KüçüK DENIZ KıZı'NıN SAçLARı BINLERCE DOLARA MAL OLDU!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Küçük Deniz Kızı' filminde Ariel'i canlandıran Hailey Bailey'nin siyah saçlarının kızıla çevrilmesi küçük bir servete mal oldu. Filmin saç departmanı sorumlusu Camille Friend, 'çileli' süreç hakkında konuşarak, nasıl bir yol izlediklerini anlattı.

Disney'in 'Küçük Deniz Kızı' filminde Ariel'e hayat veren, 23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Hailey Bailey'nin beline kadar uzanan siyah saçlarının kızıl tonlarında hazırlanmasının 150 bin dolara mal olduğu ortaya çıktı.

Filmin saç departmanı sorumlusu Camille Friend, Variety'ye konuşarak; saatlerce 'çileli' süreçten bahsetti ve doğru görünümü elde etmek için saatlerce uğraştıklarını söyledi.

YÜZ ŞEKLİ, CİLT TONU VE KOSTÜM RENKLERİ İNCELENDİ

Peruk takmanın 'işe yaramayacağını' söyleyen Friend, ideal kırmızı tonunu belirlemek için Halle'in 'yüz şekli, cilt tonu ve göz renginin' yanı sıra kostümlerinin renklerini de incelediğini anlattı.

Bailey'nin saçlarına tek tek sarma işlemi uygulandığını söyleyen Camille, "Saçını sararsak kesmemize gerek kalmaz, kendi saç yapısını değiştirmeden rengini değiştirebiliriz diye düşündüm. Yapısı ve saçları ona ait" diye konuştu.

"YENİDEN YAPMAK ZORUNDA KALDIK"

Ariel karakteri hem su altında hem de karaya çıktığında saçının aynı kalmasını sağlamak için sabit bir saç tasarımı yaptığını söyleyen Friend, "Muhtemelen en az 150 bin dolar harcadık, çünkü saçın bazı bölgelerini yeniden yapmak zorunda kaldık" dedi.

26 MAYIS'TA GÖSTERİME GİRDİ

26 Mayıs'ta gösterime giren 'Küçük Deniz Kızı' filmi, insan olmak isteyen küçük deniz kızı Ariel’in hikayesini konu ediyor. Ariel, Kral Triton'un en küçük ve en cesur kızıdır ve en büyük arzusu denizin ötesindeki dünyayı öğrenmektir.

Bir gün karayı ziyaret eden Ariel, bu sırada Prens Eric'e aşık olur. Deniz kızlarının insanlarla temas kurması yasaktır ama Ariel kalbinin sesini dinlemeye karar verir.

Bu amaçla karada yaşama şansı elde etmek için cadı Ursula ile anlaşma yapar. Ancak çok geçmeden hem kendisini hem de babasının hayatını tehlikeye sokar.

2023-05-28T10:48:27Z dg43tfdfdgfd