DEV KULüP, GALATASARAY'ıN YıLDıZıNıN PEşINDE! RESMI TEKLIF YAPıLDı...

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig'deki 23. şampiyonluğuna ulaştı.

Fransa'dan davet geldi

Galatasaray, şampiyonlukla taçlandırılan başarılı sezonla birlikte kadro çalışmalarına da hız vermiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi'nde etkinlik sağlayabilecek bir kadro kurmayı planlıyor. Fakat eldeki yıldızların da tutulması çok kolay olacağa benzemiyor.

GÖZLER ICARDI'DE

Galatasaray'ı bu sezon zirvede tutan en önemli unsurların başında hiç şüphesiz Mauro Icardi geliyor... Transferi 8 Eylül'de gerçekleştiği için, yaz dönemindeki idman eksiğinin açıklarını kapatması zaman alan Arjantinli santrfor, bir açıldı pir açıldı! Özellikle şampiyonluk haftalarında kusursuz bir grafik ortaya koyan 30 yaşındaki santrfor, Galatasaray'ın ligdeki son 10 golünün 8'inin altına da imzasını attı. Ankaragücü deplasmanında da biri Rashica'dan, diğeri Kerem'den gelen iki asisti de iyi değerlendiren Icardi, bu sezon ligdeki gol sayısını 21'e yükseltti. Arjantinli golcünün performansı, dünya basınında geniş yer tuttu ki Icardi'nin yükselişi, üst düzey liglerde yine etkinlik sağlayabileceğinin bir göstergesi olarak yorumlandı.

ARTIK TEK BEKLENTİ BONSERVİSİ...

Fransız devi PSG'den kiralanan ve beklentilerin de üzerinde bir istatistik ortaya koyan Icardi için artık tek bir beklenti var, bonservisinin alınması. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, bu transferi gerçekleştirmek üzere ciddi bir bütçe ayırmış durumda. Tecrübeli santrfor da Galatasaray'da kalmaya hazır. Haziran ayı içerisinde Icardi müjdesinin açıklanması hedefleniyor.

Galatasaray'ın şampiyonluğu dünya basınında!

KEREM AKTÜRKOĞLU FARKI

Süper Lig'de Kerem Aktürkoğlu fırtınası... Aslan'ın 24 yaşındaki yıldızı Kerem, Ankaragücü deplasmanında yine mükemmel bir performans ortaya koydu. Önce Icardi'ye, ardından Barış Alper'e, son olarak da Oliveira'ya golünü attıran Milli futbolcu, geceyi 3 asistle tamamlayarak göz kamaştırdı. Toplamda 11 asiste ulaşan Kerem, ligin bu alanda zirvesine kurulmuş durumda. Ligde 9 da golü bulunan genç yetenek, böylece tam 20 gole direkt katkıda bulunmuş oldu. Bu da Sarı-Kırmızılı takımda son yılların en iyi performanslarından biriydi.

ICARDİ İLE MÜTHİŞ UYUM

Diğer taraftan Kerem - Icardi arasındaki uyum, Galatasaray'ın bu sezon en dikkat çeken özelliklerinden biri oldu. Aslan'ın genç yıldızı, sadece Icardi'ye tam 6 asist yaptı. Ankaragücü karşısında düğümü çözen hareketlerden ikisine imza atan Icardi ve Kerem, 2. gol dışında da sık sık iş birliğine gitti. Saha içinde pozisyonların ardından sık sık konuşan ikili, birçok pozisyonda birbirlerinin gözlerine bakarak doğru yöne hareketlendiler. Kerem, son düdük çaldıktan sonra da ilk sevincini Icardi ile sarılarak paylaştı.

'SONUNA KADAR BİZ HAK ETTİK'

Şampiyonlukta çok büyük payı bulunan Kerem Aktürkoğlu, son düdüğün ardından bir ara gözyaşlarını tutamadı. Sıcağı sıcağına duygularını paylaşan Milli yıldız, “Sonuna kadar hak ettik, sonuna kadar... Çok mutluyuz. Galatasaraylı olmanın gururunu günlük hayatta bile yaşıyorum. Kupayı kaldıracak olmak ise benim için çok başka bir mutluluk ve gurur. Şampiyonluğumuz büyük taraftarımıza armağan olsun. Dediğim gibi, Galatasaray sonuna hak etti” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın sol bek transferinde yeni gelişme!

KEREM İÇİN RESMİ TEKLİF!

İtalyan basınından Corriere dello Sport, keskin bir ifadeyle Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a yapılan teklifi paylaştı. En az 1, Pedro'nun durumuna göre 2 kanat oyuncusu takviyesi yapmayı planlayan Lazio'nun Kerem Aktürkoğlu için resmi teklifini Galatasaray'a ilettiği aktarıldı.

İŞTE ÖNERİLEN BONSERVİS

Lazio'nun Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için Galatasaray'a 15 milyon Euro'luk bir bonservis teklifinde bulunduğu belirtiliyor. Fakat bu öneri, Galatasaray tarafından kabul görmedi.

'Seni sarı-kırmızı saçla görmek istiyoruz!' dedi, Özat cevap verdi: 'Akşam görüşürüz'

GALATASARAY'IN TALEBİ...

Sarı-Kırmızılıların Kerem Aktürkoğlu için 20 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra Galatasaray, oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay talep ediyor. Şimdilik iki taraf arasında görüşmelerin devam ettiği ve Süper Lig'de sezon tamamlanana kadar bir sonuca ulaştırılmak istendiği aktarılıyor.

 

2023-05-31T16:15:24Z dg43tfdfdgfd