CAMDAKI KıZ NALAN'ıN GEçMIşI! GERçEK ANNESI SEMA NEDEN VE NASıL öLDü?

Camdaki Kız dizisinde bu hafta yayınlanan bölümde Nalan karakterinin hikayesi dikkat çekiyor. Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın annesinin kim olduğu merak ediliyor. Ayrıca Feride ve eşinin konuşmasında 'Sema'yı kim öldürdü?' sorusu dikkat çekti. Peki ama Camdaki Kız Nalan'ın annesi kimdir? Sema'yı kim öldürdü? İşte Sema'nın ölüm nedeni...

Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterinin annesi dikkat çekti. Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gerçek annesiyle ilgili birçok izleyici araştırma yapıyor. Peki ama Camdaki Kız Nalan'ın gerçek annesi kimdir?

Camdaki Kız Nalan'ın annesi kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın gerçek annesi Sema'dır. Feride karakteri ise Sema'nın annesidir. Nalan bu gerçekle yüzleşecektir. Camdaki Kız dizisinde Sema vefat etmiştir. 

Camdaki Kız Sema'yı kim öldürdü? 

Camdaki Kız kitabındaki bilgilere göre; Sema karakteri aslında Nalan'ın gerçek annesidir. Nalan, ergenliğe girdiği günden itibaren annesi Feride tarafından sürekli kontrol edilmiş, ancak kısıtlı hayatına rağmen kendisini geliştirmiş bir kızdır. Anne Feride'nin geçmişte yaşadığı, sır gibi sakladığı bir travması vardır. Bu travmanın acısını, en çok Nalan’a çektirir. Bu travma ise Nalan'ın gerçek annesi Sema ile ilgilidir. Aynı adı taşıyan kitaptan uyarlanan hikayeye göre Nalan’ın annesi öz dayısı tarafından tecavüze uğramış ve Nalan'ı dünyaya getirmiştir. Sema Nalan’ı dünyaya getirirken vefat etmiştir. Kızının ölümü ardından bir daha eskisi gibi olmayan Feride, bir daha aynı şeyi yaşama korkusuyla Nalan'ın hayatını kabusa çevirmiştir.

2021-09-23T20:35:30Z dg43tfdfdgfd