DOğUMA GüNLER KALA EVLENMIşLERDI: ÖZGE ÖZPIRINçCI VE BURAK YAMANTüRK çIFTINDEN 3. YıLDöNüMü PAYLAşıMı

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çifti evlilik yıldönümlerini yaptıkları paylaşımla kutladı.

Yıllar önce yayınlanan 'Tatar Ramazan' adlı dizide birlikte rol alan ve set arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, 2021 yılında nikah masasına oturmuştu.

6 aylık hamileyken Bozburun'da dünyaevine giren oyuncu çift, 30 Kasım tarihinde de kızları Mercan'ı kucağına almıştı.

Çift evliliklerinde 3. yılı kutladı. Özge Özpirinçci yaptığı paylaşımda, 'Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun kocacığım' yazarken eşi Burak Yamantürk ise, 'Seni seviyorum karıcığım' karşılığını verdi.

Özge Özpirinçci, bir röportajında “Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikâh olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” demişti. Burak Yamantürk ise, 'Aşk ve evlilik iki farklı duygu. Sizde bu duygular neleri değiştirdi, neleri ekledi ya da eksiltti?” sorusuna “Evliliğin bir duygu olduğunu düşünmüyorum. Biz zaten Özge’yle evli gibiydik. İlişkimizi resmiyete dökmek sadece kızımız Mercan için attığımız bir adım oldu. O yüzden hayatımızı değiştiren şeyin evlilik değil, Mercan olduğunu söyleyebilirim" cevabını vermişti.

ÜNLÜLERİN NİKAH FOTOĞRAFLARI İşte yıldızların evet dediği 'o anlar' ve anı ölümsüzleştiren fotoğraflar... Nikaha elinde ışın kılıcı ile gelmişti... '14 yıl önce bugün' Oyuncu Begüm Kütük, 2010 yılında Erdil Yaşaroğlu ile nikah masasına oturmuştu. Çift evliliklerinin 14. yılını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğrafla kutladı. Begüm Kütük, siyah beyaz kareye şu notu düştü: "14 Yıl önce bugün ❤️ Bir ömür olsun canım sevgilim. Seni çok seviyorum" Cem Yılmaz ile Arzum Onan'ın nikah şahitleri olduğu çiftten Erdil Yaşaroğlu, düğünün yapılacağı mekana ışın kılıcı ile giriş yapmış; Yılmaz sahne şovlarında uzun süre bu olayı anlatmıştı...

SPOR AYAKKABI İLE NİKAH MASASINDA

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Deniz Uğur ile Erdinç Gülener 2021'de nikah masasına oturmuştu. Deniz Uğur, Gökçeada'daki nikahtan bir fotoğrafı sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı. Uğur, fotoğrafa "Birlikte uzun yıllar, eşsiz anılarımızdan daha da güzel olan yeni anılar biriktirmeye niyetliyiz…" notunu düştü. Ünlü oyuncunun ayağındaki spor ayakkabılar ve saçlarındaki taç dikkatlerden kaçmadı.

SELENA'NIN SELİN'İ EVLENDİ

'Selena' dizisinde canlandırdığı Selin karakteri ile hafızalara kazına oyuncu Cansu Demirci, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile nikah masasına oturdu. Çiftin, düğün törenine aileleri ve yakın dostları katılırken fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

19 YIL ÖNCE BUGÜN

Dizinin final yapmasıyla beraber ekranlara ara veren oyuncun uzun süredir yurtdışında yaşıyordu...

TAM 19 YIL ÖNCE BUGÜN

2021 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, 19. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabında kutladı. Nikah fotoğraflarını sayfasında paylaşan Başkazancı, altına şu notu düştü: "Tam 19 yıl önce bugün. İyi ki... Sonsuz Aşk. Rasim'im kitabından... "Nikah kıyılırken Rasim ellerimi tutuyor. Konsolos Bülent Bey, “İyi günde, kötü günde; hastalıkta ve sağlıkta eşiniz olarak kabul ediyor musun?” diye sırasıyla bizlere soruyor. “Evet” sözcüğünü kalpten gelen frekansı yüksek bir sevgi tınısıyla söylüyoruz. Artık resmen karı-kocayız. Rasim, dudağıma öpücük konduruyor. Sımsıkı sarılıyoruz birbirimize, tenlerimizin sıcaklığını hissederek."

2024-09-19T12:45:10Z dg43tfdfdgfd