BEşIKTAşA YENI SOL BEK! MASUAKUNUN YERINE GELIYOR

Beşiktaş sol bek arayışında rotayı Johan Mojica’ya çevirdi. Yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle Masuaku ile yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlıların, Kolombiyalı oyuncu için Villarreal’e teklif yapacağı bildirildi.

Stoper hattını Gabriel Paulista ile güçlendiren Beşiktaş’ta gözler sol bek transferine çevrildi. EURO 2024 ve Copa America’yı yerinde takip eden siyah-beyazlılar sol bek takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal, Fransa ve Yunanistan’dan ciddi talipleri olan Arthur Masuaku ile yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor. Sözleşmesi 2025’te bitecek olan 30 yaşındaki Demokratik Kongolu oyuncu da kariyerine Fransız ekibi Nantes’de devam etmeyi planlıyor. Siyah-beyazlıların, dizinden yaşadığı uzun süreli sakatlıklar ve bir yıl sonra serbest kalacak olması nedeniyle Masuaku’yu gözden çıkardığı ifade edildi.

Sol bek arayışlarına hız veren Beşiktaş’ın Kolombiyalı oyuncu Johan Mojica’nın peşinde olduğu öğrenildi. ABD’de düzenlenen Copa America’yı takip eden Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel’in Mojica için kulübü Villarreal’e kısa süre içinde teklif yapacağı belirtildi.

31 yaşındaki Mojica geçen sezon kiralık olarak Osasuna’da forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu 34 resmi maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Kartal’ın 1,5-2 milyon euro düzeyinde bir bonservis bedeli karşılığında Johan Mojica’yı kadrosuna katmayı planladığı aktarıldı.

Villarreal’le 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Johan Mojica, Kolombiya Milli Takımı ile 25 maça çıkarken bir gol kaydetti.

YASİN ÇOK PAHALI, RIDVAN İSTEMİYOR

Sol bek arayışında Johan Mojica’ya odaklanan Beşiktaş, Kasımpaşalı Yasin Özcan ve Glasgow Rangers’da forma giyen eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı da listesinde tutuyor.

Kasımpaşa’nın 18 yaşındaki Yasin için net 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ve indirime yanaşmadığı öğrenildi. Rıdvan Yılmaz’ın ise kariyerini en az 2-3 yıl daha Avrupa’da sürdürmeyi planladığı ve bu nedenle siyah-beyazlı kulübe dönmeye bu aşamada sıcak bakmadığı aktarıldı.

Kartal geçen sezon ara transfer döneminde Rıdvan için resmi girişimde bulunmuş ancak başarılı futbolcuyu ikna edememişti.

2024-06-24T10:42:49Z dg43tfdfdgfd