'ATAKAN'ı KLIBIMDE OYNATMAM' DEMIşTI! 'LEş BIR KıSKANCıM'

Kendisinden yedi yaş küçük Atakan Işıktutan'ın birlikteliği dolu dizgin devam eden ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde 'Atakan'ı klibimde oynatmam' açıklamasında bulunmuştu. Derici, bu açıklamalarını paylaşan bir magazin sayfasına yaptığı yorumla yine adından söz ettirmeyi başardı.

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Cihangir'de görüntülendi. Arkadaşının doğum günü olduğunu ve onlarla oturmaya geldiğini söyleyen Derici, "Arkadaşımın doğum günü. Kutluyoruz beraber. Belimde de faset eklem sendromu diye bir şey olmuş. Sporu aksattım diyeymiş sanırım. Fizik tedaviye gidiyorum. Geçer herhalde ya, ağrı yapıyor biraz" dedi.

"AŞK TATİLİ DİYEBİLİRİZ"

Önceki hafta Londra'da sevgilisi Atakan Işıktutan ile dudak dudağa pozunu paylaşan İrem Derici, "Londra'da konser üstü tatil oldu biraz. Atakan ile de sizin başlığınız ile 'Aşk Tatili' diyebiliriz. Asıl ilk tatilimizi haziran ayında Bodrum'da yapacağız. Bodrum konserinden önce mesela birkaç gün tatil yaparız. O tarz olur tatiller yani" açıklamasını yaptı.

"ANCA AKROSTİŞ YAZABİLİRİM"

Atakan Işıktutan ile geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan şarkıcı, "Aşk yaradı bana ya. Atakan'a da geçen bir soru sormuşsunuz. Geldi bana diyor ki 'Aşkım bana şarkı mı yazıyorsun?' Dedim ki sana kötü bir haberim var. 11 yıldır hiçbir şarkımı kendim yazmadım. Öyle bir yeteneğim olsa 'Samanyolu'nu yazarım ona. Anca akrostiş yazabilirim. Kendi yazdığım şarkı tutmazsa en yakın köprüye gider atlarım. Başkası yazdığında tutmazsa bana ne, onun suçu diye işin içinden sıyrılırım" şeklinde konuştu.

"ŞAKALAŞMAK İÇİN KULAĞIMI KOKLUYOR"

Derici, açıklamalarına şöyle devam etti:

Pazartesi beşinci ayı deviriyoruz. Sosyal medyada yorum yapılıyor ya hep 'iki aya ayrılırlar' diye. Onlara inat 'ayrılmayacağım' diyorum. Çok keyif alıyorum ya onunla hayattan. Küçük küçük tabii ki tripleşmeler oluyor ama yarım saate çözüyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Değişik huyları var ama geliyor bazen şakalaşmak için kulağımı kokluyor. Haberler çıktı kulak fetişçisi diye ama Atakan'ın fetişi falan yok.

İREM'DEN YORUM GECİKMEDİ

Ünlü isim, son olarak bir Instagram sayfasının gönderisine yaptığı yorumla adından söz ettirdi. Şarkıcı, TV100'e yaptığı "Atakan’ı klibimde oynatmam, tüm hatunlar bakar kıskanırım" açıklamasını yayınlayan 'Pop bizde' adlı magazin sayfasına; şu yorumu yazdı:

Leş bi' kıskancım.

2023-05-28T11:33:18Z dg43tfdfdgfd