KıVıRCıK SAçLARA öZEL SAç MASKESINDE ELEKTRIKLENMEYE VEDA! BALLA KARışTıRıNCA KURULUK DA KALMıYOR

Kuru saçlardan pek çok kadın şikayetçidir. Kuaförlerde pek çok ürün tavsiyesi verilir ancak sonuç alınmaz. Cüzdan ve zaman da boşa gider. Bu saç maskesi kıvırcık saçlılar için oldukça işe yarıyor.

Saçlarda elektriklenmenin nedenleri farklıdır. Yetersiz nem, saçın dokusu, protein seviyesi bunu önemli ölçüde etkiler.

Saç tipi de kişiden kişiye değişir. Herkes için aynı çözüm olanaksızdır. Bu kuru ve elektriklenme problemi özellikle kıvırcık saçlarda görülür. Güzel buklelere sahip olmak için de bu elektriklenme sorununu bitirmek gerekir. Kuru saç düzeltilir ancak buklelerin belirginleşmesi için hacim de lazımdır.

Saçların elektriklenmesini kontrol etmek için maske ve bakımlar vardır. Ev yapımı avokado maskesi bunlardan birisidir. Avokado maskesi saçları doğal nemlendirir. Ayda 1 kez uygulanmalıdır.

MALZEMELER

1/2 avokado, 1 - 1,5 yemek kaşığı bal, 1 yumurta, 3 damla biberiye yağı yeterli olacaktır.

Malzemeleri karıştırdıktan sonra saçlara eşit şekilde uygulanır. 15-20 dakika kadar saçlarda bekletilir. Balın miktarı saçların kuruluk derecesine bağlıdır.

Bal saçları iyice nemlendirir. Saçlara parlaklık verir. Biberiye de saç uzamasına yardımcı olur.

Saçlarınıza nem kazandırmak kuruluk ve elektriklenmeyi önlemenin en garantili yoludur. Kuru ve nemsiz saç, saç tellerindeki elastikiyetin eksilmesine neden olduğundan, kolay kırılmaya da yol açar.

Saç uzmanlarına göre yeterli nemin kazanılması için su her şeydir. Kıvırcık saçlıların yaptığı en büyük hata da şekillendirici ürünleri kullanmadan önce saçları kurutmaktır. Ürün kuru saça sürülürse elektriklenmeye yol açar.

Saç ürünleri ıslak saça uygulanmalıdır. Ayrıca ıslak saça uygulanan şekillendirici ürünler, hem kuru hem de elektriklenen saçların görünümünü ve genel sağlığını da iyileştirir.

2024-08-08T12:18:07Z dg43tfdfdgfd