ERKEK ARKADAşıNıN DONDURULMUş SPERMINI AYLARCA CILT BAKıMı IçIN KULLANDı, SONUNDA TERK EDILDI

T24 Dış Haberler

Sosyal medyada Malelly kullanıcı adıyla tanınan bir fenomen, erkek arkadaşının spermini cilt bakım rutinine dahil ederek aylarca yüz temizleyici olarak kullandığını anlattı.

Cilt bakım yöntemini 6 aydır denediğini ifade eden genç kadın, bunun sonunda onları ayırdığını söyledi. 

27 yaşındaki genç fenomen, partnerinin sıvılarını günlük olarak kullanmak üzere buz kalıplarında sakladığını anlatırken, "Cildim parlak kalırken ne yazık ki erkek arkadaşım kendini bir hayat ortağı gibi değil de bir tedarikçi gibi hissetmeye başladı. Sonunda ilişkimiz tatsızlaştı" diye konuştu. 

Instagram'da 146 bin takipçisi bulunan Malelly, "Cilt bakımı için her zaman doğal alternatifler aradım ve çok araştırma yaptıktan sonra spermin faydalarını keşfettim. Meninin bir kolajen bombası olduğunu öğrendim. Erkek arkadaşımın spermini her sabah kullanmaya başladım ve kullanımını kolaylaştırmak için buz kalıplarında saklıyordum ama uygulama kısa sürede ikimiz arasında tartışma konusu oldu. İlişkimizin dinamikleri kökten değişti. İlk başlarda bunu komik buldu, hatta faydalı bile buldu ama zamanla ilişkimiz soğumaya başladı. Sanki yüzüme kullandığım spermi sağlamak için oradaydı. Kendisini rahatsız ve değersiz hissettiği noktaya kadar gerginlik tırmandı. Bana onu sevip sevmediğimi ya da sadece verdiği spermle ilgilenip ilgilenmediğimi sormaya başlayınca bir şeylerin yanlış olduğunu anlamaya başladım. Sperm cildime çok iyi geldi ama bedeli ilişkimiz için çok yüksekti" dedi.

Erkek arkadaşıyla yollarını ayıran fenomen, "Yeni bir tedarikçiye açığım ama şimdi, aşk hayatımı zorlaştırmayan cilt bakımım için yeni doğal alternatifler arıyorum" diye ekledi. 

]]>

2024-07-05T05:30:58Z dg43tfdfdgfd