7 AY öNCE EVLENMIşTI! ALINA BOZ HAMILE MI? DEMET AKALıN’ıN IDDIASı GüNDEM OLDU

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, 7 ay önce Umut Evirgen ile nikah masasına oturan genç oyuncu Alina Boz için beklenmedik bir iddia da bulundu. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Boz’un hamile olabileceğini iddia etti.

Alina Boz, önceki akşam marka yüzü olduğu bir davetteydi. Eşi Umut Evirgen'in mekanında düzenlenen davette basın mensupları ile sohbet eden Alina Boz, tarzı ile de dikkat çekti. Boz, "Bu gün karşınızda ışıl ışıl olmayı tercih ettim.

Cildime yakışan her şeyi alırım ve giyerim. Benim dolabımda az ve öz parça vardır. Bir tişört alacaksam kaliteli ve uzun zaman kullanabileceğim aynı zamanda da bana yakışanı almayı tercih ediyorum." dedi.

"GÜZEL TATİLLER YAPTIK"

Geçtiğimiz günlerde eşi Umut Evirgen ile birlikte Çeşme tatilinde olan Alina Boz, "Biz uzun zamandır tatildeyiz. Çeşme'deydik, Tolga ve Zeynep'i evlendirdik.

Yurt dışı tatillerimiz de oldu. Güzel bir balayı yaptık. Umut da sağ olsun benim görmek istediğim her yere götürdü. Güzel tatiller yaptık ve güzel şeyler keşfettik." diyerek güldü.

ŞOK İDDİA

Demet Akalın parçaları kadar yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı bu sefer de Alina Boz’a ilişkin yaptığı yorum nedeniyle çok konuşuldu.

'Paramparça', 'Sevda'nın Bahçesi', 'Vatanım Sensin', 'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' gibi yapımlarda rol alan Alina Boz’a dair şaşırtan bir yorumda bulunan Demet Akalın, “Bu kız hamile” ifadesini kullandı.

"SURATI ŞİŞ"

Demet Akalın, "Nereden anladınız bir arkadaşlığınız mı var?" sorusuna ise "Tanımıyorum. Suratı şiş kilo da almış" diye yanıt verdi.

2024-07-03T06:16:52Z dg43tfdfdgfd