TV Video

Trending:


Yasemin Ilıcalı'nın son hali dikkat çekti: Bu yaşta neden silikon?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum gününü kutladı. Annesine ikizi kadar benzeyen Ilıcalı'nın yüzündeki değişim takipçilerin dikkatinden kaçmadı. "Bu yaşta neden silikon, değişime erken başlamış" gibi yorumlar yapıldı.


Sıcaktan bunalanlar doğal kaynak suyunda hem serinliyor hem de yüzmeyi öğreniyor

Bingöl’ün Ilıcalar Beldesi’nde bulunan ve şifalı olduğu ileri sürülen doğal kaynak suyu, hem sıcaktan bunalanların hem de yüzmek isteyen çocukların uğrak noktası haline geldi.


Gümüşhane’de yanan tek katlı evdeki patlama anı kamerada

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde meydana gelen yangında alev alev yanan tek katlı ev kullanılamaz hale gelirken, yanan evdeki patlama anı saniye saniye kaydedildi.


Kadıköy'de korku dolu anlar: Dışarı çıkarılınca kurşun yağdırdılar

Kadıköy’de iddiaya göre eğlence mekanında etrafa rahatsızlık veren bir kişi görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. Silahla olay yerine geri gelen şüpheli eğlence mekanı önünde bekleyen çalışanlara ateş etti. Polis ekipleri şüpheliyi gözaltına alırken, 1 kişinin yaralandığı silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Manisa’da erkence üzümde hasat başladı

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde 2024 yılının erkence üzüm türü olan Superiol hasadına başlandı. Superiol cinsi üzüm bağda 35-50 TL arasında satılırken, Trakya İlkeren cinsi üzümün ise 35 TL'den satıldığı öğrenildi.


Kitap durağı, ilgi odağı oldu

Maket sanatçısı Doğan Hattatoğlu’nun Sanat Atölyesinde düzenlenen ‘Kitap Durağı’ etkinliğine katılanlar, çoğunluğu klasiklerden oluşan 70 ayrı kitabı özetlediler.


Tunceli'de yaban keçileri insanlara alıştı, uzmanından 'ölümcül' uyarısı geldi

Tunceli'de Türkiye'nin de taraf olduğu Avrupa Yaban Hayatı ve Yaşam Ortamlarının Korunması Sözleşmesi (BERN) ile korunan ve Dünya Doğa Koruma Birliği'nce (IUCN) yayımlanan 'nesli tükenme tehlikesi altında olan türlerin kırmızı listesi'nde yer alan, Alevi inancında da kutsal sayılan yaban keçileri, insanların döktüğü tuz ve kovalarla bıraktığı sular nedeniyle kara yolunu mesken tuttu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri de...


Antibiyotikte çığır açan buluş

Bağırsaktaki faydalı bakterilere zarar vermeyen ve en zor bakterilere karşı etki eden bir antibiyotik molekülü bulundu. Prof. Dr. Vedat Turhan, “Çığır açan bir keşfe imza atılmış oldu” dedi.


Diyarbakır'da bin 500 yıllık kilise kalıntısında yeni kalıntılar bulundu

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yürütülen arkeolojik kazıda, içinde 55 mezarın olduğu 1500 yıllık kilise kalıntısının dördüncü sezon kurtarma kazısında 'amfora' ve 'deniz yıldızı' fosili bulundu. Kazı çalışmaları 2026 yılına kadar devam edecek.


Yozgat'ta yeni bal ormanları kuruldu

Yozgat Merkez, Sorgun, Çekerek, Akdağmadeni, Çayıralan bölgelerinde bulunan bal ormanlarına yenilerinin eklenmesi için başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Türkiye'nin ilk milli parkı Yozgat Çamlığı eteklerinde kurulan bal ormanına arıcılar yerleşmeye başladı.


"Benim için çok değerli"

"Benim için çok değerli" Devrim Özkan, Galatasaraylı Lucas Torreira ile ocak ayında biten ilişkisi hakkında aylar sonra konuştu. Özkan, birbirleri için değerli olduklarını belirterek şunları söyledi; "Her zaman olanı veya olmayanı söylemeye çalıştım. O benim için çok değerli bir insan. Ben de onun için değerliyimdir. İnsan hayatı sonuçta. Ne o zama...


2024 Hicri Yılbaşı bugün mü? Diyanet Muharrem ayı 10. günü ve Aşure Günü tarihi

İslam aleminin hicri yılbaşı başladı. Bu ay içerisinde idrak edilecek Aşure Günü ne zaman, Muharrem ayı 10. günü hangi gün gibi sorular gündemde. 10. güne dikkat çekilen pek çok hadis konuyla ilgili kaynak gösteriliyor. Peki; 2024 Aşure Günü tarihi ne zaman?


Kadınlar Sıcak Havaya Aldırmadan Ekmek Üretiyor

Mersin'de bir kadın girişimci açtığı dükkanda, sıcak havaya aldırmadan kadın çalışanlarla beraber günlük 900 köy yufkası üretiyor. Kadın girişimci Saliha Karak, dışarıda 30-35 derece olan hava sıcaklığına karşın, ocak başında 45 dereceyi aşan sıcaklıkta çalışan kadınlar, ürettikleri ürünleri hem marketlerde hem de evlere paket servisi yaparak müşterilere hizmet veriyorlar.


Depremde evi ve 2 katlı iş yeri yıkılan kadın, 12 metrekarelik mağazasında hayata tutundu

Hatay'da depremde evi ve 2 katlı işyeri yıkılan depremzede Fatma Bakır, bir yıldır yeni taşındığı mahallede açtığı 12 metrekarelik işyerinde hayata tutundu. Azmiyle takdir toplatan başarılı kadın, hayatını kendi ayakları üzerinde durarak idame ettiriyor.


Cem Adrian’a çirkin saldırı

Van’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne, şarkı söylediği sırada fırlatılan bir pet şişe isabet etti.


Samsun'da şimşekler geceyi aydınlattı

Samsun'da gece saatlerinde etkili olan şimşekler geceyi aydınlattı. Şimşek çakması ile doğa benzersiz yüzünü gösterdi.


Kalça kırıklarına ‘multidisipliner müdahale’ ile ölüm oranları düştü

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Hakan Başaran, yaptığı yazılı açıklamada, kalça kırıklarının günümüzde halk sağlığı sorunu olarak nitelendirildiğini belirterek, ileri yaşlarda en sık hastaneye yatış nedenlerinden biri olduğunu ifade etti. Öte yandan Başaran, kalça kırıklarına artık multidisipliner yaklaşıldığını, bu müdahalenin problemlerin önüne geçip, ölüm oranlarını...


Kadıköy'de eğlence mekanı önünde silahlı saldırı

Kadıköy'de bir eğlence mekanında rahatsızlık veren bir kişi dışarı çıkarıldıktan sonra silahla geri dönerek çalışanlara ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.


Meteoroloji il il sıraladı: Yağış ve rüzgâra dikkat!

Meteoroloji il il sıraladı: Yağış ve rüzgâra dikkat!


Beykoz’da başıboş köpeklere müdahale etmeyen Beykoz Belediyesi’ne mahalleliden tepki

Beykoz'da başıboş sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi. Sokak köpeklerinin tehlike saçtığını belirten mahalle sakinleri, Beykoz Belediyesi'nin ilgilenmediğini belirterek bu durumun bir an önce çözülmesini istedi.


1 MİLYON EMEKLİNİN GÖZÜ EN DÜŞÜK AYLIK KARARINDA

Sayıları 1 milyonu bulan ve hiç zam almama riski bulunan emeklilerin gözü en düşük emekli aylığı olan 10.000 TL'nin yükseltilmesi için Meclis'te. Beklenti ise en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olması yönünde. Geçen hafta haziran ayı enflasyonu açıklanınca emeklilerin temmuz ayı zam oranları netleşti. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 24.73, g...


Buğra Adil Buyrukcu Sıvı kaybına karşı önleminizi alın

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi birçok kişinin su ve mineral kaybı sorunuyla karşı karşıya kalmasına neden oldu.


'İnsan yüzlü örümceği' kavanozda besliyor

Antakya ilçesinde yaşayan ve haşere ilaçlama işi yapan Mehmet Şirin, Serinyol Mahallesi'nde bir evin bahçesinde görünümüyle dikkat çeken bir örümceğe rastladı. İnternet üzerinden yaptığı araştırmada bu örümceğin toplumda 'insan yüzlü örümcek' olarak bilinen köşeli yengeç örümceği olduğu fark eden Şirin, hayvanı kavanozun içerisine koyarak böceklerle beslemeye başladı. Görünümüyle dikkat çeken örümcek, Şirin'in sosyal medyada yaptığı paylaşım...


Tesadüfün böylesi: Türk damat ile Hollandalı gelin, düğünde ülkelerinin maçını izledi

Ankara'da hayatlarını birleştiren Türk damat Mehmet Akif Doğan (26) ile Hollandalı gelin Kim Brakman (25), düğünde Türkiye-Hollanda maçını izledi.


Dinçer Güner Kim daha değerli, kim daha önemli, tartışmayın!

Bu hafta Venüs, Aslan burcuna geçip 5 Ağustos’a kadar burada seyahat edecek. Venüs Aslan’da olduğunda kaygılar veya ego-gurur yüzünden ilişkiler zarara uğrayabilir. Bu en kötü senaryo. Size bir de iyi yönünü söyleyelim; tam da yaz aşkları dönemi başlıyor.


Boran Kuzum: İlkokuldayken amcama ‘Babam lise çağlarımı görecek mi’ diye soruyordum

Boran Kuzum, katıldığı bir YouTube programında babasını kaybetme korkusuyla büyüdüğünü söyledi. Oyuncu “Ben doğduğumda babam 50 yaşındaydı. Onu kaybetme korkusuyla büyüdüm. Babam iki yıl önce vefat etti. Babamı kaybedince aniden beş yıl yaşlandım” dedi.


Yaz Mevsimi ve Vicdan Yangını: Ormanlarımız Alev Alev

Yaz mevsimi geldi. Tam da güneşe merhaba demiştik ki, yürek ve vicdan yakıcı orman yangını haberleriyle yeniden sarsılmaya başladık. Evet sevgili okurlarım, oksijen ve yaşam kaynağımız ormanlarımız yine alevler içinde. İçimiz parçalanarak müşahade ediyoruz. Öncelikle Diyarbakır Çınar ve Mardin Mazıdağı'ndaki yangında hayatını kaybedenlere Allah'tan...


Orman gönüllüsü muhtar, gece vakti ormanda yangın nöbeti tutuyor

Denizli'de orman gönüllüsü olan mahalle muhtarı son günlerde artan orman yangınlarına karşı gece saatlerinde devriye atıyor. Muhtar İbrahim Çoban, ormanlık alanda devriye atmasının yanı sıra vatandaşlara da uyarılarda bulunarak farkındalık oluşturuyor.


Uludağ’ın şelalelerine girmek yürek istiyor

Bursalı dağcılar Uludağ'ın gizli kalmış güzellikleri, zirveden dökülen buz gibi şelalelerini görüntüledi.


Kova: Günlük Burç Yorumları - 7 Temmuz

Kova: 7 Temmuz günün genel burç yorumları şöyledir


"Altına yatırım yapacak kişilere 24 ayar gram altın tavsiye ediyoruz"

Kuyumcular, altına yatırım yapmayı düşünen kişilere 24 ayar gram altın, cumhuriyet altını ve çeyrek altını önerdi.


Başkan Altay Ladik’te yapımında sona gelinen düğün salonunu inceledi, Bilgehane öğrencileriyle buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarayönü ilçesine bağlı Ladik Mahallesi’nde 4 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiği düğün salonu tamamlanıyor.


Geriye gurur kaldı

Büyük hedefler için yürünen yol hep meşakkatlidir. Yolun sarplığı, zorluğu kadar tökezlemeni bekleyeni, bozguncusu, halden bilmezi asıl prangadır ayağına... İşte, gözlerimiz yaşarana kadar bizi gururlandıran, millet olma duygumuzu yüreğimizden taşıran 'Bizim Çocuklar' bu meşakkatli yolun son yolcularıydı. Her şey güzel giderken sırt sıvayan bozgunc...


Batı, güney ve iç kesimlerde sıcaklık artıyor!

Batı, güney ve iç kesimlerde sıcaklık artıyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolunun kuzeyi ile Sinop, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Kayserinin kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışl...


Sır cinayet 19 yıl sonra aydınlatıldı

Kastamonu'da 2005 yılında öldürülen Halil Çamyaran'ın katil zanlıları 19 yıl sonra yakalandı. 2005 yılından beri kardeşinin katil zanlılarını arayan Bahriye Çamyaran Erol, “ O sadece kardeşimi öldürmemişti, benim ayaklarımı, annemi, annemin emeklerini, hepimizi öldürmüştü. 19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum. Bu hisler anlatılmaz” dedi.


Suriyeli sanılmaktan korktu, motosikletine yazdı: 'Artık önümü kesmiyorlar'

Kocaeli'de kağıt toplayıcısı olan Barış İrgen, Suriyeli sanılarak saldırıya uğramaktan korktuğu için motosikletine 'Suriyeli değilim' yazısı yazdı. Bu durum sosyal medyada gündem oldu ve İrgen, işini daha rahat yapabildiğini belirtti.


Adanalılar sıcak havalarda karla serinliyor! 'Adana'nın adeta balı diyebilirim'

Adana sıcaklık rekoru kırarken vatandaş kendi çözümünü üretiyor. Vatandaşlar nem ile birlikte 50 derece hissedilen bunaltıcı sıcaklarda Toros Dağları'ndan getirilen kar ile serinliyor.


Ev küçük ama tartışma büyük

ALEYNA SEVİM İstanbul - Yapıların kanuni durumuyla ilgili tartışma sürüyor. Peki kim haklı?Pandeminin ardından iyice yaygınlaşan ‘tiny house’lar (küçük ev) birçok bölgede valilik kararıyla yıkılmaya başlandı. Yapıların kanuni durumuyla ilgili tartışma sürüyor. Peki kim haklı?Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Danişment köyünde tiny house’ları kaldırmak için Valilik kararıyla harekete geçen Jandarma ve İl Özel İdare ekipleriyle mülk sahipleri...


Susayan güvercinlere elleriyle su içirdiler

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Bayburt'ta, doğada yaşayan hayvanlar bunaltıcı havada zor günler geçiriyorlar. Sıcak havada susayan güvercinlere Bayburt Orman İşletme Müdürlüğünde görevli personeller, elleriyle su içirdiler. Duyarlı vatandaşların güvercinlere elleriyle su içirdiği anlar yüzlerde tebessüm oluşturdu, yürekleri ısıttı.


Fethiye’de 17 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan lastik bot içinde 17 düzensiz göçmen yakalandı.


Manisa Kula'da orman yangını

Manisa'nın Kula ilçesinde, makilik ve ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü.


Sefer LEVENT Bakmadan girme incelemeden ödeme

MALUM, son dönemde restoran kafe vs işletmelerin fiyatlarını, boş ya da dolu olmasını çok tartışıp duruyoruz.


BİM 9-12 Temmuz aktüel katalog: Bu hafta BİM'de indirimli ürünler hangileri? Cam silme robotu fırsatla geliyor

BİM her hafta yayınladığı güncel katalogla ucuz alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Bu hafta 10 Temmuz itibariyle raflarında indirimli ürünlere yer veren zincir market, mutfak alışverişinin yanı sıra pek çok üründe fiyatları düşürdü. İşte BİM yeni fırsatları ve kampanyalarının yer aldığı 9-12 Temmuz BİM aktüel katalog...


'Ölümsüzlük Köprüsü' 1700 yıllık geçmişiyle tarihe ışık tutuyor

Ceyhan Nehri üzerine 4'üncü yüzyılda yaptırılan, 'Ölümsüzlük Köprüsü' adıyla da bilinen 'Misis Köprüsü', 1700 yıldır bölge halkı tarafından kullanılıyor.


'Yalan'ın yıldızı Atakan Hoşgören: ‘Kerim beni zorlamadı’

Kanal D’nin YouTube içeriği ‘Oyuncu’ya konuk olan ‘Yalan’ dizisinin Kerim’i Atakan Hoşgören, “Projenin en büyük zincir halkalarından biri olmak beni çok heyecanlandırdı” dedi.


Zihnim görmeme izin vermiyormuş!

Bir bilinçaltı uzmanıyla tanıştım. Benim görmemi sağlayabilirmiş. Birkaç hikâye anlattı ama hepsi efsane ve kanıt, tanık yok. Ona göre benim görmemi birlikte sağlayabilirmişiz bilinçaltı çalışmalarıyla. Düşünüyorum da sorunlarımın kör olmamla ilgisi yok...


Pazar günü berber yok

İstanbul ve Ankara'daki berber ve kuaförler pazar günleri kapalı olacak. Düğünü olanlar ise çözüm arıyor.


Alaşehir kültür kenti olma yolunda

Manisa'nın Alaşehir ilçesi İncil'de adı geçen 7 kiliseden birine ev sahipliği yapması ve antik çağlardan bu yana yerleşim bölgesi olması nedeniyle pek çok kültürel zenginliği içinde barındırıyor. Kültür kenti olma yolunda çalışmalarını sürdüren Alaşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında gerek kazı çalışmalarıyla gerekse restorasyon çalışmalarıyla kültürel zenginlikleri günümüze kazandırıyor.


Sivas sucuğunun lezzetini bilimsel çalışmayla kanıtladı

Sivas sucuğu kalitesiyle yabancı öğrencileri adeta mest etti. Sosyal medyada paylaşılan videoda Sivas, Kayseri ve Afyonkarahisar'dan alınan sucuklar yabancı öğrencilere tattırıldı, öğrenciler ise hangi ile ait olduğunu bilmeden güzel olan sucuğu seçerken Sivas açık ara önde oldu.


Gece saati denize girdi, cesedi 4 saat sonra parçalanmış halde bulundu

Kocaeli Kandıra'da arkadaşlarının ikazına rağmen gece saatlerinde denize giren 45 yaşındaki Ferhat Y. bir süre sonra kayboldu. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmasının ardından şahsın cansız bedeni yüzü ve vücudu parçalanmış halde bulundu. Ferhat Y.'nin cansız bedeninin tekne pervanesi çarpması sonucu parçalandığı ihtimali üzerinde duruluyor.