MASTERCHEF 3. TURA HANGI YARışMACıLAR GEçTI? 2 TEMMUZ 2024 üST TURA GEçEN YARışMACıLAR

MasterChef'te düellolar başladı. MasterChef 2024 ana kadronun belirlenmesi için ilk düellolar ekranlara geliyor. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'in verdikleri menüleri en başarılı şekilde hazırlayan isimler 3. turu garantiledi. Gecenin yemekleri ise irmik helvası, buffalo wings, gyoza, kabak çiçeği dolması oldu. Peki, 2 Temmuz MasterChef'te kimler kazandı, üst tura kimler çıktı?

MasterChef 2. tur elemeleri başladı. Üçerli guruplar düellolarda ter döktü. Kazanan isimler 3. tura çıkmayı garantilerken diğerleri yarışmaya veda etti. Peki, dün gece MasterChef üst tura kimler çıktı, kimler kazandı? İşte, 2 Temmuz MasterChef Türkiye kazanan isimler.

MASTERCHEF'TE KİMLER KAZANDI?

İlk düello Tebessüm Güven, Elif Sude Şahin ve Deniz Zeybekler arasında gerçekleşti. Yarışmacılardan irmik helvası yapmaları istendi.

Salı akşamı ilk turda Tebessüm, Sude, Deniz irmik helvası yapmak için karşı karşıya geldi. Süre 25 dakika oldu. Şeflerin yaptığı değerlendirme sonrası gecenin kazananı Deniz oldu.

2. elemelerin bir sonraki aşamasında ise şefler Savaş, Umut, Enes'ten buffalo wings yapmalarını istedi. 35 dakikalık süre sonunda şeflerin kararı ile bu turun kazananı da Enes oldu.

Gecenin bir diğer yemeği olan gyoza için bu kez üçlü düelloda Nur, Nida, Emine eşleşti. 35 dakikalık süre sonunda üçlü düellonun galibi olarak üst tura çıkan isim Nida oldu.

Ruşa, Maria, Hande'nin mücadele verdiği düello sonunda şefler kararını açıkladı. Gecenin son yemeğini de Ruşa kazandı.

2024-07-03T04:56:59Z dg43tfdfdgfd