TV Video

Trending:


İstanbul'da LGBTİ+ Onur Yürüyüşü Kadıköy'de Gerçekleşti

İstanbul Valiliği kararıyla izinsiz yürüyüş yapılacağı gerekçesiyle ulaşıma kapatılan Taksim ve Şişhane istasyonlarında metro seferleri yaklaşık 12 saat sonra normale döndü. Polisin Taksim ve çevresinde ablukasına yol açan LGBTİ+ Onur Yürüyüşü ise Kadıköy Bağdat Caddesi'nde gerçekleşti. Gözaltına alınan 11 kişiden 8'inin ifadesi 2911 sayılı kanuna muhalafet suçlamasıyla alındı.


Adana’da üretiliyor dünyaya satılıyor! Kilosu 250 TL’den kapış kapış gidiyor

Adana'ya özgü birçok farklı besin kaynağı bulunurken bu lezzet Adana kebaptan sonraki favori lezzet oluyor. Yalnızca bunu yemek için kilometrelerce yol kat eden turistler kilosu 250 TL'den kapış kapış götürüyor. Bunu tüketen kabızlığı da hayatından çıkarıyor. İşte Adana'nın mucizevi besini…


Kiralık Konak

'Ne acayip alem! Burada, herkes kendini eğleniyor zannediyor; fakat, hepsi de can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış, tepinen, bağıran ve bir an evvel sızıp uyumak için sarhoş olan birtakım biçarelerdir. Zavallı insanlar kendilerini nasıl aldatıyorlar ve bir hayal-i ham peşinde ne çok para, ne çok vakit, ne çok sıhhat sarf ediyorlar.' Yakup Kadri...


TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş

TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş TUuml;RKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (21. BOuml;LGE MUuml;DUuml;RLUuml;ĞUuml;)rsquo;NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI Ordu il sınırları iccedil;erisindeki elektrik dağıtım tesislerinin isabet ettiği taşınmazların kamulaştırılması ve/veya kamulaştırma yolu ile uuml;zerinde irtifak hakkı kurulmasına, 6446 sayılı Elektrik Piyasası Kanu...


Çinde Caixin imalat PMIı beklentilerin üzerinde

Çinde Caixin imalat PMIı beklentilerin üzerinde Çinde imalat faaliyetleri üretim artışları nedeniyle üç yıldan fazla bir sürenin en hızlı temposunda büyüdü. Caixin/S&P Global imalat PMIı Haziran ayında bir önceki aya göre 51,7den 51,8e yükselerek Mayıs 2021den bu yana en hızlı artışı kaydetti ve analistlerin 51,2 olan tahminlerini aştı. Çoğunlukla ...


Üzüm bağını yaban mersini bahçesine çevirdi

Geçtiğimiz yıl 66 dönüm üzüm arazisine kurduğu yaban mersini bahçesiyle 55 ton ürün elde eden ve 3 ülkeye ihracat yapan kadın girişimci bu yıl 7 ülkeye ihracat yapmaya başladı. Topraksız tarımla yetiştirilen yaban mersinleri hem Alaşehir için üzüme alternatif yeni bir ürün hem de tarım işçilerine ek gelir kapısı oldu.


BIST şirketlerinden güncel haberler

Investing.com - Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin yaptıkları bildirimlere göre hazırladığımız güncel şirket haberleri özetimize içeriğimizin devamında göz atabilirsiniz. InvestingPro ile finansal...


Ankara’da ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu

Ankara’nın Akyurt ilçesinde akşam saatlerinde ekili arazide çıkan yangın paniğe neden oldu.


4 ay önce eşi Tolga Savacı'yı kaybetmişti! Nermin Bezmen'in oğlu yoğun bakımda: Evine dön yavrum

2015 yılında başarılı yazar Nermin Bezmen ile nikah masasına oturan oyuncu Tolga Savacı, 4 ay önce hayatını kaybetmişti. Henüz zor günleri atlatmaya çalışan Bezmen'in, oğlunun da yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.


Tartışma gün içinde devam etti! Sonrası korkunç: Daire sahibini öldürdü

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'ndeki bir yazlık sitede meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde site havuzunda alkol aldığı ileri sürülen site sakini Sezer Soner Aktaş (32), sitenin güvenlik görevlisi Ali Aşkın K. (35) tarafından havuz başında alkol almaması konusunda uyarılınca ikili arasında tartışma yaşandı. Tartışma diğer site sakinlerinin araya girmesiyle yatıştırıldı. Ancak aynı...


Murat Yılmaz Bir umumi tuvalet meselesi

Kayseri’de kent merkezine gittiğinizde umumi tuvaletleri ücretsiz kullanabilirsiniz.


Fuat BOL Maarif ve müfredat -2-

Bazı kelimelerin manası, kütüphaneler dolusu kitaplarla ancak ifade edilebilir.


Yunanistan'da orman yangınları

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki Keratea'da orman yangını çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu.


Adana Demirspor topbaşı yaptı

Adana Demirspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında düzenlediği Bolu kampı başladı. Mavi-lacivertli ekip 22 Temmuz'a kadar hazırlıklarına burada devam edecek.


Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı

Trendyol 1. Lig ekibi Çorum FK, yeni sezonun hazırlıklarına kurban keserek başladı.


Hatay'da depremzede çiftçi arazisindeki patatesi hayrına vatandaşlara bıraktı

Hatay'da 350 dönüm araziye ektiği patatese istediği fiyata alıcı bulamayan depremzede çiftçi, mahsulü hayrına vatandaşa bıraktı. Markette 15 TL’ye satılan patatesin bedavaya dağıtıldığını duyan vatandaşlar tarlaya akın etti.


Erzincan'da dolu yağışı etkili oldu

Erzincan'ın kuzey ilçelerinde meydana gelen dolu yağışı, fındık büyüklüğünde dolu taneleriyle birlikte yol ve arazilerde zarara yol açtı. Ayrıca fırtına nedeniyle çatılar uçtu ve ağaçlar kırıldı.


Ağrı'da sular altında kalan minarenin eşsiz güzelliği

Ağrı'nın merkeze bağlı Başçavuş köyünde yükselen baraj suları altında kalan caminin minaresi, eşsiz güzelliğiyle göz kamaştırıyor. Köydeki sular altında kalan minare her mevsim ayrı bir güzellik sunuyor.


Bazgiret Şelalesi ziyaretçilerine görsel şölen sunuyor

Artvin´in Şavşat ilçesinde bulunan Bazgiret Şelalesi, karların erimesiyle coşkulu bir şekilde akıyor. Şelale, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekerken, görsel bir şölen sunuyor.


Osman MÜFTÜOĞLU Yaşlanmaktan değil ihtiyarlamaktan korkun

“Yaşlanma sanatı” son yıllarda en çok ilgi duyduğum sağlıklı yaşam alanlarından biri.


Berber, kuaför ve güzellik salonlarına tatil düzenlemesi

Ticaret Bakanlığı’ndan berber, kuaför ve güzellik salonu çalışma saatlerine ilişkin açıklama yapıldı.


Ressam Çevirgen,“Sanatçı yaşayan bir vicdandır”

Ressam Safter Çevirgen, “Sanat ve sanatçı yaşanılan toplumun bir aynasıdır. Sanatçı yaşadığı toplumun sorunlarından, acı ve dramlarından ayrı düşünülemez. Sanatçı bu yönüyle yaşayan bir vicdandır. İnsani duyarlılığı ile topluma yol gösterir” dedi.


Zina yapan eş, boşanırken evlilik mallarından pay alabiliyor mu?

Zina yaptığı mahkemece kabul edilen eş, boşanırken yasal mal rejimine göre yarı yarıya bölüşülmesi gereken evlilik mallarından pay alabiliyor mu? Hürriyet yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde Giresun’da 2016 yılında bir çiftin kadının zinası nedeniyle görülen boşanma davasında kadının evlilik mallarından hiç pay alamamasını irdeledi. Buna göre, ku...


Düğün konvoyunda mikser kabusu

Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri, düğün konvoyunun arasına dalıp devrildi. Gelin arabasının önündeki 8 yaşındaki Emin, kamyonun altında kalarak yaşamını yitirdi.


Türk hekimlerden bel ağrısına mucize keşif

Dünyada ilk 10’da yer alan hastalıklardan bel ağrısıyla ilgili Türk hekimlerin yaptığı keşif, teşhis ve tedavideki altın standardı değiştirecek. İşte en önemli otoritelerden Dünya Ağrı Enstitüsü’nün resmi yayını ‘Pain Practice’de yayınlanan ve tıp dünyasında ses getiren keşfin detayları...


Arda Sayıner Bodrum’a güveniyoruz

Dünyaca ünlü Scorpios’un kurucularından Thomas Hayne ile Bodrum’da açtıkları yeni lokasyonlarında buluştum. İşte 75 bin m2’lik bir yatırımla ülkemize giriş yapan markaya dair sohbetimizden anekdotlar.


Ezgi Mola'dan samimi açıklamalar: Ölüyorum ona

Ezgi Mola, Nilay Örnek'in YouTube'da yayınlanan 'Nasıl Olunur' Podcast'inin konuğu oldu. Ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi. Annelik duygusunu yeni tadan Mola, yaşadığı ve hissettikleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.


"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi"

"Yüksek enflasyon e - ticarette temel ihtiyacı önceliklendirdi" Fiyatların hızla artması tüketici alışkanlarında değişime yol açtı. E-ticaret platforumlarında yapılan alışverişlerde müşteri temel tüketim kategorilerine yöneldi. Pandemi ile birlikte ciddi bir ivme kazanan e ticarette satışlar da siparişlerde artışını sürdürürken yurttaşın önceliğini...


Mersin'de definecilere suçüstü: 6 kişi yakalandı

Mersin'de define bulmak için iki farklı noktada kaçak kazı yapan 6 şüpheli jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakaladı.


İstanbul’da film gibi olay: Çatıdan düşen adam havada asılı kaldı, görenler şaşkına döndü

Kağıthane'de boru döşemek için hiçbir önlem almadan çatıda tadilat yapan adam, ayağı kayınca metrelerde yükseklikten aşağıya düştü. Düşerken bir ipe tutunarak hayatta kalan adam iki duvar arasında sıkıştı. Havada asılı kalan adamı görenlerin şoke olduğu olay kameralara yansırken, itfaiyenin kurtardığı adam ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Bursa'daki korkunç olay! Babasını öldürüp taziyeleri kabul etmişti... Cezası belli oldu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kız arkadaşı ile evlenmesine karşı çıktığı için tartıştığı babası Mustafa Demirel'i (60) öldürüp, cesedi bulununca gözyaşı dökerek taziyeleri kabul eden Hakan Demirel'in (34) yargılanmasına devam edildi. Çıktığı son duruşmada, öldürdüğü babasının kredi kartını alarak, cezaevinde giymek için kıyafet aldığını söyleyen Demirel, 'Üst soya karşı kasten öldürme' suçundan indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına...


Gecenin Gündemi (01-07-2024)

Gecenin öne çıkan haberlerini sizler için derledik...


Av tüfeğiyle kendini vurdu

Adıyaman'da bir genç av tüfeğiyle kendini vurarak intihar etti.


Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz ortalığı karıştırdı

Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz ortalığı karıştırdı


Diyarbakır'da 3’ü çocuk 5 kişinin olduğu ev kundaklandı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Suriye uyruklu 3’ü çocuk 5 kişinin olduğu ev, camı kıran şüpheliler tarafından ateşe verilen yanıcı maddenin içeriye atılmasıyla kundaklandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında yaralanan olmazken, polis, Suriye uyruklu evdekilerin akrabası olan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.


Akdeniz Meyve Sineği ile biyosidal mücadele

Turunçgil üretiminin başkenti olan Akdeniz bölgesi için önemli bir sorun olan Akdeniz Meyve Sineğine karşı Mersin Büyükşehir Belediyesi, etkin mücadele için biyosidal uygulama yapıyor.


Evde saç boyamada can sıkar: Saç boyasını kıyafetten çıkarmanın 5 yolu

Saç boyamak için kuaföre gitmeyenlerin alternatifi evdedir. Ancak parlak ve ışıltılı saçlara kavuşmak zordur. Öyle ki evde saçlarınızı kendiniz boyuyorsanız bir de kıyafetlere sıçrama riski vardır. Bu da oldukça can sıkıcıdır. Kıyafetlerden saç boyasını çıkarmak için altın değerinde 5 tüyo var.


Kayseri polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 9 şahsa işlem yapıldı.


Arnavutköy’de Kabotaj Bayramı kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu

Arnavutköy Belediyesi tarafından 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla Karaburun Limanı'nda çeşitli yarışmalar düzenledi. Gün boyu devam eden etkinliklere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi. Kutlama akşam saatlerinde ünlü grup Koliva konseriyle devam etti.


Aslan: Günlük Burç Yorumları - 1 Temmuz

Aslan: 1 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


Kayseri'de olaylar dindirilemiyor, olaylarda 10 polis yaralandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan kalabalık, yabancı uyruklulara ait araçları ateşe verdi. Olaylar sırasında 10 polis yaralandı ve hastanelerde tedavi altına alındı.


Karadeniz Ereğli’de intihar girişimi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Y.E.Ç.; pasajın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.


Türkiye intikam için hevesli

Futbolcularımızın, İntikam açıklamaları EURO 2024 Son 16 Turu'ndaki rakibimizi endişelendirdi. Avusturya basını, Türkler bu düelloda hevesli. Gencinden tecrübelisine rövanş istiyorlar yorumunu yaptı.


Eyüpsultan’da Uluslararası Halk Dansları Festivali

Eyüpsultan Belediyesi birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Farklı ülkelerin ve coğrafyaların kültürlerini bir araya getiren “Eyüpsultan Uluslararası Halk Dansları Festivali” yoğun ilgi gördü. Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen, festivalde yaptığı konuşmada, “Dünyanın farklı coğrafyalarından, çok farklı kültürleri bundan sonra Eyüpsultan'da, bütün mahallelerimizde daha sık göreceğiz” dedi.


LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN

LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. LAPSEKİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2021/452 Esas 2023/337 Karar KARAR TARİHİ:01.06.2023 KAMULAŞTIRMA İLANI KAMULAŞTIRILAN TAŞINMAZIN BULUNDUĞU YER:Ccedil;anakkale , Lapseki MEVKİİ:Gazisuuml;leymanpaşa mh. ADA NO:119 PARSEL NO:19 YUuml;ZOuml;LCcedil;Uuml;MUuml;:1765,63 MALİKİN ADI VE SOYADI:Muharrem H...


Aralıklı oruçta son nokta! 4 yanlış çürütüldü

Kalori saymadan kilo vermenin giderek daha popüler bir yolu haline gelen aralıklı oruç hakkında “dört doğru” çürütüldü.


Yaylalarda koyun kırkma zamanı

Erzincan’da 3 bin 370 rakımda ki yaylalarda, hem gelişimi artıran hem de hayvanların rahatlamasına neden olan koyun kırkımı devam ediyor.


Ciğerlerimizi ellerimizle yakıyoruz... Büyük orman yangınlarından biri izmaritten diğeri hobi bahçesinden

Selçuk, Kuşadası, Menderes, Çeşme... Önceki gün çıkan ve rüzgârın etkisiyle hızla yayılan orman yangınları, binlerce dönümü kül etti. Menderes’teki yangının hobi bahçesinden başladığı belirlendi. Çeşme’de söndürmeden attığı sigara izmaritiyle yangına neden olan 1 kişi tutuklandı.


20 gün önce boşanan oyuncu Rüştü Onur Atilla, gönlünü şarkıcı Nez'e kaptırdı

Haziran ayında 10 yıllık evliliğini bitiren Güldür Güldür Show oyuncusu Rüştü Onur Atilla, şarkıcı Nez ile aşk yaşamaya başladı. Sarmaş dolaş bir poz vererek ilişkisini ilan eden Atilla'ya ''Yuvanı yıktın'' yorumları yağdı.


Yapay zekâ rapçileri diss attı

Yapay zekâ tarafından oluşturulan rapçi ‘Kaliforniya Gülü’nün şarkısını yine yapay zekâ rapçisi olan ‘Kolorado Faresi’, hazırladığı parçayla eleştirdi. Böylece yapay zekâlar birbirlerine, ozanların yaptığı âşık atışmasının rapçi tabiriyle ‘diss’ atmış oldu.