Trending:


Açıklamasıyla dünyayı sarsmıştı... Kate'in hastane sırları ortaya çıktı

2024 yılının ilk yarısı, dünyadaki milyonlarca kişi için sarsıcı bir şekilde başladı. Elbette farklı coğrafyalarda, çoğu üzücü birçok olay yaşandı. Ama içlerinden biri vardı ki konunun meraklılarını, yıllardır gördükleri düşten uyandırdı. Hayatın hiç kimse için bir peri masalı olmadığını herkese gösterdi. Bu kocaman dünya içinde tek bir kişinin bile üzüntülerden, dertlerden, hastalıklardan ve ölümden muaf tutulmadığını hatırlattı.


İstanbul sular altında! Yağmur bir anda bastırdı, vatandaşlar zor anlar yaşadı

Meteoroloji ve AKOM'un art arda uyarıları sonrası İstanbul Anadolu yakasında sağanak yağış etkili oldu. Havanın bir anda kararmasıyla sokaklar sular altında kalırken, dolu şeklinde etkili olan yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.


"Othello sendromu" ilişkileri olumsuz etkiliyor: Belirtileri neler?

Eşiniz ya da sevgilinizin aşırı kıskançlığı ilişkilerinizi zora sokuyor mu? Bu durum, Othello sendromu olarak bilinen ciddi bir psikolojik bozukluğun belirtisi olabilir.


Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte gıda zehirlenmeleri de artıyor

Sıcaklıkların yükselmesiyle gıda zehirlenmeleri vakaları da ciddi oranda artış göstermeye başladı. Temel ihtiyaçlar olan gıda ve su, temizlik kurallarına dikkat edilmediğinde zararlı mikroorganizmalara ev sahipliği yaparak hastalık sebebi olabiliyor.


Tokat’ta bulduğu yaralı yavru leyleği İstanbul’daki evinde besliyor

Memleketi Tokat'ta bir leylek yuvasında yaralı bir leylek olduğunu gören Metin Keskin, leyleği kendisi alamayınca itfaiyeye haber verdi. İtfaiye tarafından yuvadan alınan leyleğin ayağının koptuğunu gören Keskin, veterinere götürüp hayvanı tedavi ettirdi. Yürüyemeyen ve uçamayan yavru leyleğin kendi başına yaşayamayacağını gören Keskin, İstanbul'da yaşadığı evine getirerek burada leyleğin beslenme ve bakımını yapıyor.


İKİZ KIZLARIYLA HEP GÜNDEMDE! Eğlenceli ev hallerini paylaştı

2016'da dünyaevine giren, üç yıl sonra ikiz kızları Alin ve Lina'ya kavuşan Pelin Akil ile Anıl Altan, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiasıyla magazin gündemine zaman zaman geliyordu. Geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen ayrılık sorularını yanıtlayan Pelin Akil şimdilerde ailesiyle birlikte zaman geçiriyor. Akil son olarak ise ev halini takipçileriyle paylaştı.


Sezon ortasında Bodrum sokakları bomboş: Esnaf sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili

Sosyal medyada paylaşılan yüksek fişler Bodrum'u vurdu. Otellerin doluluğu % 60'a düştü, mekânlar boş kaldı. Sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili olan esnaf, 'Her yer pahalı algısı oluşturuyorlar. 100 TL'ye lahmacun, 200 TL'ye 3 çeşit yemek var' diyor.


Toplam 7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Şehitkamil Belediyesi, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla insan sağlığını tehlikeye atabilecek işletmelere karşı kapsamlı denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Sanayi Mahallesi'nde gerçekleştirilen denetimlerde, güvenilir gıda vasfına sahip olmayan bin 250 kilogram toz baharat ve 6 ton meyve çekirdeği olmak üzere toplam 7 ton 250 kilogram gıda ürünü ele geçirilerek imha edildi.


Ganalı şef en uzun yemek yapma rekorunu kırdığını iddia etti

Gana’da 802 saat 25 dakika boyunca yemek yaparak en uzun süre yemek yapma rekorunu kırdığını iddia eden Ganalı şef Ebenezer Smith, Guinness Rekorlar Kitabı tarafından yalanlandı.


Van otlu peyniri yaz aylarında hediyelik olarak alınıyor

Van'da endemik bitkilerin karışımıyla yapılan ve kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi otlu peynir, yaz aylarında Türkiye'nin dört bir köşesine hediyelik olarak gönderiliyor.


Dünya Güzellerim'in ilk bölümümde olay çıktı! Bülent Ersoy, Banu Alkan'a öfke kustu: Aptal saptal işler yapıyorsun

Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever'in yer aldığı Dünya Güzellerim Tatilde programı ilk bölümüyle ekrana geldi. Bir oteli işletmeye çalışan ünlü isimlerden Bülent Ersoy, temizlik malzemesi almaya gönderdiği Banu Alkan'ın doğal taşlar aldığını görünce ''Siz benimle oyun mu oynuyorsunuz, aptal saptal işler. Sen buraya ne yapmaya geldin'' diye bağırdı. Alkan da ''Sen kimsin de Afrodit'e bağırıyorsun'' diyerek tepki gösterdi.


Esenyurt'ta çocuklara bıçak çeken yaşlı kadın

Esenyurt ilçesinde oyun oynayan çocuklara sesten rahatsız olduğu gerekçesiyle bıçak çeken yaşlı kadın, mahallenin kabusu oldu. Kadının elinde bıçakla komşularla kavga ettiği anlar kameralara yansıdı.


Yaz Mevsiminde Göz Alerjisine Dikkat

Her mevsim oluşabilen göz alerjisi; polenler, güneş ışınları, havuzdaki klorlu su ve klimanın kurutucu etkisiyle bu mevsimde daha fazla görülüyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Mürüvvet Ayten Tüzünalp konuyu değerlendirdi.


Romanyalı turistler Antalya'ya geliyor

Yılın ilk altı ayında 6 milyon 200 bin yabancı turistin tatil yaptığı Antalya'da, vize muafiyetinin sağlandığı Romanya'dan gelen misafir sayısında da yüzde 15 artış sağlandı.


Geçim sıkıntısı yaşayan Yeşilçam'ın efsane ismi tezgah açtı

Geçtiğimiz aylarda geçinemediği için fotoğraflarını satışa çıkartan "Bayan bacak" lakaplı Serpil Örümcer, bu sefer de Fatih'te tezgah açtı. Örümcer'in izinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.


Enfeksiyonlu dişi çekilen 8 yaşındaki çocuk az kalsın gözünden oluyordu

İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre, enfeksiyonlu dişin çekilmesinin ardından yüzü şişmeye başlayan, ateşi çıkan, kusan 8 yaşındaki çocuk ve ailesi adeta kabusu yaşadı. Şikayetlerin başlamasının ardından tekrar başvurduğu diş polikliniğinde antibiyotik verilen küçük çocuk, durumunun kötüye gitmesi üzerine hastaneye yatırıldı. Göz selüliti teşhisi konulan 8 yaşındaki Rüzgar Taha Çavdar 11 gündür hastanede tedavi görürken, geç kalınması halinde...


Hatay'da yeni trend 0.25'lik altın

Hatay'da düğünlerde altın takma kültüründen vazgeçemeyen depremzede vatandaşlar, 0.25 gram ağırlığa ve tırnak büyüklüğüne sahip olan 600 TL bandındaki altına rağbet gösteriyor.


Marmaris’te yat tatili

Marmaris’te tatil yapan Özcan Deniz-Samar Dadgar çifti, önceki gün kiraladıkları lüks yatta oğulları Kuzey’le görüntülendi.


Eliyle ayı beslemek isteyen adamın başına gelenler sosyal medyada gündem oldu

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Nemrut Kalderası'nda yaşayan ayıları eliyle beslemek isteyen sosyal medya fenomeni, ayının saldırısına uğradı. https://haberglobal.com.tr/gundem/eliyle-ayi-beslemek-isteyen-adamin-basina-gelenler-sosyal-medyada-gundem-oldu-358524


Nagehan'a attığı mesajlar ifşa oldu: Seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar

Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan evlilik boyunca ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete uğradığını ve tehdit edildiğini öne sürerek hem ceza hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Mahkemeye sunulan dilekçede Kütahyalı'nın, Alçı'ya gönderdiği mesajlar yer aldı. Mesajlarda Alçı'ya "Seninle ROK'un karısı diye fantezi yapıyorlar", "Düşük seviyeli başarısız zavallı" ifadeleri yer alırken Kütahyalı'nın,...


20 yıl boyunca çekiç olarak kullandığı alet Vietnam Savaşı'ndan kalma bir el bombası çıktı

Çin'in Hubei eyaletinde yaşayan 90 yaşında bir kadın, 20 yıl boyunca fındık kırmak ve çivi çakmak için çekiç olarak kullandığı aletin Vietnam Savaşı'ndan kalma bir el bombası olduğunu keşfedince hayatının şokunu yaşadı. El bombasının yıllar boyunca nasıl patlamadığı ise büyük merak konusu oldu.


Çamardı'da kiraz hasadı başladı

Çamardı'da kiraz hasadı başladı Andaç ARSLANPAY/ÇAMARDI (Niğde),(DHA)- NİĞDE'nin Çamardı ilçesinde kiraz hasadı başladı. İhraçlık ürünler bahçede kilosu 45-55 liraya satılıyor.Çamardı ilçesinde kiraz hasadı başladı. Çamardı Ziraat Odası Başkanı Bilal Çınar, hasat yapılan bahçelerde incelemelerde bulundu. Verim ve kalitenin bu yıl iyi olduğu kaydede...


Yarım asırdır arıcılık yapan çift, 5 çocuk büyütüp evlendirdi

Sivas'ta gezgin arıcılık yapan Ordulu Tomakin çifti, yaklaşık 200 kovan arıda bal üretimi yapıyor. Yaklaşık 50 yıldır arıcılıkla uğraşan Tomakin çifti, arıcılıktan elde ettikleri gelirle 5 çocuklarını büyütüp, okutup evlendirdi.


İzmit’te çocuklar zeka oyunlarıyla gelişiyor

Çocukların strateji geliştirme, planlama, dikkat-konsantrasyon ve hafıza gibi alanlarda gelişimlerini sağlayan akıl ve zeka oyunları atölyesi, İZGİM, Akpınar TOKİ ve Kuruçeşme Yaşam Merkezi'nde başladı.


Side'de ilham perisi heyecanı

Side Antik Kenti'ndeki restorasyon çalışmalarında milattan önce 2. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen, mitolojik ilham perisi Kalliope'nin ismi ve resminin yer aldığı mozaik zemin bulunmuştu.


İşaretler ve yeni Göztepe

İşaretler yaşamda çok şey anlatır.


Efes Antik Kenti'nin Koressos Kapısı gün yüzüne çıkarılacak

Efes Antik Kenti'nin bilinen üç büyük kapısından biri olan Koressos Kapısı, kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılacak.


Meteoroloji paylaştı! 14 ilde sarı kodlu alarm.... Orhan Şen'den İstanbul için sağanak yağış uyarısı

Yaz aylarını yaşadığımız günlerde yağışlı havalar kısa da olsa etkisi gösterdi. Dün Bursa ve çevresinde gökgürültülü sağanak yağış sele neden oldu. Bugün de Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 ile sarı kodlu uyarı verdi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için saat verdi. Ayrıca Şen, önümüzdeki haftaya doğru sıcaklıkların tekrardan yükseleceğine ve orman yangınlarına dikkat edilmesi gerektiğini aktardı. İşte ülkemizdeki...


Kuşadası'nda erkek vahşeti: Eski eşi yara almadan kurtuldu, sevgilisi öldü

Aydın'da Kuşadası ilçesinde Murat N., bir süre önce boşandığı Derya B. ile onun sevgilisi Orhan Murat'a pusu kurup silahlı saldırı düzenledi. Murat hayatını kaybederken, Derya B. ise yara almadan kurtuldu. Olayın ardından kaçan Murat N., polis tarafından yakalandı. Olay, saat 01.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak'ta meydana geldi. Peş...


Dünyaca ünlü araştırmacı doktor uyguladığı 'uzun ömür diyeti'nin sırlarını anlattı: Bu üç şeyi her gün yapıyor

Uzun ömürlü olmak, sağlıklı yaşlanmak herkesin hayali. Son dönemde bu alanda yapılan araştırmalar, beslenmenin ömrü uzatmakta en önemli unsurlardan biri olduğunu gösteriyor. Peki nasıl bir beslenme? O sorunun cevabını da dünyanın en tanınmış uzun ömür araştırmacılarından biri verdi.


Menengiç bitkisi toprağa ulaşmak için kayayı yaklaşık 2 metre deldi

Adıyaman’da menengiç bitkisinin kökleri büyük bir kaya parçasını delerek toprağa ulaştı. Yol kenarındaki bitki, görenlerin dikkatini çekiyor.


Yaşlı çiftten, yaptıklarına tepki gösteren kadına sopalı darp

Maltepe'de bir kadının sokak köpeklerini beslemek için yere bıraktığı yemeği gören yaşlı çift, duruma karşı çıkarak tepki gösterdi. Yaşlı çift, kadına sopayla saldırdı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.


Uzmanı uyardı: "Sosyal medyada gördüğünüz ürünleri bilinçsizce kullanmayın"

Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Doktor Rana Başara Şahin, doktor tavsiyesi olmadan sosyal medyada paylaşılan cilt kremleri ile ilgili uyarılarda bulundu.


BÖYLE OLUNCA GİY!

Zeynep Bastık, Harbiye tarzı ile tam not aldı. Konseri için iki kostüm giyen güzel şarkıcı ilk tercihi siyah kostümü ve ikinci buz mavisi tül taş detaylı kostümüyle böyle fiziğin varsa giy dedirtti. Öyle güzel görünüyordu ki esmer Barbie dedirtti. EN GÜZEL EN ZARİF GELİN DİYEBİLİRİZ Zeynep Mayruk amp; Tolga Sarıtaş çifti bu hafta dünyaevine girdile...


Yengeç Yeni Ayı, 5 Temmuz 2024'te Sirius Geçidi'nin kalbine ulaşacak

Koç: Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar, gökyüzü aileniz arkadaşlarınızla ilişkilerinizin bir hayli önem kazanacağı bir hafta da olduğunuza işaret etmekte. Sorunlarınızı aşmanıza engel olan her türlü durumdan uzaklaşacak ve doğru kararlar alıp başarıyla uygulayacaksınız. Sevdiklerinizle huzuru birliği sağlayacağınız ilişkilerinizin güçleneceği ...


Kilis'te Zeytin ve Zeytinyağında Yüksek Rekolte Beklentisi

Kilis'te zeytin ve zeytinyağında yüksek rekolte beklentisi çiftçileri sevindirdi. Bu yıl 300 bin dekar alanda 4 milyon 500 bin zeytin ağacından yaklaşık 60 bin ton zeytin elde edilmesi ve 9 ile 10 bin ton zeytinyağı çıkarılması bekleniyor.


Kulis: Kamuda tasarruf genişliyor: İlk adım hangi bakandan?


Avcılar Sahili'nde Ölü Balıklar Kıyıya Vurdu

Avcılar Sahili'nde yüzeyde görülen balıklar dalgalarla birlikte kıyıya vurdu. Çevre sakinleri durumdan tedirgin oldu.


Ev hanımı kadının örnek azmi: Açık öğretim ile ortaokul ve liseyi bitirdi, 2 kitap yazdı

Kastamonu'da yaşayan 40 yaşındaki kadın, açık öğretim ile lise mezunu olup iki tane kitap yazdı. Azmi ile örnek olan Hikmet Pencereci, üçüncü kitabında Kurtuluş Savaşı'nda yaşanan bir hikayeyi satırlarına taşıyacak.


Keşiş Yaylası'nda açan rengarenk çiçekleri görenler bölgeye hayran kalıyor

Van'ın Erek Dağı eteklerindeki 2 bin 550 rakımlı Keşiş (Turna) Gölü, masmavi suyunun çevresinde açan rengarenk çiçeklerin oluşturduğu manzarasıyla gözleri kamaştırıyor. Göl, doğaseverlere dağcılık, kaya tırmanışı, yürüyüş ve kano gibi imkanlar sunarak ilgi çekiyor.


Pursakla’da yeni eğitim öğretim yılına hazırlık

Pursaklar Belediyesi, Nezaket Okullarında öğrencilerin daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda eğitim alabilmeleri için okulların tatile girmesi ile birlikte bakım onarım çalışmalarına başladı.


Özel plaja giremeyen vatandaşlar soluğu İstanbul Boğazı’nda aldı

İSTANBUL (İHA) – Özel beach'lere fiyatından dolayı giremeyen vatandaşlar serinlemek için İstanbul Boğazı’nı seçti.


İş hayatına da engel olan 3 yıllık hastalıklarından bir böbreğinin alınmasıyla kurtuldu

Gaziantep'te yaşayan 32 yaşındaki Tuğba Kübra Şahin, yüksek tansiyon ve kalp rahatsızlığı şikayetiyle başvurduğu hastanede bir böbreği alınınca sağlığına kavuştu.


Keçileri peşine takan köpek

Keçileri peşine takan köpek


Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu

Trabzon Havalimanı'nda turizm sezonu yoğunluğu Ortadoğu ülkelerinden günde 21 uçak Trabzon Havalimanı'na iniyor Doğu Karadeniz Bölgesi'nin turizm destinasyonları bakımından en zengin tarihi ve doğal güzelliklere sahip Trabzon'a gelen Arap turistler havalimanında yoğunluk oluşturuyor.


Çocuk mahkemesi hakimi, liseli kıza odasında kabus yaşattı

Adana'da 4'üncü Çocuk Mahkemesi'nde görev yapan hakim A.E. hakkında yanındaki stajyere cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla iddianame hazırlandı. Hakim hakkında 15 yıl ceza istenirken ifade veren genç kız, "Perdeleri kapattı, dudağımı öpmek istedi, ben geri çekildim" dedi.


PİXEL TAP 5 TEMMUZ | Pixel tap günlük kombo nedir? İşte Pixel tap daily combo 5 Temmuz (PİXEL TAP DAİLY COMBO)

Pixel tap 5 Temmuz günlük combo kartları ile ilgili aramalar arttı. Telegram tabanlı oyun PixelTap'in otoritesi Pixelverse, bugün Combo'yu yayınladı. Peki, Pixelverse günlük kombo nedir? Pixelverse daily combo 5 Temmuz…


Suriyelilerin kimlik bilgilerini paylaşıp "ayaklanma çıkaracağız" diye duyuru yapan 14 yaşındaki çocuğa gözaltı | Göç İdaresi Başkanlığı açıklama yaptı

Paylaşılan bilgiler güncel mi?


Nothing CMF Phone 1 hangi yonga setini kullanacak?

Son günlerde pek çok sızıntıya konu olan Nothing CMF Phone 1’in yonga seti konusunda bir belirsizlik söz konusuydu.


Hat ustası, 28 yıldır küçük fırçası ile 100’ün üzerinde cami süsledi

Elazığ'da yaklaşık 28 yıl önce hat sanatı öğrenmek için yola koyulan Serhat Yazar, bu süre zarfında öğrendiği hat, tezhip, barok, kalem işleri ve cami süslemeleri ile Türkiye'nin birçok şehrinde 100'ün üzerinde cami süslemesi yaptı.