İZMIRDE FECI OLAY!

İzmirde feci olay!

İzmirde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, yağıştan kaçmaya çalışan İnanç Öktemay (44) sokaktaki suya bastığı anda akıma kapıldı.

AKIMA KAPILIP YERE DÜŞTÜ

Kentteki şiddetli yağmurdan kaçmaya çalışan 1 kişi, Enver Dündar Başar Sokaktaki su birikintisine bastıktan sonra elektrik akımına kapılıp yere düştü.

Arkadaşını kurtarmaya çalışan Özge Ceren Deniz (23) de akıma kapılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine elektrik şirketi yetkilileri, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Ağır yaralanan 2 kişi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alsancak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İki kişinin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumunun morguna gönderildi.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, ARAÇLAR GİDEMEDİ

Öte yandan, gök gürültülü sağanağın dışında rüzgar da etkili oldu. Bayraklının Turan Mahallesinde Rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar devrildi, sürücüler yolda ilerlemekte güçlük yaşadı. Bir motosikletçinin aracını tutamayıp yere devirdiği de görüldü.

"BİR ÜLKEYİ TANIMAK İÇİN, O ÜLKEDE İNSANLARIN NASIL ÖLDÜĞÜNE BAKIN"

İzmirin Konak ilçesinde, arkadaşı Özge Ceren Deniz ile kaçak elektrik akımına kapılması sonucu yaşamını yitiren İnanç Öktemayın, bir paylaşımı ortaya çıktı.

İkinci el antika eşya alım- satımı yaparak geçimini sağladığı öğrenilen İnanç Öktemayın 2014 yılında, "Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" şeklinde yaptığı paylaşım dikkat çekti.

#mansethaberresim#3702495#

2024-07-12T19:24:20Z dg43tfdfdgfd