HAZIRAN BITERKEN 3 BURç AşK ANAHTARıNı BULUYOR! ASTROLOG MINE ÖLMEZ: AKLıNıN EKMEğINI YIYECEK 5 BURç IçIN TEMMUZ şOVU BAşLıYOR

Bugün Ay Kova burcunda öğleden önce Pluton ile kavuşuyor. Öğleden sonra Ay Jupiter ile uyumlu ve bu harika. Biraz daha özgürlük duygusu biraz daha bireyselleşme isteği arzusu tetiklenebilir, diyen astrolog Mine Ölmez, aklının ekmeğini yiyecek 5 burç için de müjde verdi. İşte yeni haftada Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bu hafta astrolojik olaylar bizi nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Mine Ölmez ve Aygül Aydın, 24-30 Haziran haftalık burç yorumlarını açıkladı. Gökyüzünde Ay ve Jüpiter buluşmasıyla aşk anahtarını bulacak 3 burç için de müjde verdi. Gelin bu haftanın olaylarına ve burçlara olan etkilerine birlikte bakalım.

Sevgili Koçlar veya yükselen burcu Koç olanlar

Ay kova burcunda haftaya başlıyoruz. İlişkilerde önemli adımlar atacaksınız. Yaptığınız bir işin çok önemli karşılığını aldığınız bir haftaya giriyorsunuz. Mars 10 derecelere geliyor bu hafta boğa burcunda hareket ediyor biliyorsunuz. Merkür Sirius kavuşumu etkili olacak. bazı sihirli kararlar alıyorsunuz.

Sevgili Boğalar veya yükselen burcu Boğa olanlar

Mars boğa burcunda 10 derecelerinde hareket ediyor. Temmuz daha hareketli olacak sizler için. Merkür'ün de Sirius la yakın bir temas içerisinde olması sizlerin yakın çevre ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayacağınıza işaret ediyor. Hafta geneline baktığımızda kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. çok sert davranışlar içerisinde olmamaya özen gösterin.

Sevgili İkizler veya yükselen burcu İkizler olanlar

Mesleki hayatınızda daha görünür daha kendinizi ifade ettiğiniz daha net olduğunuz bir zaman başlıyor. Uzun zamandır alamadığınız bir Parayı bu hafta alabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler veya yükselen burcu Yengeç olanlar

Venüs yengeçte karizmanız güzelliğiniz ışığınız herkes tarafından fark ediliyor. Zirveye doğru çıktığınız bir zaman diliminde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Şans ve fırsatlarını o kadar açık olacak ki önümüzdeki zamanlarda da bir yengeç yeni ayı gerçekleşecek.

Sevgili Aslanlar veya yükselen burcu Aslan olanlar

Hayatınızı renklendirecek yeni insanlarla tanışacaksınız. Üstünüzdeki o tembelliğin gittiği bir haftaya giriyorsunuz. Söylenmemiş şeyleri söylemek bu haftanın konusu olabilir. Arka planda yürüttüğünüz her şeyin başarısını bu hafta görürsünüz.

Sevgili Başaklar veya yükselen burcu Başak olanlar

Sizler için de bu hafta yönetici gezegeniniz Merkür'ün Sirius la kavuştuğu bir hafta. Kendinizi ortaya koyun. Gerçekten sizi üzen inciten dostluklar arkadaşlıklar kırgınlıklar varsa bunları dile getirebileceğiniz bir hafta. Perşembeden sonra daha güçlü hissedeceksiniz.

Sevgili Teraziler veya yükselen burcu Terazi olanlar

Bu bu hafta yaşantınıza giriş yapan insanlara dikkat edin çıkanlara da dikkat edin.

Sevgili Akrepler veya yükselen burcu Akrep olanlar

Mars tüm hızıyla karşı evinizde hareket ediyor. Kariyerinizle ilgili muhteşem dönüşüm ve değişimler söz konusu olacak. Bak gördün mü Çok abartmışım diyebilirsiniz.

Sevgili Yaylar veya yükselen burcu Yay olanlar

Şans ve bolluk gezegeni tüm hızıyla karşıt evinizden geçiş yaparken bu hafta Venüs Sirius la kavuşuyor. Kazançlarınız artıyor ekonomik koşullarınız güçleniyor.

Sevgili Oğlaklar veya yükselen burcu Oğlak olanlar

Sevgili Oğlaklar sizler için de Venüs Sirius kavuşumu tam evlilik ve ilişkiler evinizde oluyor. Kime ne yazmak kime ne söylemek istiyorsanız bunu tabii ki değerlendirin. sizin için evliliğinizin ilişkilerinizin daha sıcaklık kazandığı bir zaman dilimi olabilir. Aşk hayatınızı sorguluyor olabilirsiniz ya da çocuklarla alakalı kararlarınızı sorguluyor olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru işler daha keyifli ilerleyecek.

Sevgili Kovalar veya yükselen burcu Kova olanlar

İşler istediğiniz gibi gitmiyorsa muhakkak bu zamanlar sizin için hayırlı bir şeyler oluyor. Sağlığınıza da biraz Özen gösterin lütfen sporunuzu ihmal etmeyin. Aşk hayatınızda kırgınlıklar olabilir istenildiği gibi davranılmamalıdır. Bu hafta trafikte daha dikkatli olun.

Sevgili Balıklar veya yükselen burcu Balık olanlar

Sizler de gerçek anlamda aşk ve ilişkilerden yana şanslı bir dönem içerisine girerken iş hayatınızı da çok güzel yükseltiyorsun. Artık daha kazançlı işler yapmak daha güçlü işler yapmak isteği içerisinde olabilirsiniz.

2024-06-24T08:31:53Z dg43tfdfdgfd