İPEK KIRPIK DEğIL DOğAL BAKıM! HAFTADA 2 MM UZATMA GARANTI DENENMIş FORMüLLER

Hint ve badem gibi doğal yağlar kirpiklerin uzamasını sağlıyor. Bu yağlar aynı zamanda kaşları dolgunlaştırıyor. Peki kirpik uzatmada bir numara olan yağlar neler? İşte yanıtı...

E,C,K vitamini içeren yağlar güzellik için kullanılabilir. Haftada 3 gün süreceğiniz bu yağlar kirpiklerinizi çıkarır. Kaşlarınızı dolgunlaştırır. Peki ipek kirpikten vazgeçiren doğal yağlar neler? İşte detaylar...

Dökülen kirpikler, küsen kaşlar... Peki hangi yağlar imdadınıza yetişir?

DÖKÜLEN KİRPİKLERİ ÇIKARAN YAĞLAR

Hint Yağı

Hint yağı, kirpikleri ve kaşları uzatmak için kullanılan harika bir bileşendir. Kirpik büyümesini teşvik etmeye ve her bir teli besleyip güçlendirmeye yardımcı olan yağ asitleri ve antioksidanlar açısından zengindir. Hint bitkisinin tohumundan elde edilen yağ, ciltteki kan dolaşımını artırır ve köklerini uyararak saçların daha hızlı uzamasını sağlar. Hint yağı, kirpik ve kaş serumundaki hayati bir bileşendir!

Badem Yağı

Badem yağı, vitamin açısından zengin yumuşak bir yağdır. Badem fındık yağı, her kirpiği nemlendirerek daha güçlü hale getiren besleyici E Vitamini, kalsiyum ve magnezyum içerir. Badem yağının yaklaşık 6-8 hafta boyunca kullanılmasıyla kirpiklerinizde ve kaşlarınızda gözle görülür bir fark görmeyi bekleyebilirsiniz.

Argan Yağı

Argan Yağı, 'sıvı altın!' olarak da bilinen Fas'tan gelen lüks bir yağdır. Bu çok sevilen yağ, cilde ve saça birçok faydası ile bilinir. Argan yağı, kirpiklerinizi uzatmak ve güçlendirmek için mucizeler yaratacak yüksek miktarda E vitamini, antioksidanlar ve yağ asitleri içerdiğinden kirpik rutininizin olmazsa olmazıdır.

Lavanta Yağı

Lavanta çiçeğinden elde edilen yağ, çok yönlü ve güçlü bir bileşendir. Lavanta, stresi yatıştırmak için belgelenmiş bir etkiye sahip olan linalool içerdiğinden serumunuza ekleyebileceğiniz en önemli yağlardan biri. Hoş aroması, zihin ve beden üzerinde sakinleştirici, yatıştırıcı bir etkiye sahiptir. Serumu kirpiklerinize uygularken, hafif koku sizi sakin ve rahat hissettirecek ve sizi mükemmel bir uyku moduna sokacaktır.

Vitaminler

Kaş ve kirpik serumunuzun 12 vitaminle dolu olması gerekir. Bunlar arasında A, E, C, D, K, B1, B2, Provitamin B5, B6 B12, folik asit ve niasin bulunur. Bu vitaminler her kaş ve kirpik teline derinlemesine nüfuz ederek içeriden besleyerek daha güçlü, daha sağlıklı kirpiklere yol açar.

2023-05-31T14:46:04Z dg43tfdfdgfd