MARKA 12 BüYüK ILE ODAKLANACAK! PROFILO'NUN HEDEFI GENç NESLI YAKALAMAK

Daha çok yaşı büyük olanların kullandığı Profilo kaçırdığı bir önceki jenerasyonu, genç nesli yakalayarak telafi edecek.

Türkiye'de köklü bir marka olan, yaşı büyük olanların yakından tanıdığı Profilo önümüzdeki dönemde ise gençlerle ilerlemek istiyor. Gazetecilerle bir araya gelerek, hedeflerini ve projelerini anlatan marka yetkilileri, bu bağlamda yeni iletişim dilinin 'Oh be Profilo Yapmış' olduğunu açıkladı. BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Burak Destici, 'Oh be Profilo Varmış' ile başlayan 'Oh be Profilo Yapmış' ile devam eden, yeniliği de çok hızlı adapte eden bir marka. 1200 mağazamız ve geniş bir ürün gamımız var. Beş yıl önce 'Stratejik odaklı 12 il' projesini başlattık. 69 ilde Profilo çok güçlü ama 12 il var ki bunlar jenerasyon kaybı yaşadığımız, nüfus ve göç hareketliliğinin yoğun olduğu yerler. Ankara, İstanbul, İzmir gibi geleneksel jenerasyonun kırıldığı alanlar. Ağırlıklı olarak büyüme stratejisini buraya koyduk. Son dört yıla baktığımızda 300 satış noktası açtık. Geçen sene 100'üncü yılda 101 mağaza yaptık. 100'üncü mağazamızı da Sivas'ta açtık. Bu yıl 100 yeni mağaza hedefimiz var. Şu an 64 mağazamızı açtık' diye konuştu.

Burak Destici - Ekin Sarfati - Mustafa Işkıncı

SEKTÖR BU YIL YÜZDE 13 BÜYÜYECEK

Profilo Türkiye Kıdemli Satış Direktörü Mustafa Işkıncı, 'Beyaz eşya sektörü fiyat artışında temkinli gidiyor. Sektör bu yıl yüzde 13 büyür' dedi.

2024-06-30T05:07:39Z dg43tfdfdgfd