SARF MALZEME VE GAZ ALIMI İLANI

SARF MALZEME VE GAZ ALIMI İLANI

SARF MALZEME VE GAZ ALIMI

İSTANBUL Uuml;NİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA REKTOuml;RLUuml;ĞUuml; PROJE VE TEKNOLOJİ OFİSİ

SARF MALZEME VE GAZ ALIMInbsp;mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine gouml;re accedil;ık ihale usuluuml; ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP uuml;zerinden alınacaktır. nbsp;İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2023/514717

nbsp;

1-İdarenin
a)nbsp;Adı : İSTANBUL Uuml;NİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA REKTOuml;RLUuml;ĞUuml; PROJE VE TEKNOLOJİ OFİSİ
b)nbsp;Adresi : İ.Uuml;.C. Proje ve Teknoloji Ofisi - İstanbul Uuml;niversitesi Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi-Uuml;niversite Mah. Teknokent Binası No:118 1. Kat AVCILAR/İSTANBUL
c)nbsp;Telefon ve faks numarası : 02124040300 - 02124400376
ccedil;)nbsp;İhale dokuuml;manının gouml;ruuml;lebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a)nbsp;Adı : SARF MALZEME VE GAZ ALIMI
b)nbsp;Niteliği, tuuml;ruuml; ve miktarı :

1. v e 2. Kısım Sarf Malzeme, 3. Kısım Gaz Alımı işidir.

Ayrıntılı bilgiye EKAPrsquo;ta yer alan ihale dokuuml;manı iccedil;inde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c)nbsp;Yapılacağı/teslim edileceği yer : İ.Uuml;.C. Proje ve Teknoloji Ofisi - İstanbul Uuml;niversitesi Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi-Uuml;niversite Mah. Teknokent Binası No:118 1. Kat Avcılar/İSTANBUL
ccedil;)nbsp;Suuml;resi/teslim tarihi : Taraflarca souml;zleşmenin imzalandığı tarihten itibaren İdarenin yazılı veya souml;zluuml; talebi doğrultusunda; 1. Kısım 45 (kırkbeş) guuml;n iccedil;ersinde tamamı, 2. Kısım 60 (altmış) guuml;n iccedil;ersinde tamamı, 3. Kısım ise İdarece istenilen miktardaki gaz istenilen suuml;relerde peyderpey olarak teslim edilecektir.
d)nbsp;İşe başlama tarihi : Souml;zleşmenin taraflarca imzalandığı tarihte başlar

3-İhalenin

a)nbsp;İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 15.06.2023 - 12:00
b)nbsp;İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin accedil;ılacağı adres) : İstanbul Uuml;niversitesi - Cerrahpaşa Rektouml;rluuml;ğuuml; / Cerrahpaşa Tıp Fakuuml;ltesi Prefabrik H Blok 2. Kat İhale Salonu Fatih/İSTANBUL

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1.nbsp;İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri iccedil;in aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2.nbsp;Teklif vermeye yetkili olduğunu gouml;steren bilgiler;

4.1.2.1.nbsp;Tuuml;zel kişilerde; isteklilerin youml;netimindeki gouml;revliler ile ilgisine gouml;re, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariccedil;)/uuml;yelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAPrsquo;tan alınır.

4.1.3.nbsp;Şekli ve iccedil;eriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4.nbsp;Şekli ve iccedil;eriği İdari Şartnamede belirlenen geccedil;ici teminat bilgileri.

4.1.5nbsp;İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yuuml;klenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

nbsp;

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.nbsp;Ekonomik accedil;ıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına gouml;re belirlenecektir.

6.nbsp;İhale yerli ve yabancı tuuml;m isteklilere accedil;ık olup yerli malı teklif eden istekliye ihalenin tamamındanbsp;% 15nbsp;(yuuml;zde on beş)nbsp;oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.

7.nbsp;İhale dokuuml;manı EKAP uuml;zerinden bedelsiz olarak gouml;ruuml;lebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP uuml;zerinden ihale dokuuml;manını indirmeleri zorunludur.

8.nbsp;Teklifler, EKAP uuml;zerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP uuml;zerinden gouml;nderilecektir.

9.nbsp;İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri iccedil;in teklif edilen birim fiyatların ccedil;arpımı sonucu bulunan toplam bedel uuml;zerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, uuml;zerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat souml;zleşme imzalanacaktır.

10.nbsp;Bu ihalede, kısmı teklif verilebilir.

11.nbsp;İstekliler teklif ettikleri bedelin %3rsquo;uuml;nden az olmamak uuml;zere kendi belirleyecekleri tutarda geccedil;ici teminat vereceklerdir.

12.nbsp;Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13.nbsp;Verilen tekliflerin geccedil;erlilik suuml;resi, ihale tarihinden itibarennbsp;90 (Doksan)nbsp;takvim guuml;nuuml;duuml;r.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar: Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı duuml;şuuml;k olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine gouml;re accedil;ıklama istenecektir.

nbsp;

#ilangovtr BASIN NO: ILN01836493

2023-05-28T21:04:44Z dg43tfdfdgfd