VEDA YEMEğINDE BAşSAVCı AVUKATıN HAYATıNı KURTARDı

Veda yemeğinde başsavcı avukatın hayatını kurtardı

Bursada olay, Orhangazi ilçesine bağlı bir ızgara salonunda meydana geldi. Orhangazi Adliyesinde görevli İcra Başmüdürü Muhammed Fatih Kaya ve Müdür yardımcısı Taha Selman Bingölün tayini sebebi ile veda yemeği organize edildi.

HAKİMLER, SAVCILAR YEMEĞE KATILDI

DHAda yer alan habere göre yemeğe hakim, savcılar ve adliye personeli ile birlikte avukatlar da davet edildi.

YEMEK SOLUK BORUSUNA KAÇTI

Orhangazi ilçesinde uzun yıllardır avukatlık yapan Güner Elçin (79) de davetliler arasında yer aldı. Yemek yediği sırada soluk borusu tıkanan Avukat Güner Elçin aniden fenalaştı.

MÜDAHALE EDİLDİ SONUÇ ALINAMADI

Yemektekiler müdahale etse de sonuç alamadı. Bu sırada Elçinin yardımına Orhangazi Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül yetişti.

YENİDEN NEFES ALMASINI SAĞLADI

Tekgül, Heimlich manevrası uyguladığı Avukat Elçinin yeniden nefes almasını sağladı. Bursa Barosu avukatlarından olan Güner Elçin, Ocak ayında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat R. Erinç Sağkan tarafından meslekteki 50nci yılı onuruna berat almıştı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Başsavcı Tekgülün, Avukat Elçinin hayatını kurtardığı o anlar gecenin düzenlendiği ızgara salonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde Avukat Güner Elçine yemek sırasında fenalaştığı görünürken, ilk müdahalelerin sonuç vermediği ve Başsavcı Tekgülün hızla yardıma geldiği görülüyor. Tekgülün Heimlich uygulamasından sonra Elçinin kendine geldiği o anlar da kameraya yansıdı.

2024-06-24T11:07:51Z dg43tfdfdgfd