmen gece denize giren Ferhat Y.den (45) bir süre sonra haber alınamadı. 4 SAAT SONRA CANSIZ BEDENİ BULUNDU AAda yer alan habere göre arkadaşları ve yakınlarınca Ferhat Y.yi arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 4 sa...


Hayat pahalılığı vatandaşı vurdu, eşya kiralama dönemi başladı: Ayda 95 TL’ye akıllı saat, 250 TL’ye akıllı telefon

Hayat pahalılığına karşı 'eşya kiralama' dönemi başladı. Ayda 95 TL’ye akıllı saat, 250 TL’ye akıllı telefon, 160 TL’ye robot süpürge kiralanabiliyor. Özellikle yazın gelmesiyle tatil için yazlıklarına gidenler teknoloji ürünlerinden ev aletlerine, e-Mobilite ürünlerinden anne bebek ürünlerine kadar birçok ürünü dönemsel olarak kullanabiliyor. Türk...


İstanbul'da sahte parfüm operasyonu: 31 bin şişe sahte ürün ele geçirildi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 20 milyon lirayı bulan 31 bin 760 şişe sahte parfüm ele geçirildi. Baskınlarda, 1 kişi gözaltına alınırken, ünlü markaların taklidi olduğu değerlendirilen parfümlerin 'merdiven altı' diye tabir edilen imalathanelerde üretildiği ortaya çıktı.


Ailesini uykuda katletti! 3 ölü

Baba evine dönen boşanma aşamasındaki kızıyla tartışan İsmet Budak, ailesi uyurken dehşet saçtı. Silahlı cani, eşi Songül Budak, kızı Cansu Aslan ve 5 yaşındaki torunu Bulem'i katletti.


Kaymakam Albayrak: “Kilim kültür aktarımı olarak çok mühim bir noktada”

Birbirinden farklı desenlerle tarihi yansıtan Sarız kilimleri, tarihi Kayseri Kalesi'nde sergilendi.


Kars'ta ortaya çıktı: "Anadolu gelengisi" olarak da biliniyor

Kars'ın Susuz ilçesinde Anadolu yer sincapları çayırlık alanlarda yiyecek ararken ve beslenirken görüntülendi. Bu sincaplar "Anadolu gelengisi" olarak da biliniyor. https://haberglobal.com.tr/gundem/karsta-ortaya-cikti-anadolu-gelengisi-olarak-da-biliniyor-359317


Akdeniz'in incisi, Adana'nın gözbebeği: Karaisalı görenleri hayran bırakıyor

Adana Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi. Tarihi ve doğal güzelliği ile ön plana çıkan Akdeniz'in incisi olan şehrimiz yemek kültürü ve sıcak kanlı insanlarıyla adete gidenleri büyülüyor. Her ilçesinin kendine özgü farklı özellikleri bulunan Adana'nın en güzel ilçesi de belli oldu.


Emekliye yeni zam formülü! En düşük maaş ne kadar olacak! Harekete geçildi

Memur ve emeklilerin temmuz ayı enflasyon farkları belli oldu. Buna göre memur ve memur emeklileri yüzde 19.31 oranında zam alacakken, SSK ve Bağkur emeklileri yüzde 24.73 oranında zam farkı alacak. Öte yandan Kök maaşının düşüklüğünden dolayı zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan emekliler için yeni çalışma yapılıyor. Peki maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak? En düşük memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar oldu? İşte detaylar...


Fethiye'ye tatile gelen 2 kişiden kız arkadaşlarına sıra dışı evlilik teklifi

İzmir’den Fethiye’ye tatile gelen tatile 2 kişi kız arkadaşlarına su altında evlilik teklifinde bulundular. https://haberglobal.com.tr/gundem/fethiyeye-tatile-gelen-2-kisiden-kiz-arkadaslarina-sira-disi-evlilik-teklifi-359358


Evlenmenin maliyeti 500 bin TL'yi aştı

Türkiye'de yılda ortalama 550 bin çift evleniyor. Söz, nişan ve düğün masrafları göz önüne alındığında evliliğin maliyeti 500 bin TL'yi geçiyor


Aracıyla Kızılay metro istasyonuna uçtu

Ankara'nın merkezinde bulunan Kızılay metro istasyonuna bir sürücü araçla girdi. Ankara'nın en işlek noktalarından birinde bulunan Kızılay metro istasyonu korkulu bir kazaya sahne oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple 06 GE 3897 plakalı bir araç sürücüsü, aracın kontrolünü kaybederek Kızılay'da bulunan Kızılay metro istasyonunun merdivenlerinden aşağı uçtu. Olayın sabah saatlerinde yaşanması bir facianın önüne geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri olayla ilgili tutanak tutarak inceleme başlattı.


Gaziantep Doğal Yaşam Parkı yılın ilk yarısında 2 milyon 480 bin ziyaretçiyi ağırladı

Gaziantep Doğal Yaşam Parkı, yılın ilk yarısında 2 milyon 480 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.


40 yıldır ıssız bir adada tek başına yaşıyor! İşte Ömer Yıldırım'ın yüreklere dokunan hikayesi

Adana'da yaşayan Ömer Yıldırım, tam 40 yıldır her gününü yalnız başına bir adada geçiriyor. Yıllardır aynı barakada insanlardan uzak bir yaşam sürdüren Yıldırım'ın hikayesi yüreklere dokunuyor.


Bolu'da Roma dönemine ait kalıntılar bulundu

Bolu'da bir inşaat alanında yapılan temel kazma çalışmaları sırasında tarihi bir hamamın kalıntıları ortaya çıktı. Kazı alanında yapılan incelemeler sonucunda hamamın Roma dönemine ait olduğu düşünülüyor. Ayrıca, çevrede sıcak su kanalları da bulunmaktadır. Kazı çalışmaları devam ederken, bulunan değerli parçalar Müze Müdürlüğüne teslim edilecektir.


Yeşim, sokak hayvanlarına umut oluyor

Yeşim Grup ve Yıldırım Belediyesi iş birliği ile atık yemekler sokak hayvanları için mamaya dönüşüyor. Proje ile atık yemeklerin toplanaraksokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlamak ve çevresel duyarlılığı artırmak hedefleniyor.


Konserve kutudaki gıdalara dikkat: Erken ergenliğe sebebiyet verebilir

Günlük hayatta yaygın olan konserve kutu gıdalar, plastik saklama kapları ve damacanalarla ilgili uyarıda bulunan Doç. Dr. Mustafa Temizel, bu maddelerin uzun vadeli kullanımında tehlikeli olabileceğine işaret etti. Bazılarının içinde bulunan BPA'nın östrojen hormonunu taklit ettiğini belirten Doç. Dr. Temizel, çocukların erken ergenliğe girmesine ve erkeklerde kısırlığa neden olabileceğini söyledi. Ayrıca, pet şişelerin düzgün koşullarda muhafaza edilmediğinde içindeki sıvıya zararlı maddelerin geçebileceğini de vurguladı.


Şile'de okul müdürünün acı ölümü! Cansız bedeni 1.5 km uzaklıkta bulundu

Olay saat 09.00 sıralarında Şile Sofular Plajında meydana geldi. Pendik İTO Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müdür olarak görev yaptığı öğrenilen Memduh Alparslan Cıngıloğlu (49), kamp yapmak için dün sabah saatlerinde arkadaşlarıyla mesire alanına gitti. Geceyi kamp alanında geçiren Cıngıloğlu ve 3 arkadaşı sabah saatlerinde denize girdi. Bir süre sonra arkadaş grubundan biri boğulma tehlikesi geçirdi. Muğla'da şoke eden anlar! Evini yakıp kuyuya...


Aleyna Tilki, süper mini şortlu sahne kıyafetiyle hiç beğenilmedi

Daha önce yaptığı bir açıklamada "Kıyafeti eleştirmek tacizdir" diyen Aleyna Tilki, sahneye süper mini bir şort ve kısa bluzla çıktı. Tilki'nin tarzını hiç beğenmeyen birçok kullanıcı "İmkanın varken insanların içine bu kıyafetle nasıl çıkarsın" yorumu yapıldı.


Adana'da dikkat çeken manzara: Gören Karadeniz sanıyor

Adana'nın Feke ilçesinde baraj göleti sahip olduğu manzarasıyla Karadeniz'i andırırken görenleri kendine hayran bırakıyor. https://haberglobal.com.tr/gundem/adanada-dikkat-ceken-manzara-359221


Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum'da görüntülenirken, Özçivit'in göbekli hali dikkat çekti

Bodrum’dan aldıkları lüks villaya yerleşen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Gündoğan’da baş başa deniz keyfi yaparken görüntülendi


Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde bulunan Kudret Köprüsü, doğal köprü olma özelliği ve muhteşem manzarasıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Köprü, Murat Nehri ve kaplıcaları izleme imkanı sunarken, fotoğraf tutkunları için de doğal stüdyo ortamı sağlıyor.


Bingöl'de sıcaktan bunalanlar termal suların karıştığı gölette serinliyor

Bingöl'de sıcaktan bunalanlar, Ilıcalar beldesinde termal suyun karıştığı gölete giriyor.


Muş’un doğa harikası doğaseverlerin yeni gözdesi oldu

Muş'un doğal güzellikleri arasında yer alan Kızılağaç Kanyonu, doğal yapısıyla ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.


Arkeologlar antik Roma kanalizasyonunda mermer tanrı heykeli buldu

"Başı korunmuş durumda. Çok iyi durumda. Ellerinde birkaç kırık var" diyen arkeolog ekibinin başındaki Lyudmil Vagalinski, heykelin eski bir Yunan orijinalinin Roma kopyası olduğunu da sözlerine ekledi


Tavşanlı'da Ebabil Kuşu İş Yerine Uğruyor

Tavşanlı ilçesindeki bir iş yerinde her yıl misafir olan ebabil kuşu, bakımı yapıldıktan sonra doğaya salınacak.


Havai fişek şarapneli sakat bıraktı!

Havai fişek şarapneli sakat bıraktı! Selime Kılıç, 7 Temmuz 2019 tarihinde İstanbul Sarıyerde düğüne gitti. Arkadaşlarının mutluluğuna şahit olmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Gelin ve damat yolunda patlatılan havai fişeğin şarapneli dizine saplandı. Aylarca tedavi gördü, fakat hiçbir zaman eski sağlığına kavuşamadı. Dizi sakat kaldı, merdiven...


İslam Memiş'ten gram altın için ezber bozacak 'ağustos' tahmini geldi! 'O gün geldi çattı' deyip...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki ağustos ayı için çarpıcı bir gram altın tahmini yaptı. https://haberglobal.com.tr/ekonomi/islam-memisten-gram-altin-icin-ezber-bozacak-agustos-tahmini-geldi-o-gun-geldi-catti-deyip-acikladi-359230


32 yıl sonra kendi mezarını buldu! Filmlere konu olacak hikaye

Olay, 32 yıl önce Nevşehir'de gerçekleşti. Yasak ilişki sonrası dünyaya gelen Ayşe Neşeli daha bir günlükken cami avlusuna bırakıldı. Vatandaşlar tarafından bulunan Ayşe Neşeli daha sonra bir aileye evlatlık olarak verildi. 12 yaşına kadar bir ailede evlatlık olarak büyüyen Ayşe Neşeli üvey annesinin ölümünden sonra evden kaçtı. Polis ekipleri tarafından bulunan Ayşe Neşeli, üvey babasına teslim edilirken, üvey babası ve polisin kendi...


Adana'da 5 yaşındaki çocuğa ne oldu? Çocuğun sağlık durumu nasıl?

Adana'da, sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 5 yaşındaki çocuğun tedavisi devam ediyor. Merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde 5 Temmuz'da arkadaşlarıyla sokakta oyun oynayan Suriye uyruklu Abbas Haşmet, sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı.


Damatların biri terledi diğeri sevindi

Karabük'te düğünde damada 40 metrelik düğün takısı yapıldı. Bir düğünde arkadaşlar tavla oynayarak bahşiş topladı, diğer düğünde ise damadın arkadaşları 5 liralık banknotlardan oluşan takı yaptı.


Simge Sağın: Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Duygusal parçalara sıra geldiğinde 'Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?” diye soran Sağın, çok az kişinin el kaldırması üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.


Uşak'ta 'Halk Yumurta' projesi

Uşak'ta 'Halk Yumurta' projesi UŞAK, (DHA)-UŞAK'ta vatandaşın ucuz ve sağlıklı yumurtaya ulaşması için kentini çeşitli noktalarında 'Halk Yumurta' projesi başlatıldı.Uşak Belediyesi, Halk Ekmek ve Halk Süt projelerinin ardından şimdi de Halk Yumurta'yı hayata geçirdi. Halk Yumurta, şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlarla buluşturulmaya başlandı. ...